kasa çalışıyor görüntü yok

egekaradas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba, Windows 11’e geçtim valorant oyununa girince hata verdi youtubeden araştırdım biostan bi ayar yapmam gerekiyormuş, bu ayarı yaptım ve kasa çalıştığı halde monitöre görüntü gelmemeye başladı.

Anakart pilini çıkardım taktım olmadı 2. seferde anakart pilini çıkarıp 7-8 dk bekledim ve clr cmos yaptım ancak hâla daha görüntü ekrana gelmiyor

kablolarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum keza bios ayarını yaptıktan sonra böyle oldu kabloları çıkar tak yaptım bir şey değişmedi sonuç olarak görüntü gelmiyor başka ne yapabilirim? teşekkürler şimdiden değerli yanıtlarınız için..

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,915
Ne yaptığını bile bilmiyoruz.

Sefa Akbudak

Profesör
Yönetici
Emektar
Reaksiyon puanı
649
kral şimdi ekran kartını çıkarıp bios pilini de çıkarıyorsun. Biraz bekle anakarttaki kondansatörler bir süre enerjiyi tutup kartı besleyebilir. Anakartının modelini ver bir de. Bazılarında switch olarak bios sıfırlama oluyor.

egekaradas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kral şimdi ekran kartını çıkarıp bios pilini de çıkarıyorsun. Biraz bekle anakarttaki kondansatörler bir süre enerjiyi tutup kartı besleyebilir. Anakartının modelini ver bir de. Bazılarında switch olarak bios sıfırlama oluyor.
reis dediklerini dün gece 2 kez yaptım sabah kalktım pili ve ekran kartını çıkarttım 1 saattir pil çıkık halde duruyor anakartın modelini bilmiyorum gigabyte ama model aklımda değil