ATI Catalyst 9.3 Sürücüleri Yayınlandı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
AMD tarafından ATI Radeon ekran kartları için suınulan Catalyst sürücü paketinin 9.3 sürümü yayınlandı. Hem şimdiki sisteminiz hem de Windows 7 için bu sürücüleri indirin!

AMD yapacağını yaptı ve Windows 7 için gerekli ve onaylı sürücüleri Catalyst 9.3 sürümüne ekledi. Bugün yayınlanan sürücülerde Windows 7 çözümleri haricinde yine performans konusunda iyileştirmeler ve kararlılık güncellemeleri var. Hemen yeni sürücülere geçin, içiniz de oyunlarınız da rahat etsin.

İndirin

::
Catalyst 9.3 Windows XP 32 bit

Catalyst 9.3 Windows Vista 32 bit

Catalyst 9.3 Windows 7 32 bit

Catalyst 9.3 Windows XP 64 bit

Catalyst 9.3 Windows Vista 64 bit

Catalyst 9.3 Windows 7 64 bit

Bilgi için: AMD
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Berkin hocam peki sen indirip test edebildin mi, ? ettiysen sayet bizimle paylasirmisin ?

nativedeen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar toshiba a300d laptop ati radeon hd3650 ekran kartı var. günceleme yapamadım. kurulum başarılı oluyo ama sürücü eski gözüküyodu bende eski sürücüyü de kaldırdım şimdi de hiç kurulmuyo görüntü berbat ve ben böyle kaldım. yardım lütfen

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
catalyst'ini yiyim ben ati'nin. yıllar sonra linux sürücüsü çıkardılar, compiz'le videolarda flapping (yanıp sönme tarzı bir görünt hatası) yapıyor, 9.2 çıkardılar oldu bu sefer dediler, bu sefer de videonun 3. bilemedin 5. saniyesinde makina komple kilitleniyor. ctrl+alt+backspace'le bile kurtaramıyorsun. catalyst kadar taş düşsün kafalarına.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
catalyst'ini yiyim ben ati'nin. yıllar sonra linux sürücüsü çıkardılar, compiz'le videolarda flapping (yanıp sönme tarzı bir görünt hatası) yapıyor, 9.2 çıkardılar oldu bu sefer dediler, bu sefer de videonun 3. bilemedin 5. saniyesinde makina komple kilitleniyor. ctrl+alt+backspace'le bile kurtaramıyorsun. catalyst kadar taş düşsün kafalarına.

aynen katılıyorum
hatta bi zamanlar ati'ye söve söve gidip nvidia ekran kartı almıştım

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güncelleme Yapamadım

çünkü indirme bağlantısını tıklayınca bu bağlantı güvenli değil die hata veriyor ve bağlantı kesiliyor..
hem firefox hemde explorer la denedim bir türlü giremedim ati nin sayfasına..

Eset smart security kullanıyorum..
aynı hatayı alan başkası varsa paylaşırsa sevinirim..

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
galiba sorun yaşayan tek pc bende..

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme Yapamadım

çünkü indirme bağlantısını tıklayınca bu bağlantı güvenli değil die hata veriyor ve bağlantı kesiliyor..
hem firefox hemde explorer la denedim bir türlü giremedim ati nin sayfasına..

Eset smart security kullanıyorum..
aynı hatayı alan başkası varsa paylaşırsa sevinirim..

aynı hatayı aldım.i understand the risk'e tıkladıktan sonra çıkan pencerede biraz bekleyip add exceptions diyip devam ediceksin.sonra download driverdan indireceksin.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tamam onu yapkmak sorun değilde..
neden böyle bir uyarı aldığımı merak ettim..
ati nin sitesine neden uyarı alayımki?

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla hiç bi fikrim yok.eset'ten kaynaklanıyor büyük ihtimalle.daha önce stumbleupon sitesinde de karşılaşmıştım bu sorunla.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ok teşekkür ederim..
indirelim bakalım..

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar toshiba a300d laptop ati radeon hd3650 ekran kartı var. günceleme yapamadım. kurulum başarılı oluyo ama sürücü eski gözüküyodu bende eski sürücüyü de kaldırdım şimdi de hiç kurulmuyo görüntü berbat ve ben böyle kaldım. yardım lütfen

Bende HD 2600`lü A200-23U kullanıyorum aynısı benim başıma her yeni driver yüklememde geliyor.Mobility Modder adında ufak bir program var driverı yüklenmeye uygun hale getiriyor.Onla INF dosyasını modlaman lazım.Ben aşağıdaki aımları izleyip driveri yükledim.Umarım işinize yarar.

Modlanmış inf dosyasını aşağıdaki linkten indirin.
"C:\ATI\Support\[Driver Klasörü]\Packages\Drivers\Display\LH_INF" dizinine arşiv içindeki "CL_76828.inf" dosyasını kopyalayın ve dosya değişimini onaylayın."C:\ATI\Support\[Driver Klasörü]" içindeki "setup.exe"ye çift tıklayıp driverı kurun.

http://rapidshare.com/files/211102265/CL_76828.rar

e3q.png
ati93.jpg

Gökhan Hakkı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ,
Bende ATI Radeon 2600 XT HD ekran kartım var yalnız AGP ana sitesinde de PCI var ben nerden bulucam bu güncel driver acaba?
Yüklerken de resimdeki gibi hata aldım.. Sorunu ise büyük ihtimal PCI driver olduğu içindir diye düşünyorum.
Ekran Görüntüsü

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kurdum ama sürücü sürümü aynı kalıyor bir değişme yok ben ekran kartını bir kaç defa daha böyle güncellemeye kalktım değişen bişey olmadı..
biri yardım edebilirmi?

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
evet değişen bişey yok.

toshiba A200 23U laptop kullanıyorum vista 32bit

dediklerini aynen yaptım sonuç aynı..
yüklendi diyor ama aygıt yöneticisinden bakıyorum değişen bişey yok.

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
evet değişen bişey yok aynı aygıt yöneticisindeki gibi version 7.14.10.0523/ vista olarak görünüyor..

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dediğini yaptım ve yükledim ancak ekran kartımız aynı olmasına rağmen neden bende pixel pillrate 2.0g pixel gözükürken sende 2.4 gpixel görünüyor ?

cpu glock sende 600 mhz iken bende 500 mhz?