Haber Maç Sonucu: Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
GN9KwS4XcAEZL2F.jpg

Fenerbahçe, Rams Park'da lider Galatasaray'ı dakika 20'de 10 kişi kalmasına rağmen 1-0'lık skorla mağlup etti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Keşke kazanmasaydık, evet bunu diyorum. Şampiyonluk ihtimalimiz zaten Doğu Perinçek'in aldığı oy oranı ile aynı, Galatasaray'ın da evinde, taraftarlarının önünde şampiyonluk kutlamasını engelledik. Bu kadar vahşi geçen bir sezonun ardından garip bir son oldu bu.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Su mac hakkaniyetli olarak 11-11 devam etse cok daha farkli seyler olacagindan eminim, zaten ilk 20 dakika oynanan top bunun isaretcisiydi.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Su mac hakkaniyetli olarak 11-11 devam etse cok daha farkli seyler olacagindan eminim, zaten ilk 20 dakika oynanan top bunun isaretcisiydi.
Doğru hocam, saçma bir kırmızı kart verildi, bizim oyuncular şunu anlamıştır, demek ki neymiş Sivas'a, Rize'ye top oynamakla büyük oyuncu olunmuyormuş. Bu sene Sparta Prag faciası + Bu maç benim açımdan rezalet olarak unutamayacağım üzücü anlara girdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşündükçe çıldırıyorum bu takımın Transfermarkt değeri 193 milyon Euro, sahadaki oyuna bak.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Doğru hocam, saçma bir kırmızı kart verildi, bizim oyuncular şunu anlamıştır, demek ki neymiş Sivas'a, Rize'ye top oynamakla büyük oyuncu olunmuyormuş. Bu sene Sparta Prag faciası + Bu maç benim açımdan rezalet olarak unutamayacağım üzücü anlara girdi.

Düşündükçe çıldırıyorum bu takımın Transfermarkt değeri 193 milyon Euro, sahadaki oyuna bak.

Dostum ister inan ister inanma ama GS zaten Nisan'a kadar top oynamadan geldi. Nisan'dan sonra biraz da gazlanmaya topladi ama GS zaten sezonun buyuk cogunlugunda iyi top oynamadi.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Ulan ben bir olayı anlayamıyorum. Fenerbahçe'li taraftarlara kalsa Arda Kardeşler Galatasaray'lı, Galatasaray'lılara kalsa Arda Kardeşler Fenerbahçe'li. Çok enteresan bir ülkeyiz ya. Hatta biri VAR hakeminin Mertens'in arkadaşı olduğunu söylemişti. Mertens'in gol sevincini paylaştığı için :D

Maç boyunca sosyal medyaya bile girmedim vallahi totem yapayım dedim ama yemedi. Artık son hafta puan kaybetmemeye bakacağız, yoksa puanlar eşitlenirse ikili averajdan Fenerbahçe şampiyon olacak :)

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Dostum ister inan ister inanma ama GS zaten Nisan'a kadar top oynamadan geldi. Nisan'dan sonra biraz da gazlanmaya topladi ama GS zaten sezonun buyuk cogunlugunda iyi top oynamadi.
Farkındayım hocam, haklısınız,bu takımı bu günlere getiren benim Gözümde Okan Buruk, Kaan Ayhan'ı bekte oynatıyor adam, Barış Alper sağda solda bekte oynaya oynaya canı çıktı çocuğun, Boey'den gelen 30 Milyon Euro, Şampiyonlar Liginden gelen 30 milyon Euro, Carlos Vinicius mu aldılar ala ala, Bek nerde yok, Kerem Demirbay çok yetersiz, düzgün bir orta saha bulamadılar.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416

Hocam iyi oynayana puan vermiyorlar. Köyü oynasan bile kazanmayı bileceksin. Nisan'a kadar top oynamadan geldi demişsin de iç sahada 18'de 18 yapmışız, dışarıda seri yakalamışız, bugüne kadar 2 yenilgi almışız. Seninki biraz hak yemeye giriyor...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hocam iyi oynayana puan vermiyorlar. Köyü oynasan bile kazanmayı bileceksin. Nisan'a kadar top oynamadan geldi demişsin de iç sahada 18'de 18 yapmışız, dışarıda seri yakalamışız, bugüne kadar 2 yenilgi almışız. Seninki biraz hak yemeye giriyor...

Hak yeme degil ki. GS'nin buralara kadar nasil geldigini bir tek GS'liler kabul etmiyor dogal olarak. Cok net soyleyeyim verilmeyen kartlar, bedava calinan penaltilar... Torreira'nin cok net dokunulmazligi var, kimse kart vermiyor bu adama uzerine her mac 10 takla atiyor yalan dolan kart yedirtiyor sadece bugun olan bir sey degil. BJK maci oncesi GS - Antalyaspor maci acin izleyin aklima ilk gelen bu. Ortada oyun yoksa 5-10 mac yenersin anlarim 25-30 mac top oynamadan gitmez. Avrupa'da kendinden cok daha dusuk seviyedeki Kopenhag ve Prag'a oynadigin top ortada. Bu dediklerime hicbir GS'li hak vermeyecek biliyorum ama gercekler bu.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Hak yeme degil ki. GS'nin buralara kadar nasil geldigini bir tek GS'liler kabul etmiyor dogal olarak. Cok net soyleyeyim verilmeyen kartlar, bedava calinan penaltilar... Torreira'nin cok net dokunulmazligi var, kimse kart vermiyor bu adama uzerine her mac 10 takla atiyor yalan dolan kart yedirtiyor sadece bugun olan bir sey degil. BJK maci oncesi GS - Antalyaspor maci acin izleyin aklima ilk gelen bu. Ortada oyun yoksa 5-10 mac yenersin anlarim 25-30 mac top oynamadan gitmez. Avrupa'da kendinden cok daha dusuk seviyedeki Kopenhag ve Prag'a oynadigin top ortada. Bu dediklerime hicbir GS'li hak vermeyecek biliyorum ama gercekler bu.

Ya hocam ona bakarsan Fenerbahçe içinde çalınan abuk subuk penaltılar var ve (Rakamı sallıyorum) 15 penaltı attılarsa, 12'si durum ya berabereyken ya da Fenerbahçe mağlupken çalınan penaltılar. Dediğim gibi enteresan insanlarız, doğal olarak oynadığımız, oynattırılan futbolda enteresan oluyor... Artık düşme potasındaki Konya'dan puan almaya çalışacağız.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Daha fazla tartışıp kendimi üzmek istemiyorum, çok üzüntülü bir akşam geçiriyorum, Fenerbahçe Kulübünü ve taraftarını tebrik ediyorum, iyi akşamlar diliyorum...

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Daha fazla tartışıp kendimi üzmek istemiyorum, çok üzüntülü bir akşam geçiriyorum, Fenerbahçe Kulübünü ve taraftarını tebrik ediyorum, iyi akşamlar diliyorum...

Hocam üzülme yahu. Futbol bu. Buradan para kazanmıyorsun neticede. Hayatın bunların yenmesine ve yenilmesine de bağlı değil. Takmamak gerek. Haftayı bekleyeceğiz artık.

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Yaptığımız koreografi ve oynadığımız berbat oyun ile rezil olduk. Tebrikler Fenerbahçe. 10 kişi ile yendiler ..

Sadece Konyaspor maçından umutluyum, çünkü tüm umudum tükendi. Şampiyonluk ihtimalimiz yüksek gibi. Tempomuzuda yüksek tutmalıyız.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Yaptığımız koreografi ve oynadığımız berbat oyun ile rezil olduk. Tebrikler Fenerbahçe. 10 kişi ile yendiler ..

Oyunu bilmem maçı bilerek izlemedim. Özeti de izlemem büyük ihtimalle ama kareografi nasıl kötü olabilir ya ? Yoksa sen mi beğenmedin ? :D Çünkü bizimkilerin kareografisi güzel olur.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ya hocam ona bakarsan Fenerbahçe içinde çalınan abuk subuk penaltılar var ve (Rakamı sallıyorum) 15 penaltı attılarsa, 12'si durum ya berabereyken ya da Fenerbahçe mağlupken çalınan penaltılar. Dediğim gibi enteresan insanlarız, doğal olarak oynadığımız, oynattırılan futbolda enteresan oluyor... Artık düşme potasındaki Konya'dan puan almaya çalışacağız.

Son dakika penalti calinmasiyla bir derim yok ama biz genel olarak Avrupa'da da cok penalti kazandik. Fenerbahcenin bu yil alakasiz aldigi tek penalti Kasimpasa maci, onda da oncesinde vermesi gereken penaltiyi vermiyor zaten. Uzerine bu yil bizim TS deplasmaninda yasadiklarimizdan, Pendik macindan vs. bahsetmiyorum bile.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Hocam üzülme yahu. Futbol bu. Buradan para kazanmıyorsun neticede. Hayatın bunların yenmesine ve yenilmesine de bağlı değil. Takmamak gerek. Haftayı bekleyeceğiz artık.
Teşekkürler hocam, doğru diyorsunuz, umarım haftaya hata yapmayız.

jmsdcoder

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
114
Oyunu bilmem maçı bilerek izlemedim. Özeti de izlemem büyük ihtimalle ama kareografi nasıl kötü olabilir ya ? Yoksa sen mi beğenmedin ? :D Çünkü bizimkilerin kareografisi güzel olur.
Yok hocam o anlamda değil. Koreografi harikaydı bende maç başlangıcında çok beğendim mayıslar bizimdir göndermesi falan. Ben maç sonu yenilince kareografi falan boşa gitti millete rezil olduk ondan dedim .

İzninizle, İki Gözüm Neredesin? Demek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 190144
Kader böyle istiyor hocam ...

1716145311828.png

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Yok hocam o anlamda değil. Koreografi harikaydı bende maç başlangıcında çok beğendim mayıslar bizimdir göndermesi falan. Ben maç sonu yenilince kareografi falan boşa gitti millete rezil olduk ondan dedim .

Kader böyle istiyor hocam ...

Ekli dosyayı görüntüle 190145
Galatasaray Yılmaz, Galatasaray Yıkılmaz, şimdi toparlan, Ali Sami Yen'e ve Metin Oktay'a yakışır şekilde dim dik dur GALATASARAY 💛 ♥️

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Konya ve galatasaraya bir puan yetiyor o yüzden ben sanmıyorum galatasarayın kaybedeceğine