- Reaksiyon puanı
- 1,414
Konya ve galatasaraya bir puan yetiyor o yüzden ben sanmıyorum galatasarayın kaybedeceğine
Hocam deme öyle sonra yine şike var dersiniz

Konya ve galatasaraya bir puan yetiyor o yüzden ben sanmıyorum galatasarayın kaybedeceğine
Şikelik bir durum yok ki iki takımında işine yaradığı için bozmazlar yaniHocam deme öyle sonra yine şike var dersiniz. İkinci ligde bir maçta, aynı durumda iki takım arasında oynana maçta şut bile atılmamış. Geçen burada konusu geçmişti o geldi aklıma
![]()
Şikelik bir durum yok ki iki takımında işine yaradığı için bozmazlar yani
Kümeye oynayan Konyasporu City bile durduramaz normal şartlardaKonya ve galatasaraya bir puan yetiyor o yüzden ben sanmıyorum galatasarayın kaybedeceğine
Hocam konudan bağımsız Hagi ile İcardi'yi kıyaslayanlar vardı, Hagi Şu an Galatasaray forması giyen güncel oyuncuların hepsinden 10 gömlek üstün bir futbolcu, yaşım belki canlı izlemeye yetmedi ama dinlediğim büyüklerim, maç kötü giderken takımı ateşlemesini bilen lider oyuncu olduğunu söylüyor. Galatasaray'da şu an takımı ateşleyecek Ne Melo ne De Hagi gibi oyuncu yok.Şikelik olsa şike yapılır ama. Büyük takımların hepsi yapmıştır illaki. Hele son maç şampiyonluk maçıysa kesin bir şeyler döner.
Şikelik olsa şike yapılır ama. Büyük takımların hepsi yapmıştır illaki. Hele son maç şampiyonluk maçıysa kesin bir şeyler döner.
teşvik suç olmasa Ali koç iki hisse verirdi Konya en az 2 farkla yenerdiValla hocam kesin bir seyler donecekse FB'nin son macla kaybettigi pek cok sampiyonluk maci var en buyuk ornegi Denizli. Demekki donmuyormus.