melihenesbakal2234
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar, önümüzdeki Aylarda bir MacBook almayı düşünüyorum ancak hangi modeli alacağım konusunda karar veremedim. Önceliğim performans ve ekran boyutları benim için önemli değil, hangisi daha güçlüyse bana da o lazım.
Kullanım amaçları:
-Adobe programları
-Office Programları
-Final cut
-Nadiren fortnite dışında oyun oynamıyorum
-Tarayıcı sekmelerim fazladır ve çok fazla multi-task yapıyorum
- Python,C++,html ve javascript kodlamaları
Ancak aklıma takılan soru şu; M3 pro çipte 11 cpu ve 14 gpu var iken M2 pro çipte 12 cpu ve 19 gpu var ancak bu iki versiyonun karşılıklı bi karşılaştırmasını bulamadım. Uzun ömürlülüğe önem veriyorum ve hangisi daha performanslı ise ona yöneleceğim, dediğim gibi ekran boyutunun o kadar bir önemi yok zaten kendim 27 inçlik 10 bit bir MSI monitör kullanıyorum.
Karşılaştırdığım ürünlerin linkleri:
www.pt.com.tr
www.pt.com.tr
Kullanım amaçları:
-Adobe programları
-Office Programları
-Final cut
-Nadiren fortnite dışında oyun oynamıyorum
-Tarayıcı sekmelerim fazladır ve çok fazla multi-task yapıyorum
- Python,C++,html ve javascript kodlamaları
Ancak aklıma takılan soru şu; M3 pro çipte 11 cpu ve 14 gpu var iken M2 pro çipte 12 cpu ve 19 gpu var ancak bu iki versiyonun karşılıklı bi karşılaştırmasını bulamadım. Uzun ömürlülüğe önem veriyorum ve hangisi daha performanslı ise ona yöneleceğim, dediğim gibi ekran boyutunun o kadar bir önemi yok zaten kendim 27 inçlik 10 bit bir MSI monitör kullanıyorum.
Karşılaştırdığım ürünlerin linkleri:

MacBook Pro 16 inc M2 Pro 12CPU 19GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MNW83TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 16 inc M2 Pro 12CPU 19GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MNW83TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif
Eğitim İndirimli Apple MacBook Pro Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Pro modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.