aşkınyolcusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,612
Konyaspor- Fenerbahçe maçında gol sesi çıkmadı.
Hocam ben İsmail Kartal'a çok üzülüyorum ciddiyim, çok iyi bir insan, iyi bir Fener'li, kişilik olarak muazzam birisi yazık oldu. Adamın psikolojisi de düştü.Lig açıkçası çok umurumda değil. Şampiyona verdikleri para 2-3 milyon seviyesinde. Bu kadar siyasetin ve dış faktörlerin de etkili olduğu bir ligde gram tad olmuyor ama kaloriferci sağolsun Sivas maçını düşünerek bizi Konferans’dan eledi üzerine gitti Sivas maçında da puan kaybetti. Bu sene konferansı alabilirdik. Hocalık vasfı yok.
Hocam ben İsmail Kartal'a çok üzülüyorum ciddiyim, çok iyi bir insan, iyi bir Fener'li, kişilik olarak muazzam birisi yazık oldu. Adamın psikolojisi de düştü.
Haklısınız hocam. Çok hatalar yapıldı. Cengiz Ünder'e 15 Milyon bonservis kendisine 3 milyon verildi. Korneri auta attı.İyi bir insan ve Fenerli diye hoca olunacaksa ben de olayım o zaman. Hatalarından hiç ders çıkarmayan, oyununu değiştiremeyen birisi kendisi. Böyle hoca olmaz ve bu seviyede duygusallığa da yer yok açıkçası. Bir şeyleri göz ardı edebilmek için bir şeyleri başarmış olması gerekiyor. Zajc ve Krunic’i de ısrarla isteyen kendisiydi. Kent’in lisans olayına girmiyorum bile.
Haklısınız hocam. Çok hatalar yapıldı. Cengiz Ünder'e 15 Milyon bonservis kendisine 3 milyon verildi. Korneri auta attı.
Dün iki tane spor programını sonuna kadar izledim gece, iki yorumcu sadece Özellikle Cengiz Ünder'e yüklendi. Türkiye'de oyuncu linç kültürü mü var? Anlamadım, Mesela Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'ın en kötü sezonunda oynayan tek adamdı, ıslıkladılar çocuğu. Sosyal medyada demediklerini bırakmadılar.Tek bir olay yüzünden asla bir oyuncuyu değerlendirmem böyle bakacaksan bize çok kritik yerlerde tek başına kazandırdığı 9 puan var. 15 milyonun nedeni de bariz aslında oyuncuya değil Türk kuralına para verdik biz yoksa aynı fiyatlara şu an Bologna’da inanılmaz oynayan Orsolini’yi alacaktık. Şu sonuç için de Krunic ve Zajc hariç hiçbir oyuncuya kızamam neticede buraya kadar aslında hoca değil oyuncu grubu sayesinde geldik. Hocanın ve yönetimin hataları çok kritik gerisi hikaye.
Dün iki tane spor programını sonuna kadar izledim gece, iki yorumcu sadece Özellikle Cengiz Ünder'e yüklendi. Türkiye'de oyuncu linç kültürü mü var? Anlamadım, Mesela Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'ın en kötü sezonunda oynayan tek adamdı, ıslıkladılar çocuğu. Sosyal medyada demediklerini bırakmadılar.