Yardım Araç düşük devirde tekleme yapıyor

emreecoskunn4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamün aleyküm aracım 1.viteste kalkışta bir sorun yokken 2.viteste 2200 devire gelene kadar tekleme yapıyor sadece lpgdeyken yapıyor bunu Benzinde sorun yokLPG sistemi yeni Atiker marka 1 ay oldu olmadı dün LPG ayarı yaptırdım yinede değişen birşey olmadı yardım edecek ustalar varsa sevinirim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
LPG taktırdığın yere git ve onlara söyle, değştirsinler veya düzeltsinler. Mutlaka bir arızası vardır. (Yüksek bir yerde yaşıyorsan soğuk havadan da olabilir. O zaman bir süre Benzin'de Motor'u ısıtman gerekir.)

emreecoskunn4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LPG taktırdığın yere git ve onlara söyle, değştirsinler veya düzeltsinler. Mutlaka bir arızası vardır. (Yüksek bir yerde yaşıyorsan soğuk havadan da olabilir. O zaman bir süre Benzin'de Motor'u ısıtman gerekir.)
Araç sıcakkende aynı sıkıntı benzine geçince motor rahatlıyor gibi hissettiriyor

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Selamün aleyküm aracım 1.viteste kalkışta bir sorun yokken 2.viteste 2200 devire gelene kadar tekleme yapıyor sadece lpgdeyken yapıyor bunu Benzinde sorun yokLPG sistemi yeni Atiker marka 1 ay oldu olmadı dün LPG ayarı yaptırdım yinede değişen birşey olmadı yardım edecek ustalar varsa sevinirim.
Hocam,

LPG ayarını yaptırın, ve aracı çalıştırdıktan sonra hemen ilerlemeden 5dk kadar bekleyin.
Aracımda benzer bir sorun yaşadım, boğaz kelebeğine kadar denedik. LPG ayarı yaptılar PC'ye bağladılar sorun çözümlendi. ( Benzinde sorun yaşamıyorum bende )
Ayrıca yakıt aldığınız firmadan da kaynaklanabiliyor, BP'den alıyorum sorun yok şimdilik.

emreecoskunn4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam,

LPG ayarını yaptırın, ve aracı çalıştırdıktan sonra hemen ilerlemeden 5dk kadar bekleyin.
Aracımda benzer bir sorun yaşadım, boğaz kelebeğine kadar denedik. LPG ayarı yaptılar PC'ye bağladılar sorun çözümlendi. ( Benzinde sorun yaşamıyorum bende )
LPG ayarını bizde pcye bağlayıp yaptık fakat sonuç alamadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam,

Ayrıca yakıt aldığınız firmadan da kaynaklanabiliyor, BP'den alıyorum sorun yok şimdilik.
Birde hocam devirde dalgalanma oluyor LPG'de iken

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,461
Diğer aksamları da kontrol ettirmenizi öneririm.

Birde hocam devirde dalgalanma oluyor LPG'de iken
Benim aracımda da var ama boğaz kelebeğini temizliyorum belli aralıklarda.
Ve devir ayarı yaptırdığım için şu sıralar her hangi bir sorun yaşamıyorum.
Yağ ve genel bakımlarını zamanında yaptırıyor musunuz peki?