Rehber Interchange Intro (5th Edition) DVD kitabı (İngilizce)

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Aşağıda kitaptan bi iki örnek sundum. Hem sesli hem videolu (görsel) etkileşimli çok muazzam bir kitaptır. Bilgisayara kurulabilir ve internet gerekmez. :)

Arzu eden olursa ücretsiz paylaşabilirim. :D Bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

kipo.png

kk.png

kkk.png

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Bu kitap serisinin 4'ü de vardır. Yani yukarıdakine ek olarak Level 1, Level 2 ve Level 3 kitapları da aynı şekilde bilgisayardan yüklenip çalışılabilir. Hepsi de 5th versiyon, pdf olanlarla karıştırmayınız, program bunlar. :)

Biraz işlerim dolayısıyla geç gördüm mesajları, en kısa zamanda paylaşırım isteyenlerle :D
Konuda da mesajınız olursa foruma şöyle bir göz attığımda kaç kişi istemiş, kaç kişi var bekleyen var, ona göre anlarım. Derslerde başarılar.
Forumda diğer kitaplardan resim eklemeye çalıştığımda hata oluyor, eklenmiyor, o yüzden ekleyemedim. :(

Beni burda bulamayanlar ulaşmak isterlerse aşağıdaki e posta hesabından mesaj atabilirler..:

kitapci@vuhuv.com
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torrent dosyaları ile indirmeniz için e posta adresi ile ulaşabilirsiniz çünkü buraya torrent adresini ekleyemiyorum, izin verilmiyor galiba.

Son düzenleme:

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
bana da atar mısınız ?

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Geri dönüş yapılmıştır.

bana da atar mısınız ?
Eposta ile iletiyoruz.

Arkadaşlar bazı sebepler ötürü bir kaç hafta olamayacağım aranızda...
Kitap isteyenler daha önceden almış olanlardan rica ederek isteyebilirler. 100'e yakın kişi kitap indirmiş, bu kişilerden isteyerek paylaşmanın tadına varın :)
Paylaşmak güzeldir.

Kitaplar ücretsiz ve beklentisiz şartsız şurtsuz paylaşılmıştır. sizden beklenti içinde olanlara itibar etmeyiniz.

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Kitap dağıtımı sonlandırılmıştır. Kitap istekleri karşılanmayacaktır.

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
İstek üzerine Almanca kitabı dağıtımına karar verilmiştir, kitabın PC versiyonu aşağıdaki gibidir:

000000.jpg

00000.jpg
0000.jpg

000.jpg

00.jpg

0.jpg

Tam 100 ünite olup, A1 ila C2 seviye Almanca için tasarlanmış bir dijital kitaptır. E posta adresimizi biliyorsunuz zaten, yazmaya gerek yok...

1000 İNDİRMEDEN SONRA KİTAP DAĞITIMI SONLANDIRILACAKTIR.
İngilizce kitapları için hala istek geliyor, halbuki 3 ay kadar dağıtım yapıldı, bir çok kişi önce davranıp edindi. Almanca kitapları için acele edin ki, 1000 indirme sınırına ulaşıldığında bu kitap da paylaşımdan kaldırıldığında üzülmeyeseniz.

Son düzenleme:

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Almanca kitabına İngilizce Kitaplarına olan talebin yarısı bile gelmedi... Beklenenden daha az talep geldiği için Almanca kitap dağıtımı sonlandırılmıştır. :)

Derslerinizde başarılar...