Vista Görünüm (Tavsiye)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben vista kullanıyorum.Acaba vistaya uygun tema var mıdır?
neresionline arkadaşın verdiği tema çok güzel görünüyor.

bardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim yaptıgım xp verim Winston Xp Ultimate Edition 2009 V2.00

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
tamamen sorunsuz şekilde xp yi güzelleştirmenin tek bir yolu var.
uxtheme patcher'ı indirip çalıştırıyorsunuz böylece lisanssız temalarıda indirip kurabilir hale geliyor xp'niz

sonrada deviantart.com sitesine girip birbirinden güzel xp temalarını indirip 2 kere tıklama suretiyle yüklüyorsunuz.

illaki transformation paketi kullanıcam xp'yi çökertmeden rahatlayamıyorum diyenlerdenseniz flyaktine osX'i tavsiye ederim diğer transformation pack'lere göre daha stabil.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Walla bende bir sürü tema çeşidi var programlı programsız arşivimde binlerce vista windows7 cok ama simdi burda versem illegal falan derler cünkü bazıları serialli üstelik hici biride sistemi kasmıyor..

iHSaN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xp'nin görünümü birebir Vista gibi yapmak istiyorsanız, WindowBlinds kurmalısınz.Vistadaki saydamlıgı onun dışında bir programda yapamazsınız

cholericgirl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayarım sistem geri yükleme yapmıyor neden olduğunu bilen varsa bi yardımcı olabilirmisiniz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
He evet doğru söylemiş sistem geri yükleme kapatmışsan yapmaz.Sen bilgisayarıma tıkla boş beyaz yere sağ tıklayıp özellikler de orda kategorilerden sistem geri yüklemeyi seçip sistem geri yüklemeyi kapat diye bir yazı varsa başındaki tiki kaldır.Uygula de çöz sorununu.