Soru 13 Lite tek kamera çalışıyor?

Agâh sahin05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13 Lite'da 2 kamera nasıl çalışıyor? Kameraya girdiğimde sürekli olarak sadece birinden çekim yapılıyor, diğeri çalışmıyor. Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen moderatör:

Agâh sahin05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuya biraz daha detay eklemeniz lazım tam marka model ve hangisinin nasıl çalışmadığı vb.
Xiaomi 13 lite 8 rem 256 GB on kamerada sol taraftaki kamera çalışıyor tüm fonksiyonları yerine getiriyor
Elimle kapatınca belli oluyor
Ama sağ taraftaki kamera yi tüm fonksiyonları deniyorum ve elimle kapatıyorum hiç bir fonksiyonda çalışmıyor

Kamera testi yapıyorum ayarlar bölümünden o zaman tek tek kamerayı cihaz test ediyor o zaman çalışıyor

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
867
Xiaomi 13 lite 8 rem 256 GB on kamerada sol taraftaki kamera çalışıyor tüm fonksiyonları yerine getiriyor
Elimle kapatınca belli oluyor
Ama sağ taraftaki kamera yi tüm fonksiyonları deniyorum ve elimle kapatıyorum hiç bir fonksiyonda çalışmıyor

Kamera testi yapıyorum ayarlar bölümünden o zaman tek tek kamerayı cihaz test ediyor o zaman çalışıyor
O kameranın fonksiyonu nedir?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
2. Lens geniş açı. 3. Lens makro kamera. Makro moduna aldığınızda 3. Kamera çalışmaya başlayacaktır. Tüm lensler aynı anda görüntü vermiyor.