Yardım Sırtüstü yatarken göbek altında hafif nabız atması

TheJovenshire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arada sırada oluyor sizde de böyle bir durum var mı? Ciddi bir şey olabilir mi bu?

Karın bölgesi göbek altında hemen

Sadece yatarken hissediyorum

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Alt vücuta kan pompalayan ana aort damarının uzantısı, çoğu insanda gözükür, ancak, aniden belirme gibi durumlar varsa her zaman en iyi tercih bir doktora danışmaktır.

TheJovenshire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Alt vücuta kan pompalayan ana aort damarının uzantısı, çoğu insanda gözükür, ancak, aniden belirme gibi durumlar varsa her zaman en iyi tercih bir doktora danışmaktır.
Her akşam olmuyor ya zayıflık var birazda son zamanlarda

Ali Cann

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Bende de oluyor yattığımda kalp atışlarım resmen göbeğimi zıplatıyor ? bir de göğüs kafesimin orta kısmında hafif sola doğru olan kısımda kalbimin atışları çok net görülüyor kimsede olmuyor bu ama nedense bende sürekli o yerde kalbim beliriyor neden bilmiyorum herhalde zayıfım ondan.

TheJovenshire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bende de oluyor yattığımda kalp atışlarım resmen göbeğimi zıplatıyor ? bir de göğüs kafesimin orta kısmında hafif sola doğru olan kısımda kalbimin atışları çok net görülüyor kimsede olmuyor bu ama nedense bende sürekli o yerde kalbim beliriyor neden bilmiyorum herhalde zayıfım ondan.
Doktora gittim karın ultrasonu cekilecek ama zayıfladıgın icin olabilir dedi bana da doktor