Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Kesinlikle katılıyorum?Aklı olan evlenmez.
Aynı fikirdeyim.. Sefalet içinde sırf benim üreme arzumdan dolayı ya da üreyebildiğim için dünyaya bir çocuk (ya da çocuklar) getirmenin akla mantığa vicdana sığan hiç bir yanı yok. Böyle hayvanlar gibi çoğalmayı da kabul etmiyorumEvlenmeyi hiçbir zaman mantıklı bulmadım. Hadi evlendim diyelim çocuk yapmakta mantıklı gelmiyor. Şahsen çocuk zaten yapmam fakat yapacak olsaydım asla zengin olmadan yapmazdım. Yok "orta halliyim" falan değil, bas bayağı zengin olmadığım sürece çocuk yapmam imkansız. Sırf benim isteğim için fakir bir evde bir çocuğun hayatını karartmayı mantıklı bulmuyorum.
Keşke direkt ülkenin kafa yapısı böyle olsa. Ama burada şöyle bir şey daha var, bu sayede prezervatifler tersine evrim yaptı diyebilirim. Aklı olanlar üremedi veya kontrollü üredi, ne kadar cahil varsa yapabildiği kadar çocuk yaptı. Umarım bir kaç kuşak sonra bu bizi kötü etkilemez.Aynı fikirdeyim.. Sefalet içinde sırf benim üreme arzumdan dolayı ya da üreyebildiğim için dünyaya bir çocuk (ya da çocuklar) getirmenin akla mantığa vicdana sığan hiç bir yanı yok. Böyle hayvanlar gibi çoğalmayı da kabul etmiyorum
Atalarımız ne güzel söylemiş zengin parasına fakir karısına sarılır diye.. Yıllar sonra anladım düşük gelirli ailelerin neden ürediğini ??Keşke direkt ülkenin kafa yapısı böyle olsa. Ama burada şöyle bir şey daha var, bu sayede prezervatifler tersine evrim yaptı diyebilirim. Aklı olanlar üremedi veya kontrollü üredi, ne kadar cahil varsa yapabildiği kadar çocuk yaptı. Umarım bir kaç kuşak sonra bu bizi kötü etkilemez.
Kesinlikle katılıyorum?
İkinizin de fikrine saygı duyuyorum. Ben birsey öğrendim bu hayatta 3 şey olsa da dert olmasa da dert 1 eş 2 evlat 3 paraKeşke direkt ülkenin kafa yapısı böyle olsa. Ama burada şöyle bir şey daha var, bu sayede prezervatifler tersine evrim yaptı diyebilirim. Aklı olanlar üremedi veya kontrollü üredi, ne kadar cahil varsa yapabildiği kadar çocuk yaptı. Umarım bir kaç kuşak sonra bu bizi kötü etkilemez.
İnternet kafe açarım.O paraya Linea, 1.6İES, L200, Megane2 vb. alırım.
Anlamıyorum ki gençlere evlenmeyin mi diyorlar?! sonra diyorlar aile yapımız sağlam falan fistanBPT Haberin yayınlamış olduğu habere göre, 2023 yılında tüm giderler hesaplandığında en düşük evlenme bütçesi ortalama 400 bin tl oldu.
her biri 4090lıİnternet kafe açarım.![]()
?İkinizin de fikrine saygı duyuyorum. Ben birsey öğrendim bu hayatta 3 şey olsa da dert olmasa da dert 1 eş 2 evlat 3 para
Olmayıp dert olmaları çok daha iyi.. Bende sizin fikrinize saygı duyuyorumİkinizin de fikrine saygı duyuyorum. Ben birsey öğrendim bu hayatta 3 şey olsa da dert olmasa da dert 1 eş 2 evlat 3 para
işte erkek işte cesaret işte feraset işte mertlik işte adamlıkAçık konuşayım, birini bulmak benim için masrafları karşılamaktan açık ara daha zor. Birini bulabilsem ben 1 milyon lira masrafa da razıyım. ?
Böyle düşünen de var.. Diğer türlü de. Her yol var bizde maşallah ??Açık konuşayım, birini bulmak benim için masrafları karşılamaktan açık ara daha zor. Birini bulabilsem ben 1 milyon lira masrafa da razıyım. ?
sen nasıl bir yokluktasınAçık konuşayım, birini bulmak benim için masrafları karşılamaktan açık ara daha zor. Birini bulabilsem ben 1 milyon lira masrafa da razıyım. ?
Türkiyede birisi birisiyle tanışmak isteyince genellikle taciz olarak adlandırılıyor diye düşünüyorum.sen nasıl bir yokluktasın![]()
Öyle demeyelim de.. Eli bol diyelim yüce gönüllü diyelim??sen nasıl bir yokluktasın![]()
Payam vay amca payam vay ???O paraya Linea, 1.6İES, L200, Megane2 vb. alırım.
öyle bir şey olsa ülkede adam bulamazsın.Türkiyede birisi birisiyle tanışmak isteyince genellikle taciz olarak adlandırılıyor diye düşünüyorum.
Şimdi 24 yaşındaki biri gitse selam çok güzelsiniz acaba bir ara kahve içme imkanımız var mı dese pek hoş karşılanacağını düşünmüyorum.öyle bir şey olsa ülkede adam bulamazsın.
Yoklukla ne alakası var? Neden aklınız hemen başka şeylere kayıyıor?sen nasıl bir yokluktasın![]()
Çok güzelsiniz diye başlamayın sohbete arkadaşlar onu samimiyetiniz sohbetiniz ilerleyince söyleyin.. Selam bağğyan modundan çıkalım?Şimdi 24 yaşındaki biri gitse selam çok güzelsiniz acaba bir ara kahve içme imkanımız var mı dese pek hoş karşılanacağını düşünmüyorum.
Nasıl yaklaştığınla doğrudan ilişkili bir durumTürkiyede birisi birisiyle tanışmak isteyince genellikle taciz olarak adlandırılıyor diye düşünüyorum.
Daha fazladır o benceBPT Haberin yayınlamış olduğu habere göre, 2023 yılında tüm giderler hesaplandığında en düşük evlenme bütçesi ortalama 400 bin tl oldu.
En düşük giderlerden hesaplanmış ?Daha fazladır o bence![]()
Kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsa insanlar maddiyat çok çok önemli.. Bu ülkede de %10 dışında herkes sürünüyor.. Evlenecek olan arkadaşlar bir kez daha düşünün ??sakın evlenmemezlik yapmayın yoksa 10 sene sonra suriye bilmemne partisi başa geçer görürsünüz üremeyişaka bir yana bu külfetin altına hiç bir genç giremez gibime geliyor çok tanıdığım var bekar dolaşıyor . aile desteği olmadan gençler asgari ücreti bırakın 2 katı maaş alsa yine evlenemezler.
dede torununa şöyle fısıldamış ;En düşük giderlerden hesaplanmış ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsa insanlar maddiyat çok çok önemli.. Bu ülkede de %10 dışında herkes sürünüyor.. Evlenecek olan arkadaşlar bir kez daha düşünün ??
Onu örnek olarak vermiştim hocam. Birçok insan direkt tacize bağlıyor düşünsene sen iyi niyetle biriyle konuşmak istiyorsun kadın çığlığı basıyor etraftakiler seni dinlemeden bir güzel dövüyorÇok güzelsiniz diye başlamayın sohbete arkadaşlar onu samimiyetiniz sohbetiniz ilerleyince söyleyin.. Selam bağğyan modundan çıkalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yaklaştığınla doğrudan ilişkili bir durum
Welcome to turkey.. Kadınlarda haklı bir yerde kimden ne gelecegini kestirmek zorOnu örnek olarak vermiştim hocam. Birçok insan direkt tacize bağlıyor düşünsene sen iyi niyetle biriyle konuşmak istiyorsun kadın çığlığı basıyor etraftakiler seni dinlemeden bir güzel dövüyor![]()