Yardım Açıkta kalacağım (lise)

Bertox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
375 puan aldım yüzdeligim 23.11
İstedigim liseyi kazanamadım onun bir altı olan liseyede yüzdeliğim yetmiyor obp puanım da diger liseye yetmiyor. Ne yapıcam ? Hayatımın mahvolmasını istemiyorum.

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yapacak bişey yok puanın ile gidebilecek en iyi liseye gidecen. YKS değilki bu. diğer sene sınava bi daha girme şansın yok.
ayrıca hayatın fln mahvolmaz. Adam akıllı YKS ye hazırlanıp oradaki olası kötü ortama kendini kaptırmazsan tamamdır bu iş.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Açık Liseden okumuş birisi olarak söylüyorum, hayatın mahvolmayacak ve hatta belki de hoşuna da gidebilir Açık Lise. Açık Liseden okuyacaksan eğer ders programını kendin belirlemen gerekecek. Açık Liseden üniversite sınavına da girme şansın olacak. Tek eksisi sosyalleşme ile ilgili ama önceden bir arkadaşın falan varsa sorun olacağını sanmıyorum sosyalleşme ile ilgili. Bu arada ben 290 puan mı ne almıştım 2019'da.

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Açık Liseden okumuş birisi olarak söylüyorum, hayatın mahvolmayacak ve hatta belki de hoşuna da gidebilir Açık Lise. Açık Liseden okuyacaksan eğer ders programını kendin belirlemen gerekecek. Açık Liseden üniversite sınavına da girme şansın olacak. Tek eksisi sosyalleşme ile ilgili ama önceden bir arkadaşın falan varsa sorun olacağını sanmıyorum sosyalleşme ile ilgili. Bu arada ben 290 puan mı ne almıştım 2019'da.
Bende YKS nin ilk mağdurlarındanım. Teog tarzı sorular ile hazırlanıp LGS'ye girdim ve bence buna rağmen iyi bir puan elde ettim. Yüzdeliğim %8di ve şuan TM den hazırlanıyorum. Kısacası herşey sende bitiyor.
Hedef Hukuk Fakültesi =>

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Bende YKS nin ilk mağdurlarındanım. Teog tarzı sorular ile hazırlanıp LGS'ye girdim ve bence buna rağmen iyi bir puan elde ettim. Yüzdeliğim %8di ve şuan TM den hazırlanıyorum. Kısacası herşey sende bitiyor.
Hedef Hukuk Fakültesi =>

Benim de YKS'ye girme şansım hiç olmadı maalesef fakat sonraki sene girmeyi düşünüyorum.

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Benim de YKS'ye girme şansım hiç olmadı maalesef fakat sonraki sene girmeyi düşünüyorum.
Eğer girmeyi düşünüyorsan zaman akıyor bir an önce başlamalısın. bölüm-sıralama-alanına göre önerilerde bulunabilirim.

Bertox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yapacak bişey yok puanın ile gidebilecek en iyi liseye gidecen. YKS değilki bu. diğer sene sınava bi daha girme şansın yok.
ayrıca hayatın fln mahvolmaz. Adam akıllı YKS ye hazırlanıp oradaki olası kötü ortama kendini kaptırmazsan tamamdır bu iş.
Obp puanım la istediğim lise arasın 0.2 puan fark var girebilirmiyim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sosyal medyadan sosyalleşiyorum ben o konuda sıkıntı yok

Son düzenleme:

Apomm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Obp puanım la istediğim lise arasın 0.2 puan fark var girebilirmiyim ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sosyal medyadan sosyalleşiyorum ben o konuda sıkıntı yok
obp den kastın ne ?
OBP YKS için geçerli bir ortalama değilmi ?