• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım iphone çekmeme sıkıntısı

17xKerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
merhaba shiftdelete kullanıcıları! Yazdığım icin kusuruma bakmayın. hayırlı geceler diliyorum benim bir sıkıntı var
IMG_0946.jpeg
wifiye bağlı olunca 4 cizgiden 1 cizgi kalıyor ama wifiden cıkınca geliyor çözümü nasıl

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
merhaba shiftdelete kullanıcıları! Yazdığım icin kusuruma bakmayın. hayırlı geceler diliyorum benim bir sıkıntı var Ekli dosyayı görüntüle 183338wifiye bağlı olunca 4 cizgiden 1 cizgi kalıyor ama wifiden cıkınca geliyor çözümü nasıl
sorundan anladiğim kadariyla
Wifiye bağlanirsan telefonun hücreseli kullanmayi birakiyor onun için 4.5g yazisi gidiyor o cizgide onun için gidiyordur derdini tam anlatsan daha yardimci olabiliriz

17xKerem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sorundan anladiğim kadariyla
Wifiye bağlanirsan telefonun hücreseli kullanmayi birakiyor onun için 4.5g yazisi gidiyor o cizgide onun için gidiyordur derdini tam anlatsan daha yardimci olabiliriz
ya benim hat turkcell heryerden çekiyor hattın ismini değiştirdim cfuell yaptım internet ten cıkınca çekmiyor

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461