yurtdışı 2. ele bulaşmazsın sıfır bulursun pasaportun varsa pasaporta kaydettirirsin 6.000 küsür kayıt ücreti varMerhaba yakın zamanlarda iphone 11 almayı düsünüyordum ama biraz bakınca yd 13 alınabiliyormuş kayıt olayları vs. Nasıl kullanılabilirmi her dk telefoncuyla uğraşırmıyım
ustam harcını yatırdıkdan sonra kaydedip kullanırsan suç mu oluyor anlayamadım? kaçak imei atmak suç diye biliyorum çünküAsla önermiyorum, suç çünkü.
Son gelen Apple zamlarından sonra dahada mantıklı yurtdışı İphone almak. Eğer kesin alacaksanız 14 aşağısını yurtdışından almayın. Kayıt ücretinede zam gelebilir elinizi hızlı tutun bence.Merhaba yakın zamanlarda iphone 11 almayı düsünüyordum ama biraz bakınca yd 13 alınabiliyormuş kayıt olayları vs. Nasıl kullanılabilirmi her dk telefoncuyla uğraşırmıyım
Kaçak kullanacağını varsayarak dedim. Kayıt ettirmek gerekir zaten.yurtdışı 2. ele bulaşmazsın sıfır bulursun pasaportun varsa pasaporta kaydettirirsin 6.000 küsür kayıt ücreti var
ustam harcını yatırdıkdan sonra kaydedip kullanırsan suç mu oluyor anlayamadım? kaçak imei atmak suç diye biliyorum çünkü
HaklisinSon gelen Apple zamlarından sonra dahada mantıklı yurtdışı İphone almak. Eğer kesin alacaksanız 14 aşağısını yurtdışından almayın. Kayıt ücretinede zam gelebilir elinizi hızlı tutun bence.
Sikintidan kasit?Daha ucuz fakat biraz daha sıkıntılı
Kayıt 6000 tlmiymiş be 15+6 bin tlye 13 alacağıma 15 bine 11 alırım daha iyi yani tabi yd daha iyi ama 6000 tlye degmez sim kart olayları vs. Kendi sim kartım değil bi kere cevabınız için teşekkürleryurtdışı 2. ele bulaşmazsın sıfır bulursun pasaportun varsa pasaporta kaydettirirsin 6.000 küsür kayıt ücreti var
ustam harcını yatırdıkdan sonra kaydedip kullanırsan suç mu oluyor anlayamadım? kaçak imei atmak suç diye biliyorum çünkü
Sim kart olayi sadece 3 yil geçerli yine de sana karişamam 13 yerine 11 almak sana daha mantikli geliyorsa iyi günlerde kullanKayıt 6000 tlmiymiş be 15+6 bin tlye 13 alacağıma 15 bine 11 alırım daha iyi yani tabi yd daha iyi ama 6000 tlye degmez sim kart olayları vs. Kendi sim kartım değil bi kere cevabınız için teşekkürler
tehlikeli yani nasıl anlatıcam bilmiyorumSikintidan kasit?
Kayit ucretini yatirip kullaniyorsun ne tehlikesi? Kayit yaptirmicam dersen o zaman korkabilirsintehlikeli yani nasıl anlatıcam bilmiyorum
Katılıyorum.Kayit ucretini yatirip kullaniyorsun ne tehlikesi? Kayit yaptirmicam dersen o zaman korkabilirsin
Merhaba yakın zamanlarda iphone 11 almayı düsünüyordum ama biraz bakınca yd 13 alınabiliyormuş kayıt olayları vs. Nasıl kullanılabilirmi her dk telefoncuyla uğraşırmıyım
Merhaba ArkadaşlarMerhaba yakın zamanlarda iphone 11 almayı düsünüyordum ama biraz bakınca yd 13 alınabiliyormuş kayıt olayları vs. Nasıl kullanılabilirmi her dk telefoncuyla uğraşırmıyım