MSÜ de Boyun fıtığı engel mi

_Hawking_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Msü ye girdim büyük ihtimalle puanım yetecek. Eskiden MR çektirdim ama doktora göstermedim.
İnternetten baktığım kadarıyla boyun fıtığı veya başlangıcı olma ihtimalli var.
MSÜ sağlıkta acaba engel olur mu bana tek korkum o.

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Rahatsızlığının ne boyutta olduğuna bağlı.

Yönetmeliğe göre;
Ameliyatla tedavi edilebilen her çeşit fıtıklar ve fıtık eğilimi gösteren karın duvarı zayıflıkları (Ameliyat olmuş ve nüks etme olasılığı bulunmayan fıtık, apandisit gibi küçük ameliyat nedbeleri sağlam kabul edilir.).

Puanının yetmesi halinde tercih yaparsan, illaki bir sağlık kontrolünden geçeceksin. Sağlık kontrolünden sonra belki bir heyet kontrolü de istenebilir. Bu doğrultuda, daha sağlıklı bilgi almak için öncelikle bir doktora danışmanı öneririm.

Şahsi düşüncem: Herhangi bir engel teşkil edeceğini sanmıyorum.

_Hawking_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rahatsızlığının ne boyutta olduğuna bağlı.

Yönetmeliğe göre;

Puanının yetmesi halinde tercih yaparsan, illaki bir sağlık kontrolünden geçeceksin. Sağlık kontrolünden sonra belki bir heyet kontrolü de istenebilir. Bu doğrultuda, daha sağlıklı bilgi almak için öncelikle bir doktora danışmanı öneririm.

Şahsi düşüncem: Herhangi bir engel teşkil edeceğini sanmıyorum.
Bende çok araştırdım ama ne YouTube ne internette elenen veya elenmeyen birini bulamadım.
Beni rahatsız etmiyor ya da kısıtlamıyor.
Yinede bir doktora soracağım.

EnesKAYA

Back-End Developer
Reaksiyon puanı
162
Bende çok araştırdım ama ne YouTube ne internette elenen veya elenmeyen birini bulamadım.
Beni rahatsız etmiyor ya da kısıtlamıyor.
Yinede bir doktora soracağım.
Dediğin gibi başlangıç seviyesindeyse ve sana herhangi bir engel teşkil etmiyorsa, rahatsızlığın ilerlemeden gerekli önlemler alındığı taktirde, sorun olacağını sanmıyorum. Umarım hakkında hayırlısı olur. Mülakatlarda ilerleyen süreçte başarılar dilerim...

_Hawking_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğin gibi başlangıç seviyesindeyse ve sana herhangi bir engel teşkil etmiyorsa, rahatsızlığın ilerlemeden gerekli önlemler alındığı taktirde, sorun olacağını sanmıyorum. Umarım hakkında hayırlısı olur. Mülakatlarda ilerleyen süreçte başarılar dilerim...
Teşekkürler