Soru Ps4 Eklenti Bozuk Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnzclkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnzclkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps4 te bugün yazılım güncellemesi yaptıktan sonra “Uygulama kullanılmaya devam edilemez. Aşağıdaki uygulamalar için eklenti bozuk. Aşağıdaki uygulamaları başlatmak için ilk olarak bunları PS4 sisteminden silmeniz ve yeniden kurmanız gerekir” şeklinde bir hatayla karşılaştım oyunu silip yeniden yükledim fakat hata devam ediyor çözen veya ne yapılması gerektiğini bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

Serhat5534

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ps4 te bugün yazılım güncellemesi yaptıktan sonra “Uygulama kullanılmaya devam edilemez. Aşağıdaki uygulamalar için eklenti bozuk. Aşağıdaki uygulamaları başlatmak için ilk olarak bunları PS4 sisteminden silmeniz ve yeniden kurmanız gerekir” şeklinde bir hatayla karşılaştım oyunu silip yeniden yükledim fakat hata devam ediyor çözen veya ne yapılması gerektiğini bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Benim arkadaşta oldu wwe giricektik bu sorun oldu gta cd si takılıydı çıkardı taktı düzelti bizde böyle düzeldi sizdede aynı sorun olursa bi deneyin isterseniz

Melihsubutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme bekliyoruz :)
5C2BB7D6-3FA9-40D5-80EB-C1585C70D167.jpeg

Melihsubutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cdli bir oyun denedim çalışıyor , şimdi bir dijital silip yükleyeceğim. Destekte gördüğüm kadarıyla teknik servise yönlendirmiş

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Cdli bir oyun denedim çalışıyor , şimdi bir dijital silip yükleyeceğim. Destekte gördüğüm kadarıyla teknik servise yönlendirmiş
Silip yüklemeyin boşuna fayda etmiyor. Teknik serviste bir baktırın. Son bir soru;
Fat kasa mı Slim mi Süper Slim yada Pro mu kullanıyorsunuz?

Melihsubutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fifa22 oyununu sildim , demosu yüklendi şuan sorunsuz çalışıyor , kurulum tamamlandıktan sonra tekrar bilgi vereceğim ?

Melihsubutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdilik sorunsuz çalışıyor , tüm kütüphaneyi silip tekrar yüklemek sorunu çözecekmiş gibi gözüküyor ? Bir de satın alma yapıp deneyelim bakalım

Eypjan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar hicbir cozum bulamadik teknik servis e gonderdik akabinde harddisk degisimi yapildi. Bizdeki sorun dengesiz elektrik voltaji hdd ye zarar vermis. Zaten teknik servise vermeden 4-5 sefer butun sifirlama vs herseyi denedim. Sifirlama ile cozume ulasanlar yazilimsal evet ama care bulamayanlar harddisk degisimi harici cihazini kullanamayacaktir.
Bilgilerinize

kamikaze_31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de aynı sorunu yaşadım bir adam aynı sorunu yaşamış kasanın iki yanına güç uygulayıp açtı sabit diski bir bezle sildi ve oldu denedim oluyor sizede öneririm

_egekeser

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takılı olan oyunun cdsini çıkardığımda dijital oyunlar calısıyor ancak cdli oyunlarımı oynayamıyorum

OzanK7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de slim kasa var ve ben de bugün bu sorunu yaşadım. İlk olarak yukarıdaki arkadaşları okuduktan sonra sorunun şu olabileceğini düşündüm: Minecraft’a girmiştim ve dünyadan yeni çıkıyordum, uygulamayı kapatmamıştım ve muhtemelen görmesem de o sırada “yükleniyor” anlamında gelen sandık ikonu bir köşede dönüyordu. O sırada oyunun çok kasmasından ve FPS dropları olmasından dolayı AC güç kablosunun yeterince sağlam takılmadığını düşündüm. (Nihayetinde yerinden çok kolay çıkabilen bir kablo kendisi.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha sonra düşündüğüm gibi AC güç kablosunun biraz burkulup öyle giriş yaptığını gördüm ve düzeltirken zaten kolayca çıkıverdi. O sırada Minecraft açıktı, 1 oyunu yeni kuruyordum ve 1 oyun güncelleniyordu. PS4 tekrar açtığımda Minecraft’taki kıymetli dünyam “bu veriler bozuk” hatası verdi ve silindi. Neyseki yedeği vardı biraz eski bir save olsa da ama biraz üzdü.

Sonra yeni kurulan oyunun kurulumu (aslında kurulum sonrası olan 6 gb’lik güncellemesi desem daha doğru olur) bitti. Oyunu açmadan bu sorunu ilk Minecraft verdi (minecraft dijital). Sonra bu kurulan oyunu açtığımda hemen 2-3 defa oyunun giriş ekranlarında bu hatayı gördüm. (AC Unity CD) Daha sonra bir kere daha denedim ve sorunsuz bir şekilde oyun çalıştı bir süre.

Bir daha bu sorun tekrarlanırsa muhtemelen AC Unity’yi silip baştan yüklemeyi ve diğer arkadaşların da dediği gibi sabit diski çıkarıp silmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme: