Darwin Teorisi Çözüldü !

Rorschach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Einstein neden bir ateist değilde bir yahudiydi. Daha fazla para kazanırım diyemi ( Tabi buda bir olasılık :D )

Ethem birinci sorunun cevabı: evrim genel bağlamda bir mutasyonlar zinciri sonucu uzun bir zaman dahilinde bir türün veya o türdeki grupların farklılaşmasıdır. olumlu mutasyonlar özellikle tek hücreli canlılar ve virüslerde görülür, bakterilerin antibiyotiklere bağışıklık kazanmaları konjugasyon haricinde mutasyonla da mümkündür. şu sıralar bilimadamlarının korktuğu h5n1 virüsünün mutasyon geçirip insandan insana geçebilir hale gelmesidir.

bu farkı yaratan da bunların tek hücreli olmasıdır: insanın tek bir hücresinde meydana gelen rastgele bir mutasyon çok bir etki yaratmayacaktır, sadece o hücrenin bir işlevini kaybetmesine veya işlevsiz bir protein üretmesine yol açabilir. halbuki, zaten bir hücreli olan bakteri veya virüste meydana çıkan mutasyon onun döllerine de yansıyacaktır ve yüksek üreme hızıyla ayrı bir soy oluşturacaktır

Einstein'in yahudi olmasına gelince evet yahudi doğmuştur ama yahudi değildir. Einstein kesinlikle Ateisttir. 3 Haziran 1954 imzalı bir mektubunda "Tanrı kelimesi benim için hiçbir şey ifade etmiyor. İncil koleksiyonu saygıdeğer. Ancak, çoğumuza çocukça gelecek ilkel efsaneleri anlatmaktan öteye geçemiyor. Din çocukça bir batıl inanç" diye yazmıştır.

Rorschach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda bir konu görüp harıl harıl üye olup başkalarını hakaretlerle eleştiren yeni yetmelere uyuz oluyorum.

yaptığınız dağdan gelip bağadakini kovmaktır.

Yeni yetme değilim 36 yaşındayım. Böyle aşağılamaktan ziyade bir tek tutarlı cevap verilebilse hiç sıkılmadan özürümü de dilerim.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kolorta_Ranger,
Konuşarak anlaşmak her zaman mümkün. Sakince tartışmak erdemdir.
Arkadaşlar, ben dindar insanları çok güvenilir ve dürüst bulurum. Ama ne yazıkki yukarılara çıktıkça insanların inançlarını sömürerek onları köleleştiren Din tüccarlarından nefret ederim ki Harun Yahya takma isimli Adnan Oktar bunlardan biridir.

Şu anda dalga dalga yayılan dindarlık şekil tam da bu tüccarların istediği gibidir. Sizi Allah ile oyalarken vucudunuzdaki tüm kanı emecekler. Ama siz bize kızmaktan bu oyunları bozmaya vakit bulamayacaksınız.

Fransız İhtilali sonucunda Kilise Avrupada ki gücünü kaybedince bu en çok kime yaradı dersiniz? Halka... Bir zamanlar vebadan ölen, pislik ve yoksulluk içinde yaşayan insanların ülkelerine gidebilmek için haftalarca vize bekliyoruz. Şu an dünyada söz sahibi bir müslüman ülke var mı? İsrail tankına taş atan çocuğu alkışlıyoruz ama o çocuk bilimin ipine sarılıp dua edeceğine mühendislik okusa da Filistin tankını yapıp öyle cevap verebilse...

Dostum biraz mantıklı ol..
1-İslam dinimi Filistinliye tank yapmasın dedi..
2-Bozulmuş (incil değiştirilmiş) Hıristiyanları ve hep 1789 Fransız ihtilalini örnek vermenin sebebi ne?
3- Sen masonmusun?
Sorularımı cevaplarsan sevinirim..
Unutmadan hakiki Müslümanlar elbette dünyaya yakında hakim olacaklardır..

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dağların depremi engelleyici etkisinden,atmosferin tabakalrından ve ne işe yaradığından bahseden,ve daha bir çok konuda zamanın bilimsel şartlarında bilinmesi mümkün olmayan konularda açıklama yapan Kuran-ı Kerim i insanlara rehber olarak yollayan YARATAN 'ı nasıl olurda inkar edersiniz??

Öyle insan vardır ki aldığı nefes,attığı adım bile Onun imanını güçlendirir.Öyle insan da vardır ki gerçek gözüne gözüne girer de göremez.

Adamın biri bağırır''Allah varsan gerçekten işaret ver''der..

O sırada bir kelebek adamın yüzüne konar adam eliyle kelebeği savusturur ve''hadi bekliyorum eğer varsan işaret ver der.

Ardından ilerdeki evde yeni doğan çocugunu kucaklamış bir babanın sevinç nidalarını duyar.Sonra tekrar sorar'' ee bekliyorum varsan gerçeksen bir işaret versene''der

Hikaye böyle uzayıp gidiyordu tam metini bulamadım ama.Sonucta hikayenin verdiği mesajın net oldugunu düşünüyorum..

Şimdi sakın sonda yazdığım hikayeyi baz alarak cevap yazma bana helitron..

Hikayenin öncesinde yazanlara ilmin ve bilmin yetiyorsa cevap ver de görelim meziyetlerini.

sen bunlara ispat diyorsan vay halimize...

madem o kadar dağ var depremleri engelleyen, depremler neden hala meydana geliyor?

etrafında birçok iyi ses duyabilir insan, ben de sana soruyorum...
afrikada açlıktan ölen çocuklar varken tanrı nerede?
depremlerde, sellerde insanlar ölürken tanrı nerede?

uçan kelebekte tanrıyı görecez ama kötü olaylar olduğunda göz ardı mı edeceğiz?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yeni yetme değilim 36 yaşındayım. Böyle aşağılamaktan ziyade bir tek tutarlı cevap verilebilse hiç sıkılmadan özürümü de dilerim.

Aşağılamıyorum eğer forumda uzun süredir bulunuyor olsaydın kesinlikle burda böyle bir tartışmaya girmezdin verdiğin cevapları c/p yapmadıysan kesinlikle iq'ün forumdan daha yüksek . Konun daha yoğun ele alındığı ortamlarda tartışsan belki bir yerlere varılabilir.ama burda ancak...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Konu nerden nereye geldi. Ama olsun tartışma güzeldir. Umudumuz birilerinin hidayetine vesile olmaktır.

Gelin gelin ne olursanız olun yine gelin... Tevbe kapısı açık... Nefsinizle hesaplaşın.

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Einstein neden bir ateist değilde bir yahudiydi. Daha fazla para kazanırım diyemi ( Tabi buda bir olasılık :D )

Einstein bir ateist idi, bunu ölümünden bir yıl önce arkadaşına yazıp gönderdiği bir mektupta açıkça belirtmiştir...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12

madem o kadar dağ var depremleri engelleyen, depremler neden hala meydana geliyor?

Sende belli ki Ahiret inancı yok onun için yazdıklarına cevap yazıp ellerimi yormayacağım.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35

Ama sen şimdi suyunu çıkardın. Şimdi de kalkmış saçma sapan şeyler söylüyorsun.

Biz senin gibi düşünmüyor eğer tüm hayat bu geçici dünyadan ibaret olsaydı o insanlara çok yazık olurdu. (Afrikadaki açlar) Ama bu işin intikamı var unutma. Senin gibi düşünenlerin yanacağı günler de var sen istediğin kadar inanma senin varlığın kadar gerçek.

Biz o kadar diyoruz dünya imtihandır. Allah insanları serbest bırakmıştır. Sömürülen bir çok insan haklarını savunamadığı için başkalırının hakimiyetine girmiş ve aç kalmıştır. Biraz araştır anlarsın.

Eğer onlar Allah'ın kendilerine verdiği izzetin farkında olsalardı bugün bu halde olmazlardı. Belki dünyanın en zenginleri olurlardı ama açlıktan ölüyorlar.

Tüm insanları Allah'ın dinine davet ediyoruz. İzzet islamdadır. Uygarlık islamdadır.

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1-Evrime inananlar ateistlerdir..
Aklı başında hiç kimse buna inanmaz...
2-Bu adreste evrimin yalan olduğunu ispatlayan deliller mevcuttur..
www.harunyahya.org

1- evrime inanmak diye birşey yoktur, yineliyorum, evrime inanmak diye bir inanç sistemi yok... evrim bilimsel bir olgu, inançla karıştırmayın

2- harun yahya bilimadamı değildir, yazdıkalarının hiçbir bilimsel değeri yoktur...

Rorschach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Unutmadan hakiki Müslümanlar elbette dünyaya yakında hakim olacaklardır.."

Hristiyanların icat ettiği internette yazışan müslümanlar, kendi icat ettikleri neyle dünyanın hakimi olacaklar? Kulelere uçak çarptırıp 4000 kişiyi öldürüp sonrasında kendi yüzbinleri bombaların altında can verirken tekbir getirerek mi?

O ölen çocuklar için her gece ağlayan biri olarak (dini önemli değil ölen insan için ağlarım) onların kanı hepimizin ellerine bulaşmıştır arkadaşlar.

Bu arada daha dürüst olayım adım Tolga Sevinç, Mısır Sharm El Sheikh Üni.de Teoloji profesörü olan ve kendi kürsüsü bulunan Abdurrahman Sevinç'in yeğeniyim. İçinde Filistin intifadasının da yer aldığı Dünya halkların direnişi hareketinin de destekçisi ve saha fotoğrafçılarından biriyim.

Rorschach

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir mesajım vardı ama sanırım admin arkadaşlar editlediler. hakaret falan içermiyordu yanlış anlamayın sadece açık kimliğimi ifşa etmiş idim ama sanırım uygun değil.

Kendi özetimi yaparak aranızdan ayrılayım: Dindar olmanızda bir sakınca yoktur ama dogmalara kanıp sürü gibi yönetilmenize izin vermeyin. Ben Allah yoktur da demedim inananlar için Allah elbette vardır. Ama kalbinizle ve aklınızla düşünün ki Bu kadar kanın ve yıkımın olduğu yerde Allah bile barınamaz. Kendinizi kullandırtmayın ve gönül gözünüzü asla kapatmayın. Bilimi aşağılamak sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Evrim sadece bir teoridir. İspat değildir ama reddederek bir şey kazanamazsınız. Eğer evrim diye bir şey yoksa bunu yine bilimdeki ilerleme ile anlayabileceğiz. Şu an memleketin her yerinden yazışmamızı, uzaya çıkmamızı, dünyanın bir ucuna bir kaç saatte gitmemizi sağlayan şey budur.

Hepinizi hürmetle selamlıyorum. İyi akşamlar.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir mesajım vardı ama sanırım admin arkadaşlar editlediler. hakaret falan içermiyordu yanlış anlamayın sadece açık kimliğimi ifşa etmiş idim ama sanırım uygun değil.

Kendi özetimi yaparak aranızdan ayrılayım: Dindar olmanızda bir sakınca yoktur ama dogmalara kanıp sürü gibi yönetilmenize izin vermeyin. Ben Allah yoktur da demedim inananlar için Allah elbette vardır. Ama kalbinizle ve aklınızla düşünün ki Bu kadar kanın ve yıkımın olduğu yerde Allah bile barınamaz. Kendinizi kullandırtmayın ve gönül gözünüzü asla kapatmayın. Bilimi aşağılamak sizlere hiç bir şey kazandırmaz. Evrim sadece bir teoridir. İspat değildir ama reddederek bir şey kazanamazsınız. Eğer evrim diye bir şey yoksa bunu yine bilimdeki ilerleme ile anlayabileceğiz. Şu an memleketin her yerinden yazışmamızı, uzaya çıkmamızı, dünyanın bir ucuna bir kaç saatte gitmemizi sağlayan şey budur.

Hepinizi hürmetle selamlıyorum. İyi akşamlar.

Hiç bir mesajın editlenmedi eğer admin olsaydı şimdiye uçmuştun zaten sorun yok.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

Hristiyanların icat ettiği internette yazışan müslümanlar, kendi icat ettikleri neyle dünyanın hakimi olacaklar? Kulelere uçak çarptırıp 4000 kişiyi öldürüp sonrasında kendi yüzbinleri bombaların altında can verirken tekbir getirerek mi?

O ölen çocuklar için her gece ağlayan biri olarak (dini önemli değil ölen insan için ağlarım) onların kanı hepimizin ellerine bulaşmıştır arkadaşlar.

Bu arada daha dürüst olayım adım Tolga Sevinç, Mısır Sharm El Sheikh Üni.de Teoloji profesörü olan ve kendi kürsüsü bulunan Abdurrahman Sevinç'in yeğeniyim. İçinde Filistin intifadasının da yer aldığı Dünya halkların direnişi hareketinin de destekçisi ve saha fotoğrafçılarından biriyim.

Yani birinin yeğeni olaman bizim için önemli değil..
1-Hem neden islamiyete saldırıyorsun..
Yoksa seni evrimmi dünyaya attı?
2-Kuleye çarpanların Müslüman olduklarını ne biliyorsun?Kuleye çarpanların satılmış veya kandırılmış kişiler olmadıkları belli mi?
3-Bir zamanlar bilim ve sanatta Müslümanlar ileriydi ve dünyanın hakimi idi.
Zamanla İslamdan uzaklaşma başlayınca gerilemede başladı ..
Şu andada Gayrimüslimler ileri olabilirler..
4-Tekrarlıyorum sen mason mu?sun..
5-Korkma İslam ülkelerinin başına elbet bir lider gelecek o zaman Dünyanın hakimi yeniden olacak..

mcan_k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digerlerinin goruslerini aynen destekliyorum zannetme...

Evrim konusunda ise:

Evrime inanmak konusunda Allah'ı inkar etmekle aynı şey mi kasdediliyor? Yoksa canlıdaki değişim gibi bir hal mi?
Darwinin teorisi onun anlattığı şekliyle mi kabul ediliyor yoksa simdiki evrimci bilimadamlarinin kasdettigi daha farklı bir degişim midir?

Aslinda her dönemde bilimin, ilerlemenin, yenilik ve gelişmenin gerçek öncülerinin Yaradanı savunan inançlı bilim adamları olduğunu tarih göstermiştir.
Bugun de bunların yanında oranı az olan inançsızların sanki hakim ve asılmış gibi gösterip sanki onların aklı çok
yüksekmiş ve aydınlar da onlar gibi düşünür havasının estirilmesi akıl ve yargıda degesizlik degil midir?...

Hem inançsızlık dolayısı ile Son Peygamber (SAV) gibi düşmanları tarafından bile En dogru sozlu ve guvenilir olarak kabul edilen ayrıca asırlardır milyonlarca tabi insanların akıl ve kalblerine huzur kaynagı ve ölümü bile gercegini acıklamakla sevdiren, her konuda rehber kabul edilmiş bir Muazzam Zata (SAV) YAPILABILECEK EN BUYUK HAKARET VE CUNKU ONU BUTUN IYI VASIFLARININ EN ABARTILI OLAN TAM TERSLERIYLE ITTIHAM ETMEK -KI BUNU HICBIR VICDAN KABUL ETMEZ- DEMEK OLUR.

Ey insan! Aklını ve yargılama gucunu vicdanen dinle; acaba hangi zinalarla, hangi içkilerle, hangi faizlerle, hangi lut kavmi azgınlgıyla kararmış ki anlamak istemiyor... ÖLÜM gibi, ayrılık elemi gibi, hadsiz aciziyetin ve perişaniyetin gibi etrafındakilerin sana hicbir fayda vermedigi hallere nasıl care bulursun, nasıl aklını gecmişin kederlerinden gelecegin korkunc ihtimallerinden gelen acıdan koruyup muhafaza edebilirsin?

Ölüm uyandırmadan ewwel uyan...

Aslında İmtihan sırrı en zor bir konudur her zaman?

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben evrimin neyden bahsettiğini herkesten çok iyi biliyorum, çünkü bilim dünyasının bizzat içindeyim, kulaktan dolma bilgilerle yola çıkmıyorum...

Çevre şartları tabi ki evrimin oluşması için tek etken değildir, ama mutasyonlar oluşturarak DNA da değişmelere sebep olur bu da haliyle türlerde değişmelere sebep olur, açıklayıcı olsun diye basite indirgedim sadece.

Darwinin kendisi de bir papazdı, tanrı inancı olmasına rağmen evrim teorisini ortaya atmıştır...

Benim inancıma gelince, ben yaradılışı destekleyenlerden değilim. Bilinmezciyim (yani tanrının varlığı veya yokluğu ispat edilemez diyenlerdenim kısaca)
peki kardeş o kadar fosil bulundu o kadar kemik bulundu ama ara formlar bulunamadı bunun sebebi nedir acaba yoksa evrimin saçmalık oluğunun göstergesi değil mi (bulundu deme çünkü bulunan bir ara form örneği değildi sahte bir şeydi)

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ara form diye bulunanların ayrı yaratılıp soyları tükenen türler olduğunu neden düşünmüyorsunuz?

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki kardeş o kadar fosil bulundu o kadar kemik bulundu ama ara formlar bulunamadı bunun sebebi nedir acaba yoksa evrimin saçmalık oluğunun göstergesi değil mi (bulundu deme çünkü bulunan bir ara form örneği değildi sahte bir şeydi)

kardeşim sen neye dayanarak konuşuyosun, hiç merak edip ara türlere baktın mı? bulunamadığını nereden çıkarıyorsun...

sadece şunu söyleyeceğim sana:
hayvan ve insan arasındaki ara tür nedir biliyor musun? işte o biziz...
bunu anlayabilirsen ara türü de bulmuş olursun

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yahu kardeşim evrim zaten niye çöktü... ara formlar bulunamadığı için çöktü. ara formlarım bulunamadığını biliyorum. varsa bildiğin birşey paylaş ona göre yorum yapalım. bizler insanız ara form değiliz. bu kadar zaman içerisinde bulunan buluntular yüzünden avrupada evrimi reddetme süreci hızlanmıştır. evrime genellikle bir inanç buhranı içerisinde olan kişiler inanmıştır. imanı olan (kendine göre hangi din olursa olsun ) evrime inanmaz.dinlerini tahrif edilmiş kabul ettiğimiz hristiyan yahudi ve ilkel kabile dinleri bile bir yaratıcıya inanırlar. yaratılış sürecinde meydana gelen bütün türler bizzat o şekilde yaratılmıştır ara bir tür değildir.zaten ara formlar genellikle maymun ve insan arasında (nedense) aranıyor. illa maymunla bir bağlantımız bulunacak ki evrim kanıtlansın. neyse yatacam artık bu kadar yeter zaten ne kadar konuşsak biribirimizi ikna edemeyeceğiz. iyi geceler. ALLAH hepimize hidayet etsin.

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1

sizin renginiz belli oldu konuları siyasallaştırmak istiyorsunuz arkadaşlardan ricam bunlara karşılık vermeyin konu saptı komik resim oldu rezil resim tadı kaçtı işin artık susun.:wassat::wassat::wassat:kimin yeğeni olursan ol bizi ırgalamaz bu cahil olduğunuz gerçeğini değiştirmez imansız ilim yavan olur kusura bakmayın.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar şu anda evrime tanık oluyorsunuz. Forum evrim geçiriyor.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Diyelim ki evrim var

Bu herifin dediğine göre balık karaya çıkıyor değiştikçe değişiyor.Hatta kara da nefes almaya başlıyor.Nasıl oluyor da su dan çıkınca nefessizlikten ölmüyor?

Şimdi insanlar uzaya çıksa orda nefessiz ve basınç a dayanıklı bir yapıya dönüşebilirler mi yoksa anında ölür mü ? Yada tekrar balık olabilir mi ?

Evrim varda en başta 0 dan nasıl yaratıldı gezegenler uzay boşlukları ?

Bunu savunan kişiler Hz Adem ve Havva ya inanmıyorsunuz demek ki.

Biraz dışardaki yazıları okursanız bu tezin çürütüldüğünü öğrenirsiniz.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
evrimcilerin kasteddiği şey mutasyon tarzı zaman içinde binlerce yılı aşan bir devülasyon sürecinden geçişte oluşmaktadır

dünya 4 milyar yaşında bu süre zarfında bunun olma ihtimali vardır ama insanın maymundan gelme ihtimali yoktur olsa idi kuran yazardı şimdi sizler bana söyleseniz bakın şu balık karaya indir kuyruğu gitti sürüngen oldu sonra kanatlandı kartal oldu inanırım ama onun o özelliklere sahip olmasını sağlayan da ALLAH'tır.

yine provakatörler iş başında

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
evrimcilerin kasteddiği şey mutasyon tarzı zaman içinde binlerce yılı aşan bir devülasyon sürecinden geçişte oluşmaktadır

dünya 4 milyar yaşında bu süre zarfında bunun olma ihtimali vardır ama insanın maymundan gelme ihtimali yoktur olsa idi kuran yazardı şimdi sizler bana söyleseniz bakın şu balık karaya indir kuyruğu gitti sürüngen oldu sonra kanatlandı kartal oldu inanırım ama onun o özelliklere sahip olmasını sağlayan da ALLAH'tır.

yine provakatörler iş başında

cidden madem balıktan oldu.. balığı yaratanda Allah ;)
yok ama bi toz bulutu vardı bide aktif madde ondan oluşmuştu herşey :pinch:

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
siz tabi evrimi hala insanın maymundan gelmesi gibi sığ bir düşünceyle eleştirin. biraz araştırsanız evrimin ne kadar sağlam kanıtlara dayanan bir teori olduğunu göreceksiniz.

ayrıca insanlar kişisel olarak bunu reddedebilir fakat bilimsel çalışmalar yapan ve bilimsel gerçekleri insanlara tarafsız olarak aktarmakla yükümlü bir kurumun bunu yapmaması gerekir.

en azından, sansüre karşı olan düşünce yapınla ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını sanıyorum.

yeri burası olmayan bir konuda burada fikrimi belirtmek zorunda kaldığım için özür dilerim.

ayrıca bu konuda bundan sonra sabit fikirlerle yapılacak yorum ve eleştiririlere de cevap yazmayacağımı da belirtirim.

Ya ne sağlam kanıtı saçma sapan konuşmayın burada.
Bana ara geçiş formlarını göstermediğiniz sürece bu saçmalıklarınızı duydukçae sinirden delireceğim yüzlerce yıldır aranan ara geçiş formları nerede çabuk söyle bana :)

Not: Cevap yazma zaten düşüncen beni sinir ediyor daha doğrusu kanıt olmayan bir düşünce beni sinir ediyor şahsınla alakalı değil.

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1.Adnan Oktar=Harun Yahya
2.Evrim teorisi çürütülememiştir,safsata olduğunu söyleyen arkadaşlar kulaktan duyma bilgilerle insanları aşağılayarak egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar....
3.Herkesin bilgisi yok fikri var karikatürlerde hakaret içeriklidir komik değil aksine çirkin ve kabadır!
dipnot:Dahada bu konuya yazı yazmam:)

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1.Adnan Oktar=Harun Yahya
2.Evrim teorisi çürütülememiştir,safsata olduğunu söyleyen arkadaşlar kulaktan duyma bilgilerle insanları aşağılayarak egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar....
3.Herkesin bilgisi yok fikri var karikatürlerde hakaret içeriklidir komik değil aksine çirkin ve kabadır!
dipnot:Dahada bu konuya yazı yazmam:)

Daha yamazsın belki ama umarım okursun ara geçiş formları nerde kazılacak yer bırakmadınız alemde ama yine yoklar hay alah yoksa hızını alamayıp cesetleride mi evrimleşiyor.

Not: Evet toprak , petrol oluyor diye bir saçmalık demeyin zira birtek onlar petrol olmuyor değilmi çünkü bulunan bukadar çok normal fosil varken birtek onların olması baştada dediğim gibi saçmalık olur evrime inananlar nekadar çevirirlerse çevirsinler yok biz maymun demedikti falandı filandı aslında farklıydı gibi benim için maymun bile olamazlar.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
diyelim ki yüce yaratıcı yok ve bizler evrimle atomla cart curtla meydana geldik beni oluşturan atomlar olsun umurumda değil salak atomlar neden gelmişte benimd erimin içine girmiş masaya neden yapışmamış neden masa ile aktikrilasyon yapmamış masa neden canlanmamış ben canlanmışım

bırakınız ya 3 yaşındaki çocuk bile ben niye varım beni kim yaptı (yarattı) diyor