Mahmutcanno
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Merhabalar telefonum a73 virüs dolayısıyla telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım virüs gitmiş midir? Fabrika ayarlarına sıfırlamak işe yarar mı?
Ama fabrika ayarlarına sıfırladım instagrami indirdim kendiliğinden silindi bir kaç saniye sonra neden virüs müdürişe yarar.
Buna ihtimal vermiyorum, böyle bir sorun olmaz.Ama fabrika ayarlarına sıfırladım instagrami indirdim kendiliğinden silindi bir kaç saniye sonra neden virüs müdür
Yalan söylemem beni tanıyorsun instagram kurdum kendiliğinden gitti kaldırıldıBuna ihtimal vermiyorum, böyle bir sorun olmaz.
Yalan söylüyorsunuz demiyorum da zaten yeni kurmuşsunuz virüsden dolayı,(Tarama yaptığınız halde çıkmamış virüs, virüs olduğunu pek sanmıyorum siz obsesifsiniz diye öyle zannetmişsinizdir) bir şey yapmadan sadece İnstagram indirince kendiliğinden kaldırılmaz.Yalan söylemem beni tanıyorsun instagram kurdum kendiliğinden gitti kaldırıldı
Hocam mağaza dışında uygulama yüklemediğin sürece bir şey olmaz.Peki virüs telefona nasıl bulaşır nerden bulaşır ne gibi sitelerden nerden neye tıklayınca bulaşır bilgin var mı? Özellikle samsunga
Bilmediği Linklere basmamalı ve değişik/+18/ sitelere girmemeli.Hocam mağaza dışında uygulama yüklemediğin sürece bir şey olmaz.
Gerçi öyle bir durumda var.Bilmediği Linklere basmamalı ve değişik/+18/ sitelere girmemeli.
Reis ben telefonu sıfırladım kurdum googleye teknosa yazdım numaraları aramak için ilk 3 4 numarayı aradım sorun yok sonraki numarayı aradım arama sırasında bildirim panelinde uyarı gibi bir şey geldi kayboldu neden sence virüs deil mi çünkü bu olayı yaşadıktan sonra telefonu bidaha sıfırladım bu sefer kurduktan sonra WiFi kapatmak için aşağı indirdiğimde telefonu WiFi isminde isim soyisim vardı başka bir wifiye bağlı gözüküyordu bundan tedirgin oldum birdaha sıfırladım az önce bu sefer instagram indirdim kendiliğinden silindi çözemedim noluyorHocam mağaza dışında uygulama yüklemediğin sürece bir şey olmaz.
Hocam bu durum seni rahatsız ediyorsa cihazını ya servise götür şikayetini anlat.Yada elden çıkar kendine bir iphone al.Bu durum seni yıpratıcaksa daha fazla yıpranmamak için net bir çözüm bulmanı tavsiye ederim.Reis ben telefonu sıfırladım kurdum googleye teknosa yazdım numaraları aramak için ilk 3 4 numarayı aradım sorun yok sonraki numarayı aradım arama sırasında bildirim panelinde uyarı gibi bir şey geldi kayboldu neden sence virüs deil mi çünkü bu olayı yaşadıktan sonra telefonu bidaha sıfırladım bu sefer kurduktan sonra WiFi kapatmak için aşağı indirdiğimde telefonu WiFi isminde isim soyisim vardı başka bir wifiye bağlı gözüküyordu bundan tedirgin oldum birdaha sıfırladım az önce bu sefer instagram indirdim kendiliğinden silindi çözemedim noluyor
Iphone x iyi midir? Şarjı iyi gider mi?Hocam bu durum seni rahatsız ediyorsa cihazını ya servise götür şikayetini anlat.Yada elden çıkar kendine bir iphone al.Bu durum seni yıpratıcaksa daha fazla yıpranmamak için net bir çözüm bulmanı tavsiye ederim.
X kronik sorunları olan bir cihaz.X almanı tavsiye etmem.İyi şarj istiyorsan ikinci el Xs Max alabilirsin.Bir diğer ihtimal Xs alıp bide Deji batarya alıp kafan rahat kullanabilirsin.Iphone x iyi midir? Şarjı iyi gider mi?
Obsesiflik bu şekil maalesef. Gitmeyi denemiştir ama bazı insanlarda geçmiyor maalesef.Dostum acil bir psikoloğa git durumun biraz ciddi.
Benimki ileri derece psikiyatri ve psikolog ikisinde gidiyorumObsesiflik bu şekil maalesef. Gitmeyi denemiştir ama bazı insanlarda geçmiyor maalesef.
Geçmiş olsun.Benimki ileri derece psikiyatri ve psikolog ikisinde gidiyorum
Geçmiş olsun tekrardan. Sakin olmayı unutmayın, daima aileniz ile vb sorunlarınızı paylaşın.Benimki ileri derece psikiyatri ve psikolog ikisinde gidiyorum
Öyle virüslerden xHelper var reklam virüsü, silinmiyor ama silebilenler var.bazı reklam virüsleri kendini telefona gömüyor yanlış bilgi vermeyeyim sıfırlmak ta çözüm oluyo bu gibi durumlarda stok rom atmak gibi uğraşlara girmek gerekebilir.
yanlışlıkla silmiş olmayasınız?Ama fabrika ayarlarına sıfırladım instagrami indirdim kendiliğinden silindi bir kaç saniye sonra neden virüs müdür
Brick yapsak gitmez mi?Öyle virüslerden xHelper var reklam virüsü, silinmiyor ama silebilenler var.
"Bazı kullanıcı geri bildirimlerine göre uygulama telefonu sıfırlasanız bütün dosyaları silseniz bile kendini yeniden yüklemeyi başarıyor. Bazı kullanıcılar ise ücretli antivürüs yazılımlarıyla bu xHelper virüsünü sildiklerini iddia ediyor"
"xHelper ile ilgili en büyük sorun, silmenin pratikte imkansız olmasıdır. Çok yapışkandır. Kaldırmayı başarırsak, sevinç uzun sürmez, çünkü bir süre sonra Android'imizde kulaktan kulağa bir gülümsemeyle yeniden görünür. Terminali orijinal fabrika durumuna sıfırlayarak bile düzeltemeyeceğimiz bir şey."
Yanlışlık ile silse farkında olur. Yani silip fark etmemek...yanlışlıkla silmiş olmayasınız?
yaşayan olduğu için dedimYanlışlık ile silse farkında olur. Yani silip fark etmemek...
Dostum bir elektronik akıllı cihazın brick (tuğla) olması artık kullanılamaz duruma gelmesi demek.. sanırım flashlama yapmayı kastediyorsunBrick yapsak gitmez mi?