Yardım Okula giderken artık kalbim sıkışıyor

reeder16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Özel bir okulda Lise 2'ye gidiyorun. Pazartesi ve salı günleri 9:30 - 18:45 diger gunler 9:30 - 16:50. Okuldan nefret etmeye başladım, bazı sabahlar giderken kalbim sıkışıyor, yeter artık diye bağırasım geliyor. Sınıfta zorba , keko , sigaracı , her gördüğüne omuz atan tipler var. Ve bu diğer sınıflarda da onlarca var. Sabah ana avrat küfür ede ede gidiyorum. Bi tane doğru dürüst insan yok. Okuldan zaten nefret ediyordum daha da nefret etmeye başladım. Sözleşme gereği 2. dönem yani bu sene bitene kadar oradayım. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ne önerirsiniz. 4 ay daha dayanamam

taylorsaundles

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Okul Aile birliği, Okul Rehberliği ve İdare. Pek bir işe yaramayacaklardır lakin yine de bir şeylerin düzelme olasılığı var. En azından ailenizle giderseniz, ailenizin sizin eğitiminize değer verdiğini görüp öğretmenler olarak derslerde vs. pozitif olarak ayrımcı, daha iyi muamele gösteren tavır takınırlar diye düşünüyorum. Sınıfınızdaki o dallamalara gelecek olursak, onlara gerçekten yapabilecek bir şey yok. Hayatın her alanında var oluyorlar öyle tipler. İsraftan başka bir şey değiller.

reeder16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ailenize danışın, "sınıf ortamı yüzünden akran zorbalığına uğruyorum ve okula gitmek istemiyorum" diyin, okulu değiştirirler.
Babama okuldan gitmek istediğimi defalarca söyledim sanırsam sene sonuna kadar imza atmış gidemiyorum. Eski okulumda çok mutluydum durduk yere alıp bu okula koydular

Reaksiyon puanı
2
Ben Lise 1 öğrencisiyim sabah saat 6:30 da uyanıp akşam 18:30 da eve geliyorum. bilişim okuyorum ama bilişime dair hiçbir şey görmedim. Hocalarımın çoğu mezardan çıkmış gibi dersi derste değil evde öğrenileceğini düşünüyorlar eve geldiğim gibi derse başlıyorum artık bıktım gelcek kaygısı geçim derdi eğtim sistemi çöp seni sınava hazırlıyor seni eğitmiyor sürekli aynı konuları çevirip çevirip bize sunuyor mesela türkçe fiilimsiler 6.da başladı hiç bitmedi öğrenmek için değil sınav için çalışıyoruz askeri koğuş gibi bir yerde

Tunahan GRS

Inan bilmiyorum.
Cezalı
Reaksiyon puanı
312
Özel bir okulda Lise 2'ye gidiyorun. Pazartesi ve salı günleri 9:30 - 18:45 diger gunler 9:30 - 16:50. Okuldan nefret etmeye başladım, bazı sabahlar giderken kalbim sıkışıyor, yeter artık diye bağırasım geliyor. Sınıfta zorba , keko , sigaracı , her gördüğüne omuz atan tipler var. Ve bu diğer sınıflarda da onlarca var. Sabah ana avrat küfür ede ede gidiyorum. Bi tane doğru dürüst insan yok. Okuldan zaten nefret ediyordum daha da nefret etmeye başladım. Sözleşme gereği 2. dönem yani bu sene bitene kadar oradayım. Nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ne önerirsiniz. 4 ay daha dayanamam
bende dayanamıyorum maalesef aynı durumdayız benimki şuan bile sıkışık

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,878
Aynı durumdayız. 16 yaşım var Lise 2'yim özel okula gidiyorum. Hayatın döngü gibi geçmesinden nefret ediyorum zaten, buna rağmen okula dayanmaya çalışıyoruz. Yapacak bir şey yok sık dişini, sene sonu okul değiştir lise diplomanı alana kadar sabret. Üniversite bu devirde gereksiz zaten.

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Ankara'da yaşıyorsan adres ver bebeleri dövmeye gelelim. Memleket zorbalık görsün :D