- Reaksiyon puanı
- 3,822
Ayakkabı kutularımız olsaydı onlarla gönderirdik yardımları. Ama maalesef ki yok hepsini attık. Kurtulanlara umut olurdu.
Ayakkabı kutularımız olsaydı onlarla gönderirdik yardımları. Ama maalesef ki yok hepsini attık. Kurtulanlara umut olurdu.
En acısı halk kendi yaralarını kendi sarıyor kıyafet battaniye yiyecek para.Ayakkabı kutularımız olsaydı onlarla gönderirdik yardımları. Ama maalesef ki yok hepsini attık. Kurtulanlara umut olurdu.
Yabancı özel bankalarda bir kısmı Amerika'da özel kurumlardan geçiyor para akışları dönüyor. Bazısı da mafya gibi çetelerin elinde.En acısı halk kendi yaralarını kendi sarıyor kıyafet battaniye yiyecek para.
Peki nerede toplanan fahiş ötv ler?
Ben 20 bin liralık iphone a 60 bin verdim 2 liralık LPG ye 11 lira verdim 4 liralık benzine 20 lira verdik 150 binlik egeaya 800 bin lira verdik, nerede bu paralar ?
Maalesef bir gün içinde çok daha fazla can kaybımız var9057 oldu
Çok haklısın çok haklıyız ama şimdi degil arkadaşlar bunların hesabını soracağımız gün soralım ?En acısı halk kendi yaralarını kendi sarıyor kıyafet battaniye yiyecek para.
Peki nerede toplanan fahiş ötv ler?
Ben 20 bin liralık iphone a 60 bin verdim 2 liralık LPG ye 11 lira verdim 4 liralık benzine 20 lira verdik 150 binlik egeaya 800 bin lira verdik, nerede bu paralar ?
Arkadaşlar bugün degil bugün birlik günü kaç can betonların arasında dogalgazı yakmaya üstüme battaniye örtmeye utanıyorum. Bu yaşımda 3 gecedir annemle uyuyorum ya inanılmaz bir zamandayız şimdi yapmayalım ama hesabımızı soralım gün gelinceYabancı özel bankalarda bir kısmı Amerika'da özel kurumlardan geçiyor para akışları dönüyor. Bazısı da mafya gibi çetelerin elinde.
Aminnn..Allah rahmet eylesin, kalanlara acil şifa.
İşte insan dayanamıyor çok büyük bir acı. O kadar para akışı 20 yılı aşkın süredir yönetim sonuç sıfır. Düzgünce denetlenseydi herşey müteahhitler sorumluları bunlar olmazdı. Kendine yaptırdıkları yapılarda olsa 1 çizik olmaz. Daha önce de deprem oldu o bu kadar olmadı diye unutuldu gitti. İnanın umurlarında değil. Daha yeni tatbikatlar yapılmadı mı başkan çıktı merak etmeyin artık hiçbir vatandaşımız yakınmayacak dedi mi demedi mi. Operatörler desen onların denetimi de yok hiçbir şeyin denetimi yok. Ee o zaman bunlar ne yapıyor? İnan önlem alınsaydı bunları konuşmazdık böyle felaket yaşanmazdı.Maalesef bir gün içinde çok daha fazla can kaybımız var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok haklısın çok haklıyız ama şimdi degil arkadaşlar bunların hesabını soracağımız gün soralım ?
Arkadaşlar bugün degil bugün birlik günü kaç can betonların arasında dogalgazı yakmaya üstüme battaniye örtmeye utanıyorum. Bu yaşımda 3 gecedir annemle uyuyorum ya inanılmaz bir zamandayız şimdi yapmayalım ama hesabımızı soralım gün gelince
Aminnn..
Doğru vakti gelince hepsi sorulacak o paralar halka geri dönecek öyle yada böyle ?Maalesef bir gün içinde çok daha fazla can kaybımız var
Çok haklısın çok haklıyız ama şimdi degil arkadaşlar bunların hesabını soracağımız gün soralım ?
Arkadaşlar bugün degil bugün birlik günü kaç can betonların arasında dogalgazı yakmaya üstüme battaniye örtmeye utanıyorum. Bu yaşımda 3 gecedir annemle uyuyorum ya inanılmaz bir zamandayız şimdi yapmayalım ama hesabımızı soralım gün gelince
Aminnn..
Denetlenmeyen denetlemezİşte insan dayanamıyor çok büyük bir acı. O kadar para akışı 20 yılı aşkın süredir yönetim sonuç sıfır. Düzgünce denetlenseydi herşey müteahhitler sorumluları bunlar olmazdı. Kendine yaptırdıkları yapılarda olsa 1 çizik olmaz. Daha önce de deprem oldu o bu kadar olmadı diye unutuldu gitti. İnanın umurlarında değil. Daha yeni tatbikatlar yapılmadı mı başkan çıktı merak etmeyin artık hiçbir vatandaşımız yakınmayacak dedi mi demedi mi. Operatörler desen onların denetimi de yok hiçbir şeyin denetimi yok. Ee o zaman bunlar ne yapıyor? İnan önlem alınsaydı bunları konuşmazdık böyle felaket yaşanmazdı.
Maalesef daha fazla olacak çok basit matematik işleminden çıkıyor16.546 olmuş ölü sayısı...
Evet çok fazla bina yıkılmış maalesef. Umarım bundan sonra binalar daha sağlam yapılırMaalesef daha fazla olacak çok basit matematik işleminden çıkıyor
Malum parti gittiğinde hepsi yapılacak önce şu 128 milyar dolar sonra ötv paraları Kılıçdaroğlu nun dediği 400 milyar dolar hepsi devletin kasasına geçecek halka gelecek o paralarEvet çok fazla bina yıkılmış maalesef. Umarım bundan sonra binalar daha sağlam yapılır
İşte canım kardeşim şu an insanlar bir çıksın canezeler usulen bir gömülsün ortalık durulsun bunlar o zaman konuşulur söylenecek çok şeyimiz var zaten ama şimdi degil şimdilik agzımızı sadece dua etmek için açmalıyızİşte insan dayanamıyor çok büyük bir acı. O kadar para akışı 20 yılı aşkın süredir yönetim sonuç sıfır. Düzgünce denetlenseydi herşey müteahhitler sorumluları bunlar olmazdı. Kendine yaptırdıkları yapılarda olsa 1 çizik olmaz. Daha önce de deprem oldu o bu kadar olmadı diye unutuldu gitti. İnanın umurlarında değil. Daha yeni tatbikatlar yapılmadı mı başkan çıktı merak etmeyin artık hiçbir vatandaşımız yakınmayacak dedi mi demedi mi. Operatörler desen onların denetimi de yok hiçbir şeyin denetimi yok. Ee o zaman bunlar ne yapıyor? İnan önlem alınsaydı bunları konuşmazdık böyle felaket yaşanmazdı.
50 bin gibi bir sayı olacak diye korkuyorum sonunda çok acı...16.546 olmuş ölü sayısı...
evetBu doğrumu?
Maalesef şu an sayı daha fazla...Bu doğrumu?
Bu gidecek 99 depreminden daha büyük olacakMaalesef şu an sayı daha fazla...
Hâlâ verilerin korkutmamak vb. amaçlarla az paylaşıldığını düşünüyorum...Afad'ın verilerine göre depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın sayısı 14 bin 351 oldu.
Verilere göre bakılırsa 30 ila 40bin arası olması gerekli maalesef... Belki de öyle ama haberler bir 16 diyor bir 19bin... inşAllah veriler yanıltır en azından içimiz bir nebze olsun rahatlar...İşte canım kardeşim şu an insanlar bir çıksın canezeler usulen bir gömülsün ortalık durulsun bunlar o zaman konuşulur söylenecek çok şeyimiz var zaten ama şimdi degil şimdilik agzımızı sadece dua etmek için açmalıyız
50 bin gibi bir sayı olacak diye korkuyorum sonunda çok acı...
Yalan kadar korkutucu değilHâlâ verilerin korkutmamak vb. amaçlarla az paylaşıldığını düşünüyorum...
Verilere göre bakılırsa 30 ila 40bin arası olması gerekli maalesef... Belki de öyle ama haberler bir 16 diyor bir 19bin... inşAllah veriler yanıltır en azından içimiz bir nebze olsun rahatlar...
Maalesef bende aynı şekilde düşünüyorumBu gidecek 99 depreminden daha büyük olacak
Zaten hiç bir zaman gerçek sayıyı paylaşmazlar halklaHâlâ verilerin korkutmamak vb. amaçlarla az paylaşıldığını düşünüyorum...
Verilere göre bakılırsa 30 ila 40bin arası olması gerekli maalesef... Belki de öyle ama haberler bir 16 diyor bir 19bin... inşAllah veriler yanıltır en azından içimiz bir nebze olsun rahatlar...
Peki yabancı ülkeler neden halkla paylaşıyor gerçekleri?Maalesef bende aynı şekilde düşünüyorum
Zaten hiç bir zaman gerçek sayıyı paylaşmazlar halkla
Korkmamızdan degil.. Ayaklanmamızdan korkuyorlar.. Ne kadar çok ölü o kadar az yönetim başarısı demek çünküPeki yabancı ülkeler neden halkla paylaşıyor gerçekleri?
Korku sadece bize mi mahsus?
Öyle demek değil. Hepsi betonun içinde beklemiyordu betonun arasında ezildi çoğu.Korkmamızdan degil.. Ayaklanmamızdan korkuyorlar.. Ne kadar çok ölü o kadar az yönetim başarısı demek çünkü
?️?Öyle demek değil. Hepsi betonun içinde beklemiyordu betonun arasında ezildi çoğu.Ölü sayısı 20.213'e yükseldi tespit edildikçe sayı artıyor.
Ne diyor bu ya? Umarım ar damarı falan derken işi zinaya getirmiyordur.
99 depreminde nasıl konuşmuş şimdi nasıl.Ne diyor bu ya? Umarım ar damarı falan derken işi zinaya getirmiyordur.
Tahminimce dönemin hükümetine diyor, kendisi bin beterini yaptıNe diyor bu ya? Umarım ar damarı falan derken işi zinaya getirmiyordur.
Eeee işte nereden nereye..Tahminimce dönemin hükümetine diyor, kendisi bin beterini yaptı