Konu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Teşekkürler.
@Developer
Teşekkürler.
Son düzenleme:
Bilhassa ben ?Konu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Var zaten ben şimdi açtım konunun başlığına virgül koymayı unuttum şimdi koydumKonu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Yeni geldi vardı da benmi görmedim? ?Var zaten ben şimdi açtım konunun başlığına virgül koymayı unuttum şimdi koydum
Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorumYeni geldi vardı da benmi görmedim? ?
Bayadır girmiyordunuz foruma hocam hoşgeldiniz ?Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorum
Hosbulduk teşekkürler nasılsınız?Bayadır girmiyordunuz foruma hocam hoşgeldiniz ?
İyiyim hocam sizi gördüm daha iyi oldum siz nasılsınız ?Hosbulduk teşekkürler nasılsınız?
Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.Yeni geldi vardı da benmi görmedim? ?
Süresi yok sanırım 2020 de açtığım konuyu düzenleyebiliyorumVardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.
Öyle bir seçenek olması güzel ?Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.
Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorum
3 noktada sadece anket yokmuydu? Ben fark etmemişim o zaman kusura bakmayın.Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.