Konu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Teşekkürler.
@Developer
Teşekkürler.
Son düzenleme:
Bilhassa ben 😂Konu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Var zaten ben şimdi açtım konunun başlığına virgül koymayı unuttum şimdi koydumKonu başlığını yanlış yazabiliyoruz en azından 5 dakika içinde düzenleme hakkımız olsaydı.
@Developer
Yeni geldi vardı da benmi görmedim? 🤔Var zaten ben şimdi açtım konunun başlığına virgül koymayı unuttum şimdi koydum
Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorumYeni geldi vardı da benmi görmedim? 🤔
Bayadır girmiyordunuz foruma hocam hoşgeldiniz 🙂Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorum
Hosbulduk teşekkürler nasılsınız?Bayadır girmiyordunuz foruma hocam hoşgeldiniz 🙂
İyiyim hocam sizi gördüm daha iyi oldum siz nasılsınız 🙂Hosbulduk teşekkürler nasılsınız?
Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.Yeni geldi vardı da benmi görmedim? 🤔
Süresi yok sanırım 2020 de açtığım konuyu düzenleyebiliyorumVardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.
Öyle bir seçenek olması güzel 👏Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.
Konuyu açtığında takibi bırak butonunun yanında 3 nokta butonu var ona tıklayınca konuyu düzenle butonunu görürsün ben 6 7 aydır biliyorum
3 noktada sadece anket yokmuydu? Ben fark etmemişim o zaman kusura bakmayın.Vardı. Ama süresi var. Mesaj düzenlemede olduğu gibi.