Hoş geldin kardeşim, ben de yeni yeni buralardayım.Artık bende SDN'liyim, TP'den ayrılıyorum! Artık burada daha fazla aktif olacağım. İnanıyorum ki SDN daha da gelişecektir. Hepinize iyi akşamlar![]()
Orada da Leon Dayı.Senin çarın oradaki adı neydi?
Seni hatırladım, ben Hür Yağız.Orada da Leon Dayı.
Tüm rehber konularımı buraya taşıyorum.Seni hatırladım, ben Hür Yağız.
He ban yemiştin geçen gün. Hatırladım. Doğru mu?Orada da Leon Dayı.
En doğru karar bence, çok sevindim. ?Artık bende SDN'liyim, TP'den ayrılıyorum! Artık burada daha fazla aktif olacağım. İnanıyorum ki SDN daha da gelişecektir. Hepinize iyi akşamlar![]()
Maalesef sürekli ban sıktıHe ban yemiştin geçen gün. Hatırladım. Doğru mu?
İşine geleni banlıyorlar gelmeyeni banlamıyorlar.Maalesef sürekli ban sıktı![]()
Bizi de çağırırsın değil mi ?Allah senden razı olsun öz abim ?
Ben de 1.5 yıl sonra bütün forumlardan ayrılacağım. Kendi forumumu kurup kendi krallığımı yöneteceğim. Lider olarak doğduk lider olarak öleceğiz. ?
Orada virgülü yanlış koyuyorsun diye banlıyorlar'dı. ???Maalesef sürekli ban sıktı![]()
Devrik cümle yazarsan, nokta koymazsan, virgül koymazsan, de-da'ya tikkat etmezsen saten banlıyorlarOrada virgülü yanlış koyuyorsun diye banlıyorlar'dı. ???
Her TP'lı banı tadacaktır...Maalesef sürekli ban sıktı![]()
Sizleri önden alalım. Domain'im var. Hosting'i de alacağım. Forum Türkçe olacak.Bizi de çağırırsın değil mi ?
Beni de çağır dostum, merakla bekleyeceğim.Sizleri önden alalım. Domain'im var. Hosting'i de alacağım. Forum Türkçe olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 178333
2 yıl sonra bu yaşta bu bilgiye sahip olup 2 yılda bu kadar üye toplarsam şaşırmayın. Forum kurallarını bile yazdım. 1 adet İmparator (Admin), bir tane Şeyhülislam (Baş moderatör, 5 adet vezir (Süper moderatör), 15 tane de vali (moderatör). Monarşinin dibini yaşatacağım dibini. ?
Moderatör seçim zamanında bitin süper ve normal moderatörler görevden gidip baş moderatör ve ben kalacağım.
Yöneten vardır, bir de yönetilen. Yöneten adam her zaman adamdır.
Recep Baltaş'tan TP'nin VBulletin lisansını alabilirsem fodum VBulletin olacak.Beni de çağır dostum, merakla bekleyeceğim.
Canva ile yaptım.Doğru karar hocam. Ek olarak hocam PP'niz çok güzel. Nasıl yaptınız acaba ?
Teşekkürler.Canva ile yaptım.
Rica ederimTeşekkürler.
MF döneminde foruma üye olsaydın yediğin ban 1 günlük değil 1 haftalık olurdu ?Hocam burada SDN'deki insanlar daha cana yakın. TP'de Mikail Fidan'ın bot olduğunu düşünüyorum.
Sosyal'dekilere neden burdan sallıyorsunuz? Gidin multi açın yüzlerine sallayın, ayırca sizin NPC olduğunuzu düşünende çok. Hem DA forumda hem TP forumda .dHocam burada SDN'deki insanlar daha cana yakın. TP'de Mikail Fidan'ın bot olduğunu düşünüyorum.
MF ne hocam miss fortune mu? guzel car silahlari ates ediyo ? ? ?MF döneminde foruma üye olsaydın yediğin ban 1 günlük değil 1 haftalık olurdu ?
Sona nokta knk.de ayri knk
Kayn-ak?Sosyal'dekilere neden burdan sallıyorsunuz? Gidin multi açın yüzlerine sallayın, ayırca sizin NPC olduğunuzu düşünende çok. Hem DA forumda hem TP forumda .d