Soru Diz üstüne su dökülmesi

Eyüp 1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar laptopa dah demin soda döktüm hemen ters çevirip peçete ile sildim 15 dk ters çevirdim 15 dk sonra açtım klavye çalışıyor tüm tuşları acaba sıkıntı olur mu

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,596
Selamlar, her ihtimale karşı cihazı açıp kontrol etmek gerekir. Ezbere bilgi vermek doğru olmaz.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Tabi ki sıkıntı olur. Tuşların altına kaçan yapışkan, tuşlara her bastığında yapışır durur ve ses çıkarır. Bu da sinir bozucu bir hale gelir, ne kadar temizlersen temizle yapışkanı çıkmayan tuşlar olur hatta space tuşu diğer tuşlar gibi çıkmadığı için tuşun parçasını kırarsın klavye değişimine kadar gider.
Ayrıca touchpad'in ilerleyen zamanlarda çalışmadığını fark edersin ve yedek parça touchpad de bulamazsın mecbur mouse ile kullanmaya devam edersin.
Tecrübeyle sabit:)

Eyüp 1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Tabi ki sıkıntı olur. Tuşların altına kaçan yapışkan, tuşlara her bastığında yapışır durur ve ses çıkarır. Bu da sinir bozucu bir hale gelir, ne kadar temizlersen temizle yapışkanı çıkmayan tuşlar olur hatta space tuşu diğer tuşlar gibi çıkmadığı için tuşun parçasını kırarsın klavye değişimine kadar gider.
Ayrıca touchpad'in ilerleyen zamanlarda çalışmadığını fark edersin ve yedek parça touchpad de bulamazsın mecbur mouse ile kullanmaya devam edersin.
Tecrübeyle sabit:)
yarın bilgiisyarcıya götürüp içini temizleteceğim herhalde o zaman sıkıntı olmaz

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Bilgisayarcı anakartın olduğu yeri rahatça temizleyebilir ama klavye kısmı onu yoracaktır hususi klavyeyi temizle diye söylemeyi unutmayın bence

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
15dk cok kisa bir sure. Cihazi kapatip, pil baglantisi kesilip ters cevirerek en azindan 1 gun bekletmek lazim.