Karacam2008
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
alınmaz yerine s22 alınabilir2023 de iPhone 11 alınırmı ?sorusuna yorumlarda cevap verelim
2023 de iPhone 11 alınırmı ?sorusuna yorumlarda cevap verelim
Hayır alınmaz. S22 ye yönelin derim.2023 de iPhone 11 alınırmı ?sorusuna yorumlarda cevap verelim
2023 de iPhone 11 alınırmı ?sorusuna yorumlarda cevap verelim
ikisi arasında yine s22 daha iyi bir seçimİphone 11 değil de İphone 12 güzel olabilir S22 ye gerek kalmaz![]()
ikisi arasında yine s22 daha iyi bir seçim
@Kayn açıklamışSen bilirsinBen mantıklı olanı seçerim karşim
![]()
@Kayn açıklamış
Yine s22 daha iyi bir tercihİphone 11 değil de İphone 12 güzel olabilir S22 ye gerek kalmaz![]()
Yine s22 daha iyi bir tercih![]()
İphone 12'ye karşıda s22 donanım olarak daha iyi.İphone 11 alacağına S22 alınabilir, Ama İphone 12 İle kıyaslandığında S22'nin pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
İphone 12'ye karşıda s22 donanım olarak daha iyi.
Herkes iPhone sevdalısı olmuş, bizim gibi OPPO A55'le bile yetinemiyorlar. İlla iPhone kullanacaklar. Dışarıda bile artık herkeste 6 serisi/8 serisi/12 serisi/13 serisi ve 14 serisi kullandıklarını nadiren görüyorum.Pek sanmıyorum, Söylediğiniz gibiyse neden insanlar İphone tercih ediyor?
?Android > iOS lakin büyük mebilalarda iOS>Android.
Passat, Mustang'den daha fazla satti diye Mustang kötü olmuyor netice de. Milyonlarca firmanin arasinda Apple en değerli firmalar arasinda 2., Samsung ise 6. İkisi de kaliteli firmalardan.Pek sanmıyorum, Söylediğiniz gibiyse neden insanlar İphone tercih ediyor?
Herkes iphone sevdalısı da ondanPek sanmıyorum, Söylediğiniz gibiyse neden insanlar İphone tercih ediyor?