Yardım acer nitro 5 ekran cizikleri

alucard35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar bende acer nitro 5 oyun laptopu var. genelle aksam kullanıyorum aksam gunduz kullandigimda ekranin sag ortadan alta kadar sanki surtunme izi var. laptopu acikkende var kapaliykende var bu nedir acaba sildim hatta dis macunuyla bile sildim gitmedi ekde resmi var tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözüm
Selam arkadaslar bende acer nitro 5 oyun laptopu var. genelle aksam kullanıyorum aksam gunduz kullandigimda ekranin sag ortadan alta kadar sanki surtunme izi var. laptopu acikkende var kapaliykende var bu nedir acaba sildim hatta dis macunuyla bile sildim gitmedi ekde resmi var tesekkurler

Fotoğraf atarmısınız?

Mehmet Alperen

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Ben Dell g15 kullanıyorum ve ekranımda öyle bir çizik var maalesef. Laptop ekranın arka tarafı plastik olduğundan ufak bir baskı bile olsa içe doğru gidiyor bu da ekranın klavye ve kasaya değmesine sebep oluyor, böyle olunca da ekran çiziliyor. Ben çantada taşırken kitaplar falan da vardı onları baskı yaptı diye düşünüyorum.

alucard35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Fotoğraf atarmısınız?

Ekli dosyalar

• IMG_20230111_121524.jpg
    IMG_20230111_121524.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 69
Çözüm