mercedes dizel motorunu renault'dan alıyor diye biliyorum...Motorunu övüyorlar da ya diğer konularda? 1. Mercedes 2. Toyota. Çok km yaparım diyorsanız Toyota Corolla ???
Fakat corollada koltuk ısıtma soğutma masaj yok. Ve 1.6 dizelde renault 1.6dci'dan daha performanslı bir motor yok diye biliyorum. 1.5 dci'lar 1 milyonu deviriyor.
Araba tercihi kişiden kişiye değişiyor ne diyeyim. ?mercedes dizel motorunu renault'dan alıyor diye biliyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat corollada koltuk ısıtma soğutma masaj yok. Ve 1.6 dizelde renault 1.6dci'dan daha performanslı bir motor yok diye biliyorum. 1.5 dci'lar 1 milyonu deviriyor.
Toyota sorunsuzluğunun yanı sıra kalitesizliği beni üzüyor. Eski modellerinin aksine araçlarının tasarım çizgisi günümüzü yakalamış ve modern dursada hala rakipleri kadar kaliteli değiller.
Evet Avrupa pazarında Nissan ve Mercedes dizel motorlarını Renault'dan alıyor.mercedes dizel motorunu renault'dan alıyor diye biliyorum...
Toyota Corolla'nın Renault grubunda ki rakibi Megan olur. Talismana rakip olan modeli Camry. TR pazarında çok olan bir araba değil ama ille Toyota derseniz internetten inceleme testlerine bakın. Talisman genel olarak yakışıklı ve Renault standartlarının üstünde bir araç.Fakat corollada koltuk ısıtma soğutma masaj yok. Ve 1.6 dizelde renault 1.6dci'dan daha performanslı bir motor yok diye biliyorum. 1.5 dci'lar 1 milyonu deviriyor.
Çok km yapacaksanız sizi yolda bırakmaz.1.6dci 160 beygir renault motorunu çok övüyorlar. Rektifiyesiz 1.5 milyon km yapar diyor ustalar.
Skoda standartlarının üstünde MK4 Superb.Skoda Superb de beğendiğim araçtır.
Uzun yolda uçuyor.Skoda standartlarının üstünde MK4 Superb.