Bataryadan cok yüksek beklentim yok ama diyaliz hastası gibi şarj aleti ile kullanmak istememBataryadan çok büyük beklentin yoksa 12 Pro; bataryadan beklentin çok fazla ise 13 almanı tavsiye ederim.
Bataryadan cok yüksek beklentim yok ama diyaliz hastası gibi şarj aleti ile kullanmak istememBataryadan çok büyük beklentin yoksa 12 Pro; bataryadan beklentin çok fazla ise 13 almanı tavsiye ederim.
12 pro nun bataryasının yeterli olacağını düşünüyorum.Bataryadan cok yüksek beklentim yok ama diyaliz hastası gibi şarj aleti ile kullanmak istemem
Hocam 13 serisinden kamera olayından dolayı vazgeçtim.Yüze sarımtrak filtre olayı gerçekten sinir bozucu.İphone 12 Mininin pili şaşırtıcı biçimde iyi testlerde,açıkçası ona kaydım şu an.
Gönlüm 13 mini istiyor ama maalesef![]()
Uzun süre beni götürsün pabucu dama atılmasın yeterli12 pro nun bataryasının yeterli olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 13 serisinden kamera olayından dolayı vazgeçtim.Yüze sarımtrak filtre olayı gerçekten sinir bozucu.
Hayırlı olsun.13 aldım çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Gözlemlerime göre 13 bataryası mükemmel gözü kapalı tavsiye ederimBataryadan cok yüksek beklentim yok ama diyaliz hastası gibi şarj aleti ile kullanmak istemem