Fenerbahçe - Sivasspor (Canlı Anlatım)

Bu konuyu okuyanlar

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0



Ve maç başladı.x

Sivasspor ilk kez yarı finalde boy gösteriyor. Ligde fenerbahçeye yenilen sivas fortis türkiye kupasını almak istiyor..

dk. 18 - alex kaleciyle karşı karşıya kalmıştı ama vuramadı. :(

dk. 20 - evet skor 0-0. fenerbahçe bu aralar çok bastırıyor.

dk. 21 - alexin ortasında kalenin sağında kaleye vuran deivid önemli bir fırsat kaçırdı. petkonviçin kucağına atan deiivid çok üzgün.

dk.24 - sivasın kornerin kalenin önüne geldi top ama mehmet yıldızın eline çarptığı hakemin gözünden kaçmadı.. fenerbahçeliler serbest vuruş kullancak.

dk.25 - emrenin hırsı ona karta mâl oldu.

dk.27 - sedat tekin sarı kart yiyor ve fb frikik kulllancak, alex carlos gerindii, barajda kaldı top ama..

dk.30 - alexin vuruşunda petkoviç dokunamadı ve direkten dönen pozisyonda deniz barış 24 fenerliileri katlediyor

dk.34 - sivas korner kazanıyorr.. m.erdoğan 'ın vuruşu yan ağlarda kalıyor böyle bir vuruş olmaz sivasspor büyük fırsat kaçırdı,

dk.36 - mehmet yıldızın' golü ofsayt gerekçesiyle sayılmıyor.

bülent uygunu'n atkısı da yakıyor bu arada sayın seyirciler...



evet ilk yarının son dakikaları ama sivassporda gol mol yok

dk.45 - semih uğur paslaşması başarılı olamadı, deniz kaptı ve pasını gönderdi.



dk.45 - faruk içeri süper pasında volcan alamadı carlos arkadaydı önderi de geçen topta mehmet golle buluşamadı ..taç
-yaklaşık 2 dk uzatma izliyeceğiz

uzatmalar: gökhan vurrrrrrrrdu üst direğin biraz yukarısınıdan çıktı


Ve ilk 45 dakikanın sonucu 0-0.
Gol
dk.66 - deniz barışın in golüyle fenerbahçe 1-0 önde , aradığımız gol geldii..

dk.72 - Tribünlerden gelen sesler fenerbahçe aşkını ortaya çıkartıyorr.
semihten pas güizaya fakat güiza tutamıyor topu.


dk.75 - Maçta son çeyrek fb köşe vuruşu kullancak evett noluyoo ve golllllllll sivasslılar hakeme itirraz ediyorrrr.
Gol
dk.76 - Golün adı Edu Dracena.. çünkü Fenerbahçeliyiz güizanın ex-aşkı da seviniyor güizanın asistine.. 2-0 oldu..

alkışlarla semih şentürk çıkıyor gol atamasa da görevini layıkyla yerine getirdi ,, vederson girdi yerine.

dk. 79 - Fenerbahçe son gücüyle bastırıyor 2-0 yetmez bize diyor , tribünler Sarı - Lacivert Şampiyon fener diyoor. bülnet uygun son kozlarını oynuyorr.

Çok müthiş bir maç izliyoruz.

dk. 82 - Müthiş bir gol izledik , sivas DEVAM diyor sanki..
Gol 2-1 Bilica golü tarihe geçiren

dk. 85 Gollerin ardı arkası kesilmiyor bu sefer de deivid atıyor güizanın pasını değerlendirip, De souzaaa deivid teşekkürler arkadaşlar..

Gol 3-1 oldu .. Deivid de souza..

86. dakikada volkanın bu kurtarışı fenerbahçemizi rahatlatıyorr. mükemmel bir şut ve o kadar güzel bir kurtarış.

dk.89 - Güiza ofsayta yakalanıyor hakem ciddi tavırlarıyla dikkat çekiyor ..
Çok heyecanlı bir maç izliyoruz.

aragones580276uz1.jpg
Ekranlarda aragonyesi görüyoruz çok iyi bir takım çıkardı bugün sahaya..

Dk.90 - Alexin pasıyla buluşan Vederson kötü vuruyor..

3.dakika uzatma oynayacağız.

Evet son dakikadayız artık oyuncular hakeme bakıyor bitirsin diye görüntülerde Emre
EmreBelozoglu3.jpg


Hakem maçı bitiriyor yapımda ve yayında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.

Sivasın yollarınna, çıkayım dağlarına, yeneyim takımını oyyy...

Maçın Sonucu : 3-1

Goller .

Dk : 66 - Deniz Barış 1-0
Dk : 76 - Edu Dracena 2-0

Dk : 83 - Bilica 2-1
Dk : 86 - Deivid De Souza 3-1





************************



4442_6076_2764_6455_sondakika003.jpg
F.BAHÇE KUPAYA KOŞUYOR: 3-1 F.Bahçe yine kazandı! Fortis Türkiye kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe evinde, Sivasspor'u 3-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesinde önemli bir avantaj yakaladı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada goller ikinci yarıda geldi. Sarı-lacivertlilerin golleri 66. dakikada Barış, 75. dakikada Edu ve 84. dakikada Deivid'ten gelirken, Sivasspor'un tek golü 82. dakikada Bilica ile geldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Fenerbahçe hücumda yine çok etkili olurken, Sivasspor

ligde oynanan maça göre daha iyi gözükse de beklenen performansından çok uzaktı. Alex'in yine yıldızlaştığı maçta, Sivasspor'un en büyük gol silahı Mehmet Yıldız'ın sahadaki varlığı belli değildi.
Bu karşılaşmanın rövanşı 22 ya da 23 Nisan'da Sivas'ta oynanacak.
GOL SÜRPRİZ BİR İSİMDEN...
Fenerbahçe, Alex, Deivid ve Semih ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca golü de sürpriz bir isimde geldi. 66. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Deniz Barış, Deivid'in pasıyla Sivasspor ceza yayı üzerinde topla buluştu, sol ayağıyla çok iyi vurdu ve top köşeden ağlara gitti. 1-0.
EDU GİRDİ GOLÜNÜ ATTI...
75. dakikada F.Bahçe'nin sol kanattan Alex ile kullandığı kornerde top arka direğe açıldı, Güiza topu kafa ile yeniden kale içine doğru gönderdi, oluşan karambolde topa son ayak koyan Edu oldu ve takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı. 2-0.
O NASIL BİR GOL BİLİCA!
Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Bilica öyle bir gol attı ki kelimelerle anlatılmaz. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Bilica geçti, yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu direğe de çarpan top ağlarla buluştu. 2-1.
DEİVİD RAHATLATTI...
Fenerbahçe'yi rahatlatan gol Deivid'ten geldi. 84. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Güiza ceza sahası içinde uygun durumda bulunan Deivid'in önüne topu bıraktı. Deivid ayağının içiyle düzgün bir vuruş yaptı ve takımını rahatlattı. 3-1.
İLK YARIDA DENGE VAR...
Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan Türkiye Kupası yarı final maçının ilk yarısında denge vardı. İki takım da daha kontrollü futbol oynarken, girdikleri net fırsatlardan ise yararlanamadılar. Fenerbahçe maçın ilk yarısında da daha etkili olan taraftı. Alex'in önderliğinde sarı-lacivertliler Sivasspor savunmasının arasına attıkları toplar ile tehlikeler yaratmaya çalışırken, Sivasspor hücumda bir türlü istediği pozisyonları yakalayamadı.
PETKOVİÇ DEVLEŞTİ...
Sivasspor'un Avustralyalı kalecisi Petkoviç ilk yarıda yaptığı müthiş kurtarışlarla takımının soyunma odasına gol yemeden gitmesini sağladı. F.Bahçe'nin ilk tehlikeli atağı Semih ile gelişti. Sarı-lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Alex sağ kanattan taç atışını bekletmeden uzun kullandı, Semih Şentürk topla buluştu ve ceza sahasına girdi. Kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kalan Semih sert vurdu ancak Petkoviç açıyı çok iyi kapattı ve bu topu kornere çelmeyi başardı. Bu pozisyondan yalnızca iki dakika sonra Alex'in yine akıl dolu pasıyla Deivid altı pas üzerinde topla buluştu, yakın mesafeden çok sert vurdu, Petkoviç bu pozisyonda da çok başarılıydı.

ALEX'İN FRİKİĞİ DİREKTEN DÖNDÜ...
Fenerbahçe'nin, Sivasspor'u 4-2 mağlup ettiği lig karşılaşmasında da ortaya koduğu futbol ile galibiyette önemli bir paya sahip olan Alex de Souza, kupa maçında da formdaydı. Takımının yakaladığı pozisyonlarda başrolde yer alan Alex, attığı inca paslarla rakip savunmaya çok zor anlar yaşattı. Alex'in 30. dakikada kullandığı frikikte baraja da çarpan top kaleci Petkoviç'i yanılttı, herkesin bakışları arasında direğe çarpan top bir anda ceza sahası içinde boşta kaldı. Boşta kalan topa Deniz Barış yakın mesafeden vurdu ancak şutu çok kötüydü ve top farklı şekilde auta çıktı.
MEHMET BUNU BEKLEMİYORDU...
Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, ilk yarının son dakikasında çok net bir fırsattan yararlanamadı. Faruk sol kanattan verkaçlarla çok iyi geldi, son çizgiye kadar indi, ceza sahasına yerden bir orta yaptı kaleci Volkan Babacan'ın müdühale edemediği top Mehmet Yıldız'ın da önünden geçti ve auta çıktı. Yiğidolar'ın ilk yarıda yakaladığı bir başka fırsatta ise Murat Erdoğan ceza sahası içinde uygun pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı çok kötü vurdu ve top yan ağlarda kaldı.
CARLOS VE BABACAN SAHADA...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Sivasspor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında, rakipleriyle geçen hafta ligde yaptıkları maçın kadrosundan 2 değişiklikle takımını sahaya sürdü. Fenerbahçe'nin bu sezon kupada yaptığı 6 maçta da görev yapan yedek kaleci Volkan Babacan, Sivasspor maçında yine 11 kişilik kadroda yer alırken, Volkan Demirel yedek kaldı.
Son lig maçında Sivasspor karşısında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Roberto Carlos, kupa mücadelesinde takımdaki yerini aldı. Lig maçında Roberto Carlos'un yerine 11'de sahaya çıkan Vederson, yedekler arasına dahil edildi.
SİVASSPOR'DA 4 DEĞİŞİKLİK...
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kupa maçında takımını, Fenerbahçe'ye ligde 4-2 yenildikleri maçın 11 kişilik kadrosundan 4 değişik isimle sahaya sürdü. Lig maçında 11 kişilik kadroda yer alan Murat Sözgelmez, Sylla, Musa ve Kamanan, kupa mücadelesinde yerlerini Faruk, Murat Erdoğan, Tum ve Mohamed'e bıraktı.
Sivasspor'un maç için sahaya çıkan 18 kişilik kadrosu, lig maçı öncesinde olduğu gibi yine yedek kulübesine yakın bölgede kenetlenerek galibiyet yemini etti.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Muhammed'in ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla auta çıktı.
6. dakikada Deivid'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Semih'in kafa vuruşunda top, Petkoviç'te kaldı.
19. dakikada Alex'in sağ kanattan kullandığı taç atışında çaprazdan ceza sahasına giren Semih'in sert şutunda top Petkoviç'ten döndü.
21. dakikada Roberto Carlos'un pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Alex'in arka direğe ortasında Deivid gelişine sert vurdu, kaleci Petkoviç topu uzaklaştırdı.
29. dakikada Alex'in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta top,yan direkten döndü. Dönen topa sağ çaprazda Deniz vurdu, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
33. dakikada ceza sahası içinde yaşanan karambolde sağ çapraz topla buluşan Murat Erdoğan'ın müsait pozisyonda vuruşunda top, yan ağlarda kaldı.
45. dakikada Faruk'un soldan ortasında kaleci Volkan Babacan'ı da geçen topa Mehmet Yıldız, kale önünde bomboş pozisyonda vuramadı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
59. dakikada Emre'nin pasıyla defansın arkasına sarkarak ceza sahasına giren Alex'in yerden vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.
66. dakikada Deivid'in pasıyla ceza yayı önünde topla buluşan Deniz, rakiplerinden sıyrıldıktan sonra düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
68. dakikada Muhammed'in soldan kullandığı kornerde kaleci Volkan Babacan'ın elinden kaçırdığı topu son anda defans kornere gönderdi.
75. dakikada Alex'in sağdan kullandığı kornerde Deivid'in kafa vuruşunda arka tarafa açılan topu Güiza, kafayla kaleye doğru gönderdi. Edu, çizgi üzerinde ayak koyarak farkı 2'ye çıkardı. 2-0
82. dakikada Bilica'nın uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğe çarparak üst köşeden filelerle buluştu. 2-1
84. dakikada Deivid'in pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Güiza'nın içeriye çevirdiği topu, penaltı noktası üzerinde plase bir vuruşla ağlara gönderdi. 3-1

86. dakikada Muhammed'in kullandığı serbest vuruşta, köşeye giden topu son anda kaleci Volkan Babacan çıkardı.
STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Bahattin Duran
FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Önder (Edu dk. 56), Roberto Carlos, Deivid, Emre, Deniz, Uğur (Güiza dk. 56), Alex, Semih (Vederson dk. 79)
YEDEKLER: Volkan Demirel, Ali Bilgin, Gökhan Emreciksin, Maldonado
TEKNİK DİREKTÖR: Luis Aragones
SİVASSPOR: Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Sedat, Faruk, İbrahim (Balili dk. 81), Sezer, Muhammed, Tum, Murat Erdoğan (Kamanan dk. 70), Mehmet Yıldız (Onur dk. 76)
YEDEKLER: Akın, Diallo, Sylla, Musa
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GOLLER: Deniz (dk. 66), Edu (dk. 75), Bilica (dk. 82), Deivid (dk. 84)
SARI KARTLAR: Emre (Fenerbahçe), Sedat, Faruk, İbrahim, Muhammed, Sezer (Sivasspor)
 

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
İlk yarının sonlarında Sivastan gol bekliyoruz :)
 

eray045

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
sivas yine yatar fenere..
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
bülent uygunu'n atkısı da yakıyor bu arada sayın seyirciler...

koptm buna :D
haydi fener gol bekliyoruz ikinci yarı
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
gol Gelcek gelcek kesin de önce castin
 

sharlk

Asistan
Katılım
23 Aralık 2008
Mesajlar
387
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
ve gollll deniz barış attıı golü :D fb1-0sivas
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Luugano üzüldü bu habere ama aslında seviniyor 2-0 fenerim be
 

Rom.

Müdavim
Emektar
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
63
Feneri mi Tebrik Ediyorum :)
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Bülent Uygun,oyuna müdahale etmemekte direnince Fenerbahçe'nin ilk golü geldi ve Sivas çözüldü.Fenerbahçe Güiza'yı aldığında,Sivas da Kamanan'ı almalıydı.En iyi savunma,hücumdur sözü Bülent Uygun için bir şey ifade etmiyor sanırım.Fenerbahçe'de de düzelme var son zamanlarda.Güiza'nın olmadığı zaman diliminde baya gol attılar(Gerçi son golün pasını verdi,hakkını teslim edelim).
 

Frespo

Doçent
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
722
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ne iştir bu artık bütün galibiyetler Aragones dedemden biliniyor.



 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
güzel skor. 2 maç üst üstü çok fazla bir değişim beklemiyodum sivastan. 2 maçıda aldık. sivastaki maç daha zor geçecektir. umarım hava ve saha ii olur.
 

TazzzY

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,352
Reaksiyon puanı
275
Puanları
83
ne yaptın be sivas xD ulan bu fenerlilerde bi alem yenilirler Aragonese demediklerini koymazlar yenerler adamı kral yaparlar :D
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38

Mai Nai

Müdavim
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,627
Reaksiyon puanı
157
Puanları
63
Fener bu sene kupayı yine alamayacak :)
Çünkü finalde bize karşı şansları yok.
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
bu bülent uygun feneri yenemez arkadaş.son maçıda fener farklı alır tamamdır..
 

eray045

Müdavim
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
sivasın başında bülent uygun olduğu sürece feneri yenemezler..
nedense fener maçlarında takım açık oynuyor...
 

Rapchy

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Ağustos 2008
Mesajlar
10,758
Reaksiyon puanı
120
Puanları
63
Bilica'nın gol dehşetmiş
 

redyellow

Doçent
Katılım
3 Kasım 2008
Mesajlar
693
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Sivas'a ikinci maç için bol şans ve başarılar diliyorum, inşaallah 2-0 yenerler, fazla istemeyiz:)
 
Üst