Yardım HP Laptop Açılmıyor

YILMAZ24

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar ben daha az önce hp laptopuma bios güncellemesi yapmak istedim ve başarılı bir şekilde ilerliyordu sonra ekranda flshing boot Block tarzı bisey yazdı o bar doldu sonra pc kapandı sonra bidaha açıldı bar doldu pc kapandı dahada açılmıyor tuşa basınca tetiklenmiyor sistemde tepki yok lütfen yardım edin

Abrek Mashadov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
boot block bios koruması demek. bios güncellemelerindeki her hangi bir durumda biosu kitler. büyük ihtimal güncelleme esnasında ters bir durum yaşandı ve bios kendni korumaya aldı. normal şekilde açamazsınız. laptop içerisindeki bios pili yerinden çıkarılıp resetlenecek daha sonra aktif olur kendisi. güncellemeye dikkat edin. saygılar.

YILMAZ24

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
13
boot block bios koruması demek. bios güncellemelerindeki her hangi bir durumda biosu kitler. büyük ihtimal güncelleme esnasında ters bir durum yaşandı ve bios kendni korumaya aldı. normal şekilde açamazsınız. laptop içerisindeki bios pili yerinden çıkarılıp resetlenecek daha sonra aktif olur kendisi. güncellemeye dikkat edin. saygılar.
Teşekkürler ama ben şuan kendi imkanlarımla sökemem laptopu bilgisayarcıya falanmı götüreyim