Soru Format Sonrası Sürücüler Nasıl Güncellenir

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar format attıktan sonra sürücüleri güncellemeyle koyulayım dedim. İnternette araştırma yaptım donanım kimliğini Google'a yaz harici (programlar hariç) bir şey bulamadım yazıyorum driver.io diye bir site en üstte diğer siteler onun türevi resmi site falan çıkmıyor ne yapmam lazım.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Arkadaşlar format attıktan sonra sürücüleri güncellemeyle koyulayım dedim. İnternette araştırma yaptım donanım kimliğini Google'a yaz harici (programlar hariç) bir şey bulamadım yazıyorum driver.io diye bir site en üstte diğer siteler onun türevi resmi site falan çıkmıyor ne yapmam lazım.
Ekran kartının marka modelini yazıp sürücüsünü kendi sitesinden indirin. Onun dışındaki çoğunu zaten windows update indiriyor.

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ekran kartının marka modelini yazıp sürücüsünü kendi sitesinden indirin. Onun dışındaki çoğunu zaten windows update indiriyor.

Peki hocam farklı bir konuda bir şey daha sormak istiyorum.Formattan sonra Windows kullanıcı profilini eski adımla otomatik senkronize etmesi normal mi ben tüm verilerin silinmesini istiyordum.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Peki hocam farklı bir konuda bir şey daha sormak istiyorum.Formattan sonra Windows kullanıcı profilini eski adımla otomatik senkronize etmesi normal mi ben tüm verilerin silinmesini istiyordum.
Windows 8.1 üstü kullanıyorsanız şu şekilde normal olabilir: Formattan sonra ilk defa açarken sizden Microsoft hesabı istiyor, eğer aynı hesabı girdiyseniz tüm kullanıcı verileriniz olduğu gibi yeni cihaza işlenir. Bu herhangi bir sorun teşkil etmez.

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Formatı nasıl attınız ?

Windows 10 flasha yazdırdım boot menüden özel yükleme yaptım tüm diskleri sildim komple sonra tek tek ayırdım.
Windows 8.1 üstü kullanıyorsanız şu şekilde normal olabilir: Formattan sonra ilk defa açarken sizden Microsoft hesabı istiyor, eğer aynı hesabı girdiyseniz tüm kullanıcı verileriniz olduğu gibi yeni cihaza işlenir. Bu herhangi bir sorun teşkil etmez.

Öyle bir ekran geldi gitti sıkıntılı format attım baya durum ekranından sonra o aşamalar bitince birden kapandı bilgisayar açıldı ekran böyle kaldı

Birde bir kac gün öncede bir konu açtım ara sıra PC açarken ekran böyle kalıyor.Dönüş alamamıştım.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Windows 10 flasha yazdırdım boot menüden özel yükleme yaptım tüm diskleri sildim komple sonra tek tek ayırdım.

Öyle bir ekran geldi gitti sıkıntılı format attım baya durum ekranından sonra o aşamalar bitince birden kapandı bilgisayar açıldı ekran böyle kaldı

Birde bir kac gün öncede bir konu açtım ara sıra PC açarken ekran böyle kalıyor.Dönüş alamamıştım.
Win kurduktan sonra gelen kurulum ekranında One Drive üzerinden yedeklerinizi geri getirmiş olabilirsiniz.

BIOS ekranında kala sorunu hakkında bir fikrim yok.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Windows Update indiriyor. Ekran kartını bile güncellemeye pek gerek kalmadı ama illa en güncel sürümler olsun diyorsanız DPS (Driver Pack Solution) kullanarak güncelleyebilirsiniz.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
DriverPack Solution'dan indirebilirsiniz. İlla resmi site olacak diye bir şey yok. Zaten resmi sitelerin çıkmasını beklemek mantıklı değil. Çoğunda ya da hiçbirinde donanım kimliği yazmıyor.

Son düzenleme:

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
DriverPack Solution'dan indirebilirsiniz. İlla resmi site olacak diye bir şey yok. Zaten resmi sitelerin çıkmasını beklemek mantıklı değil. Çoğundan ya da hiçbirinde donanım kimliği yazmıyor.

Steam'den driver booster indirdim.