CHP'den Anlamsız Bir kanun teklifi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Dün akşam Kemal Kılıçdaroğlu bayram değil seyran değil başörtüsü konusu ile ilgili bir video yayınlamıştı.

Ve bugün de konu ile ilgili sözde kanun teklifi vermişler ! Bu tarz genel hak ve özgürlükle için ne gerek var? Zaten çözülmüş bir sorunu tekrar gündem etmenin anlamı ney ben çözemedim.

1664896044885.png

Ülkede o kadar dert tasa sorun sıkıntı varken nerden çıktı şimdi bu ne alaka diye insan sormadan edemiyor...

CHP'nin bu çıkışı başta muhalif gazeteciler olmak üzere herkesi kızdırmış ve ne alaka ne gerek sorusunu akla getirmiş resmen.

1664896165011.png

1664896190598.png

Not: Muhalefet 2013 yılında çözülmüş bir sorunu neden gündeme getirip kaşıyor sizce? Bu çıkış sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski paylaşımları tweetleri ve söylemleride gündem oldu. Mesela başörtüsünün serbest olmasını anayasa mahkemesine götüren ekibin başında Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası var !
Veya başörtüsü için 1 m2 bez parçası dedi görüntüler var ! Veya kamuda başörtüsü olmaması gerektiğini laikliğe aykırı dediği savunduğu bir sürü açıklaması var!

Not2: Daha kanun teklifi gelmeden destek açıklaması en başta HDP'den gelmiş bu arada.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün restine res dedi ve gel bu teklifi yasa ile değil Anayasa ile yapalım anayasaya koyalım dedi :)

CHP'ye samimiysen delikanlıysan adamsan cesursan gel anayasaya koyalım dedi ! İlk izlenimler CHP'li isimler tutuşmuş ne diyeceklerini ne yapacaklarını bilmiyorlar...

Kendi kazdığı kuyuya düştü görünnen CHP yönetimi. Anayasa teklifi geldiğinde hayır oyu verirseler yazık edecekler gene siyaseten kendilerine...

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün restine res dedi ve gel bu teklifi yasa ile değil Anayasa ile yapalım anayasaya koyalım dedi :)

CHP'ye samimiysen delikanlıysan adamsan cesursan gel anayasaya koyalım dedi ! İlk izlenimler CHP'li isimler tutuşmuş ne diyeceklerini ne yapacaklarını bilmiyorlar...

Kendi kazdığı kuyuya düştü görünnen CHP yönetimi. Anayasa teklifi geldiğinde hayır oyu verirseler yazık edecekler gene siyaseten kendilerine...
Sen tescilli trollsün.Adam geçmişte bu konuda hata yaptım diyor.Gel uzlaşalım diyor onu bile başka tarafa çekiyorsun.Senin Cumhurbaşkanın posta koyacağına önce halkına karşı samimi olsun.Yaptığı her açıklamada insanların aklıyla alay ediyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sen tescilli trollsün.Adam geçmişte bu konuda hata yaptım diyor.Gel uzlaşalım diyor onu bile başka tarafa çekiyorsun.Senin Cumhurbaşkanın posta koyacağına önce halkına karşı samimi olsun.Yaptığı her açıklamada insanların aklıyla alay ediyor.

Sen tam sorgulamayan araştırmayan bilmeyen bir çocuksun hee...

2013 yılında bitmiş çözülmüş bir sorunu siyaseten 3-5 oy alacam diye gündeme getirip eline yüzüne bulaştırıyor CHP resmen bunu bile görmeyip halen millete saldırma derdindesin. Bunu bile savunma artık.

Madem CHP oy için yapmıyor bu konuda pişman oldu ve SAMİMİ ise anayasaya girmesi neden rahatsız ediyor adamları?

Bu Kemal Kılıçdaroğlu ile OLMUYOR. OLMAYACAKTA göre göre halen daha savunma derdindesin. Bu kadar da yapma kendini.

Erdoğan konuşurken CHP'li isim kameralara böyle yansımış. :) Resmen ağladı ağlayacak biz ne yaptık 90'a çaktılar golü gene der gibi...

1664987869651.png

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Sen tam sorgulamayan araştırmayan bilmeyen bir çocuksun hee...

2013 yılında bitmiş çözülmüş bir sorunu siyaseten 3-5 oy alacam diye gündeme getirip eline yüzüne bulaştırıyor CHP resmen bunu bile görmeyip halen millete saldırma derdindesin. Bunu bile savunma artık.

Madem CHP oy için yapmıyor bu konuda pişman oldu ve SAMİMİ ise anayasaya girmesi neden rahatsız ediyor adamları?

Bu Kemal Kılıçdaroğlu ile OLMUYOR. OLMAYACAKTA göre göre halen daha savunma derdindesin. Bu kadar da yapma kendini.

Erdoğan konuşurken CHP'li isim kameralara böyle yansımış. :) Resmen ağladı ağlayacak biz ne yaptık 90'a çaktılar golü gene der gibi...

Ekli dosyayı görüntüle 174260
Erdoğan’ı gördüğüm zaman televizyonu kapatıyorum ben.Adamın her konuşmasında yaptığı şey masal anlatmak.”Vatandaşlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz.”??? “Benim en büyük düşmanım faiz” ???