Hocam 2. El Amiral gemisi telefonlardan ne önerirsinizA52s ya S20 fe
Hocam xs,s21,s21fe biraz bekleyip bütçeyi zorlarsam alabilirim hangisini tavsiye edersinizS20 FE veya SE (2020)
Evet se 2020 batarya konusunda beni üzer s20 fe sd olan modeli ile s21 arasında kaliyorumS20 ailesini geç derim geriye s21 kalıyor, bulursan s21 plus al derim yada arkadaş yazmış se2020 al, ama se2020 batarya konusunda sıkıntılı.
Tamamdir hocam teşekkürlerBenim önerim s21 alman 2100 kötü işlemci değil telefon her türlü daha güncel olacak ?
İkinci el Xs max almanı tavsiye ederim.Xs max in yanına birde Deji batarya al uzun süre kafan rahat olsun.Kullanmakta oldum samung s9+ ihtiyaçlarımı karşılamamakta 2.el düşünüyorum bataryası ve kamerası iyi olsun max 9k bütçeli önerebileceğiniz cihazlar ios android farketmez
Telefoncunun biri kendi kullaniyor 10.500 tl fiyat istiyor pil kaç bilmiyorum cihaz açılmamış cok temizİkinci el Xs max almanı tavsiye ederim.Xs max in yanına birde Deji batarya al uzun süre kafan rahat olsun.
XS-XS Max önermiştik hocam ?Kullanmakta oldum samung s9+ ihtiyaçlarımı karşılamamakta 2.el düşünüyorum bataryası ve kamerası iyi olsun max 9k bütçeli önerebileceğiniz cihazlar ios android farketmez
Vidalar parlak mı?Telefoncunun biri kendi kullaniyor 10.500 tl fiyat istiyor pil kaç bilmiyorum cihaz açılmamış cok temiz
Kullandığın S9 plusla takas yaparak alabilirsin.Tahminim 9000-9500 arası bir fiyat çıkar.Bide yanına Deji al kafan rahat kullan.Telefoncunun biri kendi kullaniyor 10.500 tl fiyat istiyor pil kaç bilmiyorum cihaz açılmamış cok temiz
Hocam kafam karıştı ?aklim iphonede ama s21 de düşüncelerimi degistiyor,vidalar parlak evetXS-XS Max önermiştik hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vidalar parlak mı?
Oyun oynuyor musun?Hocam kafam karıştı ?aklim iphonede ama s21 de düşüncelerimi degistiyor,vidalar parlak evet
S21 batarya ve oyun konusunda mutlu etmez.Hocam kafam karıştı ?aklim iphonede ama s21 de düşüncelerimi degistiyor,vidalar parlak evet
Oynamiyorum ama ilerde ne olur bilmiyorum açıkçasıOyun oynuyor musun?
Bataryası ve oyun performansı üzer Samsung'un.Oynamiyorum ama ilerde ne olur bilmiyorum açıkçası
Evet bataryası sıkıntı birde Exynos işlemci beni yordu bayaS21 batarya ve oyun konusunda mutlu etmez.
Evet bakayım biraz daha indirim yaparsa alırım o cihazı hocam birde cok kamera yı kullanan birisiyim uzun vadede üzmez diye düşünüyorumBataryası ve oyun performansı üzer Samsung'un.
Mesaj otomatik birleştirildi:
XS Max gibi bir cihaz daha iyi olacaktır.
Vidaların söküldüğünü buradan anlayamazsınız. Çok güzel yöntemler var bunun içinVidalar parlak mı?
Telefoncu'da yapamazsın ama orada.Cihazı ben bir inceleyeyim diye bakarsın.Vidaların söküldüğünü buradan anlayamazsınız. Çok güzel yöntemler var bunun için![]()
Sıkıntı mekanikte değil yazılımda miui den uzak durmak lazım, iki xiaomi kullandım telefonda sıkıntı yoktuXiaomiden uzak dur![]()
Stabil sürümde kalmalısınız.Güncellemeyi araştırın.Stabil ise Mi Flash ile atın.Sıkıntı mekanikte değil yazılımda miui den uzak durmak lazım, iki xiaomi kullandım telefonda sıkıntı yoktu
Oyun Performansı-Batarya-Video Performansı ?Samsung Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Samsung Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
S21 işlemci, kamera, video kaydı, ekran yenileme hızı, batarya performansı, oyun performansı konusunda XS Max'den üstün bir cihaz, S21 alabilirsin.
S21 , XS Max'den daha fazla ekran süresi veriyor, 8K Cinematic video çekebiliyor ve A11 işlemcisi oyunlarda artık stabil 60 FPS vermiyor, değerler 60-40 arası, S21'de ise 120-100 arası , 120 FPS desteklenmeyen oyunlarda ya 60 FPS sabit veya oyunun optimizasyonu veya sisteme bindirdiği ağırlığına bağlı olarak 60-45 olarak gidiyor ama çoğu testlerde ve kendi deneyimimde 60 FPS sabit , ''PUBG Mobile'' gibi oyunlarda.Oyun Performansı-Batarya-Video Performansı ?
Samsung S21 her türlü kaliteli cihaz. Adamlara kafayı yorma sen. Apple artık eskisi gibi yenilikçi olamıyor. Kaç seri oldu bir birisinin kopyası cihaz üretiyor.S21 , XS Max'den daha fazla ekran süresi veriyor, 8K Cinematic video çekebiliyor ve A11 işlemcisi oyunlarda artık stabil 60 FPS vermiyor, değerler 60-40 arası, S21'de ise 120-100 arası , 120 FPS desteklenmeyen oyunlarda ya 60 FPS sabit veya oyunun optimizasyonu veya sisteme bindirdiği ağırlığına bağlı olarak 60-45 olarak gidiyor ama çoğu testlerde ve kendi deneyimimde 60 FPS sabit , ''PUBG Mobile'' gibi oyunlarda.
Komiksiniz cidden.XS Max mi 60FPS vermiyor ? 8 Plus bile sabit 60FPS alıyor.Samsung S21 her türlü kaliteli cihaz. Adamlara kafayı yorma sen. Apple artık eskisi gibi yenilikçi olamıyor. Kaç seri oldu bir birisinin kopyası cihaz üretiyor.
Sabit 60 FPS mi? Şimdi senden tek ricam YouTube'ye girip 2022 yılında yüklenişmiş iPhone 8 PUBG test videosunu izlemen.Komiksiniz cidden.XS Max mi 60FPS vermiyor ? 8 Plus bile sabit 60FPS alıyor.