Soru Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil hatası

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Bazıları virüs demiş. Kaspersky ile iki defa tarattım bir şey bulamadı bu neden olabilir? Dosyaların özelliklerine baktığım zaman erişim tarihi olarak 3 ve 4 dakika olarak gösteriyor ancak ben 1 saat önce açmayı denedim. Bu neden olabilir? Virüs olabilir mi çalıştırdığım zaman bu hatayı verip antivirüsü bloke etmiş veya bulunamıyor olabilir mi?

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Virüs ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Hocam kendim bilgisayarı açabilecek durumda değildim ancak aynısını buldum

Birisi o uyarı virüsten dolayı dedi.

Bende o açılmayan uygulamayı usb'den atmıştım ve usb'deku neredeyse her dosyayı kaspersky virüslü olarak görmüştü yine de 6-7 tanr uygulama attım ikisinde bu hatayı veriyor dediğim gibi bu uygulamalara özellikler dediğim zaman erişim tarihinde birisinde 3 birisinde 4 dakika önce dedi. Bu uygulamayı usb'den attığımız anda bulaşmış ondan sonra da o uygulamadaki virüs antivirüsü bloklamış olabilir mi? Veya uygulamayı açtığım zaman o uyarıyı verip arka planda virüsü bulaştırıp oradan da antibirüsü bloke etmiş, ya da bulunamayan bir şekile geçirmiş veya bulunamayan bir virüs bulaştırmış olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220824-174945_Chrome.jpg
    Screenshot_20220824-174945_Chrome.jpg
    18.2 KB · Görüntüleme: 65

kirpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
61
usb deki uygulamanın önemli dosyalarına bulaşan bir trojen, virüs gibi şeylerin yüzünden program dosyalarından biri veya bir kaçı silinmiş olabilir. Programın orjinal hali bulunmalı.

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
usb deki uygulamanın önemli dosyalarına bulaşan bir trojen, virüs gibi şeylerin yüzünden program dosyalarından biri veya bir kaçı silinmiş olabilir. Programın orjinal hali bulunmalı.
Antivirüs ile tarama yaptım ve bir şey bulamadı. Benim bilgisayarıma bulaşmış olabilir mi? USB'den 6-7 tane program atmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam? @kayn

kirpicix

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Antivirüs ile tarama yaptım ve bir şey bulamadı. Benim bilgisayarıma bulaşmış olabilir mi? USB'den 6-7 tane program atmıştım

Hocam? @kayn
usbde virüs bulduğunu yazmışsın, işte onları silerken kasper bu programın dosyalarını da bozmuş olabilir.

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Her şey olabilir. Korsan alışkanlığınız var mı?
Hayır. Eskiden kullanıyordum format attım

Virüs gibi bir şey midir? Yıksa sadece eski sürüm diye mi?

Hocam? @42545

Son düzenleme:

Mehmet Akif ALICI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kaspersky sağlam bir antivirüs uygulaması birde Malwarebytes ile tarat birşey çıkmazsa sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Kaspersky Total Security mi?

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21

Mehmet Akif ALICI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Program özelliklerinde Uyumluluk sekmesini açın. Ardından “Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu” kutucuğunu işaretleyin. Daha sonra açılan listede eğer; Liste Windows 95 ile başlıyorsa seçtiğiniz uygulama 32 Bitlik bir uygulamadır.

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Program özelliklerinde Uyumluluk sekmesini açın. Ardından “Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu” kutucuğunu işaretleyin. Daha sonra açılan listede eğer; Liste Windows 95 ile başlıyorsa seçtiğiniz uygulama 32 Bitlik bir uygulamadır.
Hocam şuanda sorun o değil. Virüs bulaşmış mıdır usb'den veya o uygulamadan. Sorun o şuanda

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21