Ubuntu kullaniyorum cok zorlaniyorum geri windowsa gecmek istiyorum win 10 iso dosyasi indirdim windows daki gibi rufus programlari indirmeye calistim yapamadim birsuru video izledim yapamadim lutfen linuxde usb ye format usb si hazirlamayi ogretin
Sisteminiz nedir?Ubuntu kullaniyorum cok zorlaniyorum geri windowsa gecmek istiyorum win 10 iso dosyasi indirdim windows daki gibi rufus programlari indirmeye calistim yapamadim birsuru video izledim yapamadim lutfen linuxde usb ye format usb si hazirlamayi ogretin
Sisteminiz nedir derken bilgisayarınızın özelliklerini sordum.suan linux ubuntu
Anladım. Windows 10 ISO'sunun içindeki install.esd ya da install.wim kaç GB peki? Bakabilir misiniz?Ubuntu 22.04 LTS
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 gb rami var rx540 ekran karti laptop
ESD olan bir Windows ISO'su indirip dediğiniz şekilde yapın.yaptim smdi direk isoyu flashimi bicimlendirip atsam olurmu
bendeki iso olmazmi esd ne oluyorki bendeki iso buESD olan bir Windows ISO'su indirip dediğiniz şekilde yapın.
WoeUSB'yi kurup, WoeUSB üzerinden Windows imajını yazdıracak
onu cok denedim ama indiremedim ve kuramadim daWoeUSB'yi kurup, WoeUSB üzerinden Windows imajını yazdıracaksınız.
bendeki iso olmazmi esd ne oluyorki bendeki iso bu Ekli dosyayı görüntüle 173057
Çok özür dilerim. Balena ile Windows yazdırılamıyor. WoeUSB ile yazdırabilirsiniz @Yalnız Kedi nin dediği gibi.bendeki iso olmazmi esd ne oluyorki bendeki iso bu Ekli dosyayı görüntüle 173057
Ekli dosyayı görüntüle 173058
Disk yöneticisi üzerinden USB diski unmount (çıkarabilir) yapabilir misiniz ve tekrar deneyin.tammdr indirmeyi deniyim bi
indirdim ama Ekli dosyayı görüntüle 173060
mlsf bu hatayi almaya basladim
Ekli dosyayı görüntüle 173061
Yanlis birseyemi basiyorum acb
Birseylere bastim neye bastimi bilmiyorum ama installing diyor simdi
Onu yapmaya calisiyorum suan woe usb 20 dakikadir installing diyorWindows ISO’yu USB’ye aktardınız mı?
Ekran görüntüsü atar mısınız?Onu yapmaya calisiyorum suan woe usb 20 dakikadir installing diyor
Biraz daha bekleyin, büyük ihtimalle bitmek üzeredir.