Lütfen güncelleyin. One UI 4.x gayet iyi bir arayüz.Arkadaşlar güncelleme geldi güncelle diyip duruyor 11 de kalmak istiyorum cihazım Android 12 kasma yaparmış.
Cihaz samsung M22.
Kasma yaparmı 11 den gayet memnunumda.Lütfen güncelleyin. One UI 4.x gayet iyi bir arayüz.
Yapmaz. Yaparsa da zaten geri 11'e dönersiniz.Kasma yaparmı 11 den gayet memnunumda.
Ben M31 kullanıyorum Android 12'ye geçtim gayet güzel kasma falan yok sonra "Ram plus" var.öneririm.Arkadaşlar güncelleme geldi güncelle diyip duruyor 11 de kalmak istiyorum cihazım Android 12 kasma yaparmış.
Cihaz samsung M22.
Güncelleme yapma derim.Android tarafı büyük güncellemelerde saçma sapan sorunlar ortaya çıkabiliyor.Arkadaşlar güncelleme geldi güncelle diyip duruyor 11 de kalmak istiyorum cihazım Android 12 kasma yaparmış.
Cihaz samsung M22.
Keşke yapmasaydım kasma sorunu çıktı geri 11'e de geçilmiyo.Güncelleme yapma derim.Android tarafı büyük güncellemelerde saçma sapan sorunlar ortaya çıkabiliyor.
Güncelleme olayını android tarafında önermiyorum.Arkadaşlar güncelleme geldi güncelle diyip duruyor 11 de kalmak istiyorum cihazım Android 12 kasma yaparmış.
Cihaz samsung M22.