Soru Belçikalı Kızlar Nasıldır?

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Arkadaşlar Türk kızlarına göre farkları nelerdir daha mı avantajlılardır türk kızlarına göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Arkadaşlar Türk kızlarına göre farkları nelerdir daha mı avantajlılardır türk kızlarına göre yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Belçikalı kızları bilmem ama bizimkiler paraya tapar olmuşlar. İş yerinde bir stajyer kız beni alacak olan adamın Bugattisi olması lazım dedi. Bir başka 35 yaşlarında evde kalmış kız 21 dal bilezik, gerdanlık, araba (oto vites tabii), güzel bi ev ve o evdeki eşlarında 5-6 yılda bir yenilenmesi sartları varmış. En çirkini bile istiyorki evlenecek adamın evi, arabası ve güzel işi olsun istiyor. Durum bu şekilde dostum devir değişti.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Belçikalı kızları bilmem ama bizimkiler paraya tapar olmuşlar. İş yerinde bir stajyer kız beni alacak olan adamın Bugattisi olması lazım dedi. Bir başka 35 yaşlarında evde kalmış kız 21 dal bilezik, gerdanlık, araba (oto vites tabii), güzel bi ev ve o evdeki eşlarında 5-6 yılda bir yenilenmesi sartları varmış. En çirkini bile istiyorki evlenecek adamın evi, arabası ve güzel işi olsun istiyor. Durum bu şekilde dostum devir değişti.
Belçikalı kızları geçtim hocam en basitinden Avrupalı kızlar nasıl diye sormak istiyorum ben size kısacası herhangi bir bilginiz var mı bilemiyorum ama. Bizimkilerin doğduğumdan beridir ciğerlerini biliyorum Allahları, Dinleri, Kitapları, Peygamberleri ve İmanları paradan ibaret. Ha son olarak Peygamberleri kısmına Kekoları, Barzoları ve Maçoları eklemek isterim. Yakışıklı Erkeklerinde artık Yakışıklıklarının hiçbir değeri kalmadı Enflasyon gibi bir şey eritti resmen. :D

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Biz nereden bilelim Belçika neresi Belçikalı kızlar nasıl, biz daha Antalya'ya, Kıbrıs'a tatile gidemeyen kişileriz

Murat01Can

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
56
images (3).jpeg
images (2).jpeg
images (1).jpeg

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
İlla Türk kızlarından da paraya tapmayanları vardır fakat genel olarak Avrupalı kızlar daha hoş. Bir de sadece merakımdan soruyorum, Belçikalı kızı nereden bulacaksınız? :) Öyle bir marketi falan varsa haberdar edin, biz de gidip kapalım bir tane. :D

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
İlla Türk kızlarından da paraya tapmayanları vardır fakat genel olarak Avrupalı kızlar daha hoş. Bir de sadece merakımdan soruyorum, Belçikalı kızı nereden bulacaksınız? :) Öyle bir marketi falan varsa haberdar edin, biz de gidip kapalım bir tane. :D
Amerikalı kızları nasıl bilirsiniz hocam? :D

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Kafa yapısı önemli hayata aynı pencereden bakmadığın zaman ilişki yürümüyor güzellik bir yere kadar ?
Kızların kafa yapısı mı önemli hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce ölene kadar Türk Erkeklerinin çoğu bekar kalabilir mi?

Reaksiyon puanı
994
Kızların kafa yapısı mı önemli hocam?

Sizce ölene kadar Türk Erkeklerinin çoğu bekar kalabilir mi?
E önemli tabi sonuçta o da bir insan en nihayetinde farklı dünyaların insanları olduğun zaman olmuyor.Tabi ciddi ilişkide böyle yoksa flörtten bahsetmiyorum.

Reaksiyon puanı
994
Ukraynalı kızlarda şimdilik çoğumuza nasip olmadı. :D
Yabancı kızlara çok heves etmeni tavsiye etmem.
Benim acemilik yaptığım yerde bir arkadaşımız vardı.
Çocuğun çifte vatandaşlığı vardı çek cumhuriyeti ordan bir kızla evlenmişti hem de klisede ayrıca Apple da çalışıyordu falan.
Yani adama bakıyorsun giyimi oturup kalkması konuşması bile farklıydı.
Bir gün baktık telefon elinde suratı düşmüş üzgün ne oldu dedik.
Kız bunu terk etmiş başkasını bulmuş kendine onlarda böyle şeyler gayet normalmiş.
Askerden sonra bir kez konuşma fırsatımız oldu o arkadaşla mecburen ülkeye dönmüş vatandaşı da değilmiş artık oranın üstüne işinden de olmuş resmen Osmanlı gibi çöktü adam.
Tabi her milletten iyisi sadık olanı var ama zor be kardeşim denk gelmesi.
Ben Antalya'da çalışırken bir abimiz vardı o da boşanmış dedi yabancının sadık olanı gerçekten sadık olmayanı da çok fena oluyor ben de bakınıyorum bulsam düzgün alacam demişti de en son ne yaptı bilmiyorum.
Yine Antalya'da olan bir arkadaş gitti kıza yüzük bile aldı olum dedik yapma etme kaptırma kendini bu kadar kız gitti Rusya'ya unuttu bunu.
Başka bir arkadaş aynı şekilde güya ciddi düşünüyorlardı yine gitti kavga etmişler ayrılmışlar.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Yabancı kızlara çok heves etmeni tavsiye etmem.
Benim acemilik yaptığım yerde bir arkadaşımız vardı.
Çocuğun çifte vatandaşlığı vardı çek cumhuriyeti ordan bir kızla evlenmişti hem de klisede ayrıca Apple da çalışıyordu falan.
Yani adama bakıyorsun giyimi oturup kalkması konuşması bile farklıydı.
Bir gün baktık telefon elinde suratı düşmüş üzgün ne oldu dedik.
Kız bunu terk etmiş başkasını bulmuş kendine onlarda böyle şeyler gayet normalmiş.
Askerden sonra bir kez konuşma fırsatımız oldu o arkadaşla mecburen ülkeye dönmüş vatandaşı da değilmiş artık oranın üstüne işinden de olmuş resmen Osmanlı gibi çöktü adam.
Tabi her milletten iyisi sadık olanı var ama zor be kardeşim denk gelmesi.
Ben Antalya'da çalışırken bir abimiz vardı o da boşanmış dedi yabancının sadık olanı gerçekten sadık olmayanı da çok fena oluyor ben de bakınıyorum bulsam düzgün alacam demişti de en son ne yaptı bilmiyorum.
Yine Antalya'da olan bir arkadaş gitti kıza yüzük bile aldı olum dedik yapma etme kaptırma kendini bu kadar kız gitti Rusya'ya unuttu bunu.
Başka bir arkadaş aynı şekilde güya ciddi düşünüyorlardı yine gitti kavga etmişler ayrılmışlar.
Agaaa

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Kızı napacaksınız? Sabredin kardeşim imtihan dünyası burası.
Bakir ölürseniz eğer, cennette 50 huri garanti.

@Uchiha Sasuke fakir seven kız varmı ki? :D sjsgjgsgj

Son düzenleme: