erfolglos_eirene
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
merhaba anakartımdan kaynaklı ekran kartını pcı express 3.0 da kullanıyorum ancak geçerli veri yolu pcı express 3.0 x4 yazıyor x16 olması geremiyor mu
Biosu biraz kurcalar mısınız? belki ayar vardır orada. x4 ile x16 arasında neredeyse 5-10 fps fark var.merhaba anakartımdan kaynaklı ekran kartını pcı express 3.0 da kullanıyorum ancak geçerli veri yolu pcı express 3.0 x4 yazıyor x16 olması geremiyor mu
Ekli dosyayı görüntüle 170164
Evet oyunlarda droplarda mevcut acaba yanlış kablo takmış olabilir miyim biosta oyle bi ayar goremedimBiosu biraz kurcalar mısınız? belki ayar vardır orada. x4 ile x16 arasında neredeyse 5-10 fps fark var.
Anakart ne ve ekran kartının kasa içerisindeki görüntüsünü ve yerinin fotoğrafını atabilir misiniz?Evet oyunlarda droplarda mevcut acaba yanlış kablo takmış olabilir miyim biosta oyle bi ayar goremedim
A320M S2H malesef fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyorAnakart ne ve ekran kartının kasa içerisindeki görüntüsünü ve yerinin fotoğrafını atabilir misiniz?
A320M S2H malesef fotoğraf yükleyemiyorum hata veriyor
msı rx 6500 xt
x4 farklı bir slot x16 farklı bir slot olarak gözüküyor. Ekran kartınızın modeli neydi ?
Öyleyse normal bir durum maalesef. RX 6500XT X4'e sınırlandırıldı.msı rx 6500 xt