https://www.hepsiburada.com/rampage...yuncu-klavye-p-HBCV000013MGI7?magaza=hacibaba200 TL alabileceğiniz iyi ürünlerden.
yukarda bekirttiğim 2 rampage ürünü nasılçok rampage ürünü kullandım rush son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor gerçekten bulundugu sınıfın uzerınde gözüküyor ama test etme şansım henuz olmadı cok yakın zamanda test edıcem almamız olursanız tecrubelerımı aktarabılırım
knkm tek zula oynuyorum ztn öyle tuşlara sert flnda basmıyorum kılavyeyi özenli kullanıyorum yanında yiyip içmiyorum eminmisin rush yönünde eminsen sahurda alıcamklavye biraz göreceli kavram açıkcası bu baktıgınız ürünler sizi uzun süre götürceğini düşünmüyorum acıkcası. Görselleride bana göre değil ama zevk ve tarz meselesi tabi ki. Benim tavsiyem bütcenizi tabi ki bilemiyorum ama 100 lira daha cıkabilirseniz 300 liraya ikinci el temiz mekanik bir klavye almanız yönünde olur.Geçen ay Asusun son cıkan klavyelerinden birtanesi olan TUF K1 serisi mesela 360 liraydı suanda 480 lira bandında indirim kovalarsanız gene 300 lü rakamlara da bulabilirsiniz mesela. son olarak 3 üründen ben olsam hangisini alırdım die soracak olursan ben kesinlikle düşünmeden RUSH ı alırdım
Hocam uzun ömürlü olmasının gerekli olduğunu düşünmüyorsanız alabilirsiniz fakat “beni ömür boyu götürsün” derseniz iş değişiyor. Evet hiç yoktan iyi markalar fakat uzun ömür istiyorsanız ya biraz daha paraya kıyacaksınız yada o paraya membran alacaksınız.knkm tek zula oynuyorum ztn öyle tuşlara sert flnda basmıyorum kılavyeyi özenli kullanıyorum yanında yiyip içmiyorum eminmisin rush yönünde eminsen sahurda alıcam
ben o tercihi yaparken kalite sağlamlık yönünde değerlendirmedim yanlış olmasın. Sadece görseline ve Rush markasının işlerini beğendigim için tercihim o yönde olurdu. Yoksa zevk meselesi hor kullanmazsan hepsı enaz 2-3 sene götürür seniknkm tek zula oynuyorum ztn öyle tuşlara sert flnda basmıyorum kılavyeyi özenli kullanıyorum yanında yiyip içmiyorum eminmisin rush yönünde eminsen sahurda alıcam
merhaba şuan bu mesajı rush klavyeden yazıyorum klavye çok güzel tam istediğim gibi renkleri çok parlak rengarenk buda çok güzel ve ortadan eğimli yani yukarıdan aşşağıya eğimi var gibi ama ortayada çökmiş pek anlaamadım ama çok güzel tavsiyeniz için teşekkür ederimben o tercihi yaparken kalite sağlamlık yönünde değerlendirmedim yanlış olmasın. Sadece görseline ve Rush markasının işlerini beğendigim için tercihim o yönde olurdu. Yoksa zevk meselesi hor kullanmazsan hepsı enaz 2-3 sene götürür seni
Merhaba arkadaşlar ben klavye alıcam bütcemdr Mac 200 TL rgb ve hakikaten mekanik hisli olmasını istiyorum ben bu klavyeyi buldum bu kılabyeden daha iyileri de varmı?
Rush RK131 klavyenin ismi bu
Tavsiyelerinizi bekliyorum
@_Zaur_
.merhaba şuan bu mesajı rush klavyeden yazıyorum klavye çok güzel tam istediğim gibi renkleri çok parlak rengarenk buda çok güzel ve ortadan eğimli yani yukarıdan aşşağıya eğimi var gibi ama ortayada çökmiş pek anlaamadım ama çok güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim
güzel günlerde kullanın tavsiyem sizi mutlu edebildiyse ne mutlu banamerhaba şuan bu mesajı rush klavyeden yazıyorum klavye çok güzel tam istediğim gibi renkleri çok parlak rengarenk buda çok güzel ve ortadan eğimli yani yukarıdan aşşağıya eğimi var gibi ama ortayada çökmiş pek anlaamadım ama çok güzel tavsiyeniz için teşekkür ederim