İPhone X kronik sorunları olan bir cihaz.X yerine Xs almanı tavsiye ederim.Kullanmış olduğum s10+ telefonu iphone x ile takas yapmayı düşünüyorum. İphone x' in bataryası %77. Sizce takas yapmalımıyım?
Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.Alınmaz. Kronik sorunlu bir cihaz. SE 2, XR veya XS'e geçmeniz daha mantıklı olur.
Belirttiğiniz üzere X'in bataryası ölü durumda. Bunu geçtim, X modeli Apple'ın çentiğe geçerken kobay olarak kullandığı bir model. Tonla kronik sorunu var. Sorunsuz olsa dahi sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Şu an elinizde bulunan cihaz gayet iyi. Bence bir süre daha onunla idare edip sonrasında XS'e geçebilirsiniz.Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.
X hiç tamir görmemiş face id ve trutone aktif.
Xs e bütçe yetmiyorsa Se 2020 de alabilirsin.Se 2020 kullanıyorum.Boyut olarak on numara ve bataryası Wi-Fi yada Lte kullanımında oyunsuz bir günü rahat çıkartıyor.Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.
Hocam ekranı çok küçük ve tasarımı çok eski duruyor.Xs e bütçe yetmiyorsa Se 2020 de alabilirsin.Se 2020 kullanıyorum.Boyut olarak on numara ve bataryası Wi-Fi yada Lte kullanımında oyunsuz bir günü rahat çıkartıyor.
Xr lara gereğinden fazla istiyorlar hocam. Xs' le kafa kafaya takas yapamıyorum. Se 2020 çok küçük bir cihaz.
Hocam mümkünse biraz para biriktirip XS-e geçin. X-in kronik sorunları var. Ekrandaki bazı durumlarda çıkan yeşil çizgi buna bir örnekKullanmış olduğum s10+ telefonu iphone x ile takas yapmayı düşünüyorum. İphone x' in bataryası %77. Sizce takas yapmalımıyım?
Hocam benimde X kullanıp sorun yaşamayan tanıdıklarım var benim dediğim belki şansına sorun yaşarsaX'in ne kronik sorunu varmış? Çıktığı zaman aldım halen kullanıyorum, bir kez serviste batarya değiştim kullanım süresiyle alakalı olarak bu kadar. FaceID vs. her şey sorunsuz çalışıyor cihazda. Ekranımda ne sararma ne çizgi, hiç bir problem yok.
Hocam alın ama batarya değiştirin bir sorun yaşamazsınız inşallahKullanmış olduğum s10+ telefonu iphone x ile takas yapmayı düşünüyorum. İphone x' in bataryası %77. Sizce takas yapmalımıyım?
X çok sorunlu siz şanslıymışsınız.X'in ne kronik sorunu varmış? Çıktığı zaman aldım halen kullanıyorum, bir kez serviste batarya değiştim kullanım süresiyle alakalı olarak bu kadar. FaceID vs. her şey sorunsuz çalışıyor cihazda. Ekranımda ne sararma ne çizgi, hiç bir problem yok.
12 Mini çok küçük almadan önce mutlaka bir deneyin. Herkese uygun bir telefon değil.X den vazgeçtim arkadaşlar. S22 ya da 12 mini düşünüyorum.
S22 güzel cihaz ama yıllardır Samsungun zayıf karnı olan batarya sorunu maalesef bu cihazdada var.Ekran boyutunun 5,4 inç olması sorun değilse 12 mini almanı tavsiye ederim.X den vazgeçtim arkadaşlar. S22 ya da 12 mini düşünüyorum.
Xs güzel cihaz.Temiz kullanılmış 2.el xs yanında büyük mah Li Deji batarya ile 4 yıl kafan rahat kullanırsın.bende ikinci el xs mi alsam
üst modeller gereksiz çok pahalı
ama tanımadığım kişilerden de ikinci el almaya cesaretim yok
Normal zaten? Apple servisi bu piyasadaki en kaliteli servistir. Androidciler devam etsin bakalım laklaklamaya : "iOS çöp Android kral" öyle böyle Android sadece fiyatı açısından ucuz ki Apple telefonlara en az 5 yıl güncelleme vermesi servisin kaliteli olması vs ile fiyatını Androidden daha çok hakediyorHayatınız hatasını yaparsın, İphone x ilk çıktı Samsung s8 de yeni çıkmıştı, Mağazaya gittim 150 lira gibi bir ücret farkı vardı, İphone kullanıcısıydım normalde, o gün bir kararla bir değişiklik yapayım samsung kullanayım dedim aldım, çok pişman oldum.
Ürünü kötülemek için demiyorum Samsung aldım sıfır fiyatı 2 bin liraya inmişti iphone x bakıyordum 5k idi 7bine çıkmıştı telefon prim yapıyordu, para kazanmak için telefon alınmaz bununda bilincindeydim fakat samsung batarya değiştim 3 kez, 2 kez ekran değiştim, belki 1 telefon daha alırdım ona yaptığım masrafla, şuan ekranı yine kırık, 1.5k istediler ekran değişimine ikinci eli daha ucuz ekran fiyatındanekranı kırdığın an çok pahalı orjinal 3.500 liradan aşağı değil ekran fiyatı , iphone ekranı 300 400 liraya değişiyorsun