Muhammed Salih Uzun
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
yapma ya peki singleplayer oyunlarda rahat bir fps drop yaşamadan oynayabilirmiyim (gta, cod, bf) gibiEthernet Kablosu kullan pingin fazla singleplayer oyunlarda fazla sıkıntı çekmezsin yine de mükemmel olmaz çok fazla şey bekleme ben de kullandım 1 sene önce ama free sürümüydü seni başka bir deneyim bekleyebilir.
Single player oyunlarda keyif alırsın. Csgo da falan hiç rahat oynanmazMerhaba benim sistemim o kadar iyi değil fotoğraftaki gibi bir internet hızım mevcut geforce now la kaliteli bir oyun keyfi donmadan geçikmeden oynayablirmiyim?
hmm çok sağol benımde aklımda csgo felan oynamak vardı ama neyse iyi akşamlarSingle player oyunlarda keyif alırsın. Csgo da falan hiç rahat oynanmaz
fps drop değil de takılmalar yaşarsın onlar da internetinden dolayı olur bu servisi adam akıllı kullanabilmek için güzel bir internet lazım böyle 200mbps falan rahat olur.galiba 35lik ya da 50lik bir internetin var singleplayer oyunları oyuna memnun kalabilirsin gecikmenin fazla sorun olmayacağı oyunlar.yapma ya peki singleplayer oyunlarda rahat bir fps drop yaşamadan oynayabilirmiyim (gta, cod, bf) gibi