Haber Ukraynalı askerler gece operasyonu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Sonra demeyin adamlar 1 gecede düşmanı nasıl darmaduman edip geri püskürtüyorlar.

Ne yalan söliyim. Bu tempoyla devam ederlerse Putin beyaz bayrağı kaldırır.

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Sonra demeyin adamlar 1 gecede düşmanı nasıl darmaduman edip geri püskürtüyorlar.

Ne yalan söliyim. Bu tempoyla devam ederlerse Putin beyaz bayrağı kaldırır.

Personel sayısı
Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin 1.014.000 aktif personel sayısı

Ukrayna Etkin personel sayısı 159,000

Amerika yüzünden oluyor bu savaş zelenski de gaza geldi amerika kiskirtip durdu Ukrayna NATOya girseydi Amerika üs kurardı ve Rusya'nın dört bir yanı NATO olurdu sence Rusya buna izin verir mi hayır vermez zaten vermemesi gerekiyor. Olan masum insanlara oluyor. Amerika için bir şey derdim de ban yiyebilirim. Anlamı birine gizlice kötülük eden. Bizimkiler de zelenski kahraman Ukrayna sonuna kadar haklı Putin şöyle Putin böyle amerikayi sevmeler falan saçma oluyor.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Personel sayısı
Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin 1.014.000 aktif personel sayısı

Ukrayna Etkin personel sayısı 159,000

Amerika yüzünden oluyor bu savaş zelenski de gaza geldi amerika kiskirtip durdu Ukrayna NATOya girseydi Amerika üs kurardı ve Rusya'nın dört bir yanı NATO olurdu sence Rusya buna izin verir mi hayır vermez zaten vermemesi gerekiyor. Olan masum insanlara oluyor. Amerika için bir şey derdim de ban yiyebilirim. Anlamı birine gizlice kötülük eden. Bizimkiler de zelenski kahraman Ukrayna sonuna kadar haklı Putin şöyle Putin böyle amerikayi sevmeler falan saçma oluyor.

Ukrayna halkının canına tak etmiş durumda. Ya ölelim ya da Rus boyunduruğundan kurtulalım diyorlar. Zelenski'yi de halk bu yüzden seçti zaten. Yani tam bağımsız bir Ukrayna için savaşıyorlar ve bunu istiyorlar halk olarak. Savaşmayıp yıllarca Rusya boyunduruğunda kalsan ne olacak? Adın Ukrayna olacak ama Rusya'ya ait olacaksın. Ben Ukrayna'nın savaşını haklı buluyorum. ABD yıllarca ortadoğuya size özgürlük getireceğiz diye girdi, bir tane ortadoğu ülkesi direndi mi? Şimdi hepsi kukla devlet olarak yoluna devam ediyor...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ukrayna'nın 1 gecede Rusya'yı flan darmaduman edebileceği yok bana göre. Veya geri püskürtebileceği bir durumda yok. Rusya ya 1 eksik ya 1 fazla isteklerini almadan çıkmayacaktır.

Rusya yavaş yavaş sindire sindirede olsa ilerliyor. Kolay kolayda geri adım atmayacak gibi duruyor. Daha 3. gündü heralde 60 km lik bir konvoy var deniyordu Kiev'e doğru ilerleyen artık 16. gün oldu halen o konvoy ilerliyor ve ateş eden yok durduran yok bombalayabilen yok bu nasıl iş !
Ne yazık ki bir sabah uyanacaz ve ya Zelenski suikast sonucu bombardıman sonucu öldü veya Rus ordusu Kiev merkeze girdi haberini duyacaz. Mesela bunun ne kadar kanlı veya kansız olacağı sadece. Rusya Suriye ve Libya'dan veya Ortaasyadan Paralı asker getiriyormuş. Slav olmayan ve Rusça bilmeyen hiç bir ahlaki değeri olmayan tek derdi para olan insanlar !!! Ölürselerde tabutları Rusya'ya gitmeyecek ama çoluk çocuk demeden öldürebilecek tarihi esermiş kiliseymiş ağaçmış demeden yakıp yıkabilecek binlerce insan...

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Ukrayna'nın 1 gecede Rusya'yı flan darmaduman edebileceği yok bana göre. Veya geri püskürtebileceği bir durumda yok. Rusya ya 1 eksik ya 1 fazla isteklerini almadan çıkmayacaktır.

Rusya yavaş yavaş sindire sindirede olsa ilerliyor. Kolay kolayda geri adım atmayacak gibi duruyor. Daha 3. gündü heralde 60 km lik bir konvoy var deniyordu Kiev'e doğru ilerleyen artık 16. gün oldu halen o konvoy ilerliyor ve ateş eden yok durduran yok bombalayabilen yok bu nasıl iş !
Ne yazık ki bir sabah uyanacaz ve ya Zelenski suikast sonucu bombardıman sonucu öldü veya Rus ordusu Kiev merkeze girdi haberini duyacaz. Mesela bunun ne kadar kanlı veya kansız olacağı sadece. Rusya Suriye ve Libya'dan veya Ortaasyadan Paralı asker getiriyormuş. Slav olmayan ve Rusça bilmeyen hiç bir ahlaki değeri olmayan tek derdi para olan insanlar !!! Ölürselerde tabutları Rusya'ya gitmeyecek ama çoluk çocuk demeden öldürebilecek tarihi esermiş kiliseymiş ağaçmış demeden yakıp yıkabilecek binlerce insan...
Orta asyalı mı? Orta doğulu diyecektiniz herhalde:D

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Orta asyalı mı? Orta doğulu diyecektiniz herhalde:D

Yoo Orta Asyalı dedim. Kazakistan Moğalistan Afganistan flan Orta Asya olmuyor mu ! Oralardan da paralı asker getirtiyorlarmış.

Aklıma şu video geldi...

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Yoo Orta Asyalı dedim. Kazakistan Moğalistan Afganistan flan Orta Asya olmuyor mu ! Oralardan da paralı asker getirtiyorlarmış.

Aklıma şu video geldi...

He o saydıkların orta asya da oradan asker felan geldiği yok bunu nereden uydurdun? orta doğudan gidecekler kullanıp atacak arapları ,ayrıca rusların zaten paralı özel birliği wagner var.

Son düzenleme: