Rehber POPMUNDO TGH Başlığı

Bu konuyu okuyanlar

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Screenshot_20220217_145016_com.huawei.browser_edit_238515506749021.jpg



Merhabalar arkadaşlar Modası Eskimeyen Oyunlarda Bugun Popmundonun The Great Heist bölümüne değineceğim Üstelik oynaması ücretsiz.

Öncelikle karakterini Tgh olarak açtıysan
  • Şu an 30 mangırın var demektir.
Bununla ne yapmalısın? Eğer tecrübeli insanlardan oluşan bir çevre oluşturabilirsen, 50 mangıra tamamlayıp 5* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı almalısın. Bu sana hem 32GB başarısı verecek, hem de soygunlar için gerekli olan en önemli yeteneği bir anda öğreneceksin. Bunu muhakkak yapmaya çalış, işini cidden kolaylaştıracak.

Velev ki olmadı, direk 3* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı alıp 4*a kadar kasmalısın. Akabinde rehberlerden gelecek olan yetenek yükselticiyi 1 kez kullanarak 5*a çıkarabilirsin. Ya da 3* dan sonra direk üniversitede de kasabilirsin. Tamamen senin seçimin.
  • Mangırları harcadın, hiç mangırın kalmadı. HER PERŞEMBE karaborsa'ya gidip kendine ücretsiz Ma Baker eşyası alabilirsin. Üzerinde HİÇ MANGIR YOKSA ücretsiz, üzerinde 10'dan az mangır varsa üzerindeki kadar ve üzerinde 10 mangır varsa 10 MANGIR TUTARINDA ödeme yaparsın. Bu yüzden eşya almadan önce mangırları harcadığından emin ol. Sonra yine aynı şekilde gidip silindir çanta alabilirsin. Ücretlendirme işlemi ise tamamen aynı.
  • Soygun yapmak için acele etmemelisin. Yeni başlayan herkes dükkan soyabilir. Dükkan soygununda başarısız olmak neredeyse imkansızdır. Bir miktar para kazanmak için bununla uğraşabilirsin ancak değmez. Suç keşfi, temel suç, soygun gibi yeteneklerini üniversitede 5*a çıkarmaya çalışmalısın. Onun dışında hiçbir yeteneği kasmak için acele etme ve sadece ma baker eşyaları topla. Ve sakın ha yetenek yükselticileri harcama.
  • Suç keşfi, Temel Suç ve Soygun yeteneklerini 5* yaptıktan sonra hapishaneye girip çilingirlik öğrenebilirsin. Bu yeteneği 4* a kadar geliştirip yetenek yükseltici kullanmanı öneririm. Daha sonra Temel elektronik bilimi yeteneğini 4* a geliştirip son yetenek yükselticini ya da sondan bir önceki yükselticiyi buna kullanmalısın. Ardından gerekli olan son yetenek olan güvenlik kamerası sistemlerini de yine 4*a kadar geliştirip yükselterek 5* yapmalısın.
  • Gördüğünüz gibi, eğer ilk aşamada 5* SUÇ KEŞFİ öğrenebilirseniz 3 yetenek yükselticiyle "TEK BAŞINIZA SOYGUN YAPABİLMENİZ İÇİN GEREKEN" bütün yetenekleri 5* yapmış olacaksınız. Ardından rahatlıkla otel soyabilirsiniz.
Suç dünyasının daha derinlerine inecek olursak
  • Bu dünyanın asıl amacı, bir çete kurup sıralamalarda olabildiğince yükselmek. Sıralamaların değerlendirilmesinde esas etkili olan şey çaldığınız eşyaları ve paraları güvenli evlere zulalamış olmanız.
  • Her çete 1-3 arası üyeye sahiptir. Bir çete kurabilir ya da var olan bir çeteye dahil olabilirsiniz. Çete içinde özel görevler mevcut bunlara başka bir sayfada değineceğiz.
  • Bu soygunlarda amaç bir şeyler yağmalayabilmek. Soygundan önce mekanı keşfe çıkmalısınız ve yeterince keşif yaptıktan sonra çete sayfasından soygunu başlatıyorsunuz.
  • Silindir çantalar yardımıyla çaldıklarınızı toplayacak ve bu çantalar aracılığıyla çaldıklarınızı güvenli evinize götürebileceksiniz. Bu silindir çantalar kişiseldir ve alınıp satılamaz. Ama diğer oyunculara karşı suçu aktif ederseniz çalınabilir.
  • Güvenli eve sahip olmak için şehirdeki belediye binasını soymanız gerekmekte. Başarılı geçen bir soygundan sonra terk edilmiş güvenli eviniz olacak. Buna Grand Larceny diyoruz.
  • Eğer parasız kalır da işe girmek istemezseniz, küçük işletmelere de soygunlar düzenleyebilir ve bir miktar para kazanabilirsiniz.
  • Eğer çete üyeniz hapishanedeyse, onu kurtarmak için hapishaneye baskın düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda çete üyesi kendi başına hapisten kaçmayı deneyebilir. İkisi farklı şeylerdir.
  • Hapishanede başka mahkumlardan başka suç yetenekleri öğrenebileceksiniz.
  • Tamamiyle başarılı bir soygun için düzgün bir çeteye sahip olmanız gerekir. Çete görevleri, eşyaları ve özel kartlarıyla birlikte.
  • Özel kartlar oyunu oynadıkça kazanılır ve soygun esnasında kullanılırsa yok olur. Her karakterin sahip olacağı kart limiti vardır ve kartların sahipleri hangi kartların gizli olup olmayacağına karar verir.
  • Oyun her hafta tek bir büyük soygun belirler. Bu soygun diğerlerine göre daha zordur ama ödülü daha tatlıdır. Her hafta pazartesi günü yeni bir soygun görevi verilir. Ve her çetenin görevi tamamlamak için 1 hafta süresi vardır.
  • The Blind Man özel eşyalar satar ve kafasına göre dünyayı dolaşır. Şu an nerede olduğunu bilmek sizin işiniz. Acaba ne satıyor? Kendisi sadece mangır kabul ediyor ve mangır soygunlardan elde ediliyor.
  • Haftada 1 kere herkes kara borsaya gidip yeni kartlar alabiliyor. Kartlar her perşembe yenileniyor ve almak için sadece 1 hafta süreniz oluyor. Eğer kartları almazsanız, kaybedersiniz.
  • Eğer silindir çantanızı kaybederseniz kara borsadan yenisini alabilirsiniz. Ancak oyundaki silindir çanta sayısı takip ediliyor. Çok fazla kaybetmeseniz iyi olur ;)
  • Suç oyununu oynamak için PVP(Diğer oyunculara karşı suç) özelliğini aktif etmek gerekmez. Aksine çoğu oyuncu için tavsiye edilmez. Bu özelliği aktif etme hakkı sadece viplerin olarak kalacak.
Gelelim mekaniğimizin hızlı rollerine Arkadaşlar ve saygıdeğer forum üyeleri Oyunun Mekaniği o kadar inaktif ki insanın canı Bi yazı tabanlı oyuna göre sıkılmıyor bildiğiniz online bir serüven içine atıyorsunuz kendinizi
Şuanlık sadece 7 farklı çete görevi mevcut. Bir çetenin maksimum 3 kişi olacağını düşünelim
1- Master Mind (Suç Dehası)
Kordinasyonu sağlar ve süreyi takip eder. Eğer bir suç dehanız yoksa polislerin ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Ayrıca çetede eksik rollerin görevlerini en hızlı yerine getirecek kişilerdir Suç Dehaları. Belirli bir eşyaları yok, ancak her nesneyi kullanabilirler.

2- Brute (Kabadayı)
Cüsseli bir abimiz, polis ve güvenlik görevlilerini indirecek ebatta. Bir baseball sopası bile kullanabilir. Birşeyleri parçalamakta en hızlısı onlardır. Eğer soygunda amacınız bir şeyleri parçalayarak en hızlı sürede mekanı terk etmekse sizin için ideal olan rol budur.

3- Safe Cracker (Kasa Hırsızı)
Kapıları ve kasaları açar. Steteskop kullanır. Banka soygunlarında hırsız ve kasa hırsızı olmazsa olmazdır. Kasa kapısını hızlı bir şekilde açmak için mutlaka bir kasa hırsızına ihtiyacınız var.

4- Driver (Şoför)
Polislerden kurtulmak için iyi bir şoför'e ihtiyacınız var. Polis Telsizi Tarayıcı onun için mükemmel bir alet. Soygunun sonunda alarm çaldıysa ve polisten kaçmaya çalışıyorsanız sizin adamınız Şofördür.

5- Cat Burgler (Hırsız)
Duvarlara tırmanır, içeri sızar, kapıları açar. Maymuncuk, ninja çizmesi, levye gibi bir çok değişik eşya kullanır. Otel soygunlarında ve müze soygunlarında oldukça işe yarar.

6- Smooth Operator (Fettan)
Yoluna çıkan sivil engelleri aşmakta ustadır. Özel bir eşyası henüz yok. Rivayetlere göre çekicilik ve dış görünüş fettan kişisi için en önemli nitelikler. Yetenek olarakta seksapel öneriliyor ancak henüz net bir bilgi yok.

7- Hacker (Bilgisayar Korsanı)
Elektronik cihazları aşmak için buna ihtiyacımız var. Kullandığı özel alet Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli ve diz üstü bilgisayar. Hackerlar her soygunda mutlaka işinize yarar ancak kendisine en çok haftalık soygunlardan biri olan Araştırma merkezi soygunlarında ihtiyaç var.

O kadar mekanik olurda ekipman olmaz mı ?

Ekipmanlar Nelerdir, Ne işe yararlar?​

  • Beyzbol Sopası: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" yere serveye ve cansız nesneleri "hızlıca" parçalayabilmek için gereklidir.
  • Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Araştırma merkezindeki bilgisayarları hacklemeye çalışan bilgisayar korsanları için gereken ekipmandır. Şifre kırmak, veri taşımak gibi engellerde işe yarar.
  • Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Güvenlik kamerası, kızılötesi sensörler gibi teknolojik aletleri çökertmek için gereklidir.
  • Halat: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" bağlamanız için gereklidir.
  • İpek Eldiven: İnsan odaklı engellerin ceplerinden "hızlıca" bir şeyler aşırmak için gereklidir.
  • Levye: Kanatlı pencereleri "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Maymuncuk: Kapıları "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Ninja Çizmesi: İnsan odaklı engellerin ve cansız nesnelerin etrafından "hızlıca" sıvışmak için şarttır.
  • Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında polislerin geliş süresini arttırdığı söyleniyor.
  • Steteskop: Her türlü kasa ve kasa kapısını "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Tırmanma Kancası: Bazı engelleri tırmanarak aşmamız gerekiyor, nadiren de olsa bu durumlar için gerekli.
  • Tel Makas: Tel örgüyü kesmek için gerekli.

    Ayrıca "Silindir Spor Çanta" da suç ekipmanlarından sayılabilir. Bu eşya topladığınız ganimeti taşıyabilmeniz için şarttır ve olmazsa olmazdır.

Nasıl Elde Edilirler?​

  1. Haftada 1 kez ma baker'dan ücretsiz ekipman alarak. (Üzerinizde mangır varsa 10 mangıra kadar olan mangırlarınızı da alır.)
  2. Bir başka oyuncudan çalarak. (Pvp aktif etmeniz gerekir ve sadece pvp oyunculardan çalabileceğinizi unutmayın. Aynı şekilde onlar da sizden çalabilir.)
  3. Haftalık soygunlar sonucunda Blindman ödüllendirir.(Ödüllendirme şansı var, ama ödüllendirmeye de bilir. Şans işi)

Hangi Ekipmanları Almalıyım?​

Bu liste tek başına soygun yapmayı planlayan kimsenin ihtiyacı olan en gerekli ekipmanlardan, en az ihtiyaç duyulan ekipmana şeklinde oluşturulmuştur.

0. Silindir Spor Çanta: Üzerinizde yoksa soygun başlamaz.
  1. Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Bu olmadan kamera çökertmek 18dk sürebiliyor.
  2. Steteskop: Bu olmadan emanet kasası açmak 15dk sürebiliyor.
  3. Levye: Her 3 otelin 2'sinde gerekli. Olmadan aşmak 10dk sürüyor.
  4. Ninja Çizmesi: Hemen hemen her iş için gerekli.
  5. Halat: Hemen hemen her iş için gerekli.
  6. Maymuncuk: Hemen hemen her iş için gerekli.
  7. Beyzbol Sopası: Alarm çaldıysa hızlı olmak için gerekli.
  8. Tel Makas: Sadece tel örgü için gerekli ama üzerinizde yoksa çok uzun sürer.
  9. Tırmanma Kancası: Tel Örgü ve Beton Duvar engelleri için gerekli. Üzerinizde yoksa uzun sürer.
  10. Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında alarm çalmadıkça gereksiz.
  11. Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Sadece araştırma merkezi soygunlarında işinize yarar. Ancak orayı soyabilmek için epey yetenek ya da karta ihtiyacınız var. Dolayısıyla düşük öncelikli.
  12. İpek Eldiven: İnsan odaklı bazı engellerin ceplerini karıştırmak için şart. Ancak insan odaklı engellerde alternatif seçenekler de olduğu için son sırada yer alıyor.
Birazda soygunlar hakkında bilgi vereyim eminim geliştiriciler bu konuda daha çok Altenatif oluşturacaklardır bu konu ile ilgili ?

Soygun Çeşitleri​

Soygunların zorluk seviyeleri: Dükkan < Belediye Binası < Otel < Müze < Banka < Araştırma Merkezi şeklinde gidiyor. Dükkan ve belediye binası soygunlarından mangır kazanamıyoruz. Ancak otel, müze, banka ve araştırma merkezi soygunları mangır veriyor. Araştırma merkezi hariç, geri kalan her soygun türünde güvenlik kamerası sık sık karşınıza çıkıyor ancak bunu kartlarla egale edebilirsiniz. Ancak araştırma merkezi soygunları genellikle uzman hackerları bünyenizde isteyeceğiniz soygun türleridir.

Otel Soygunları​

Yapılması en kolay soygun türüdür. Bir hırsız ve bir hacker çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Her hangi bir kart gereksinimi yoktur ve ufak miktarlarda mangır kazandırır.

Banka Soygunları​

Oyundaki araştırma merkezi soygunlarıyla birlikte en zor soygundur. Yeteneksizseniz sakın denemeyin.

Kullanışlı Kartlar: Kasa kapısını aç, Sis at, Kamera Kartı

Mağaza Soygunları​

Daha çok çaylak hırsızlar için ve parasız kalmış uzman hırsızlar içindir. Kolaydır ve ufak miktarda para kazandırır.

Kullanışlı Kartlar: Hiçbir şeye ihtiyacınız yok, her şeyi parçalasanız da yaparsınız.

Hapisten Kurtarma Ve Kaçma​

İsimlerinden anlaşılıyor zaten. Başarılı geçerse içerdeki suçlu çıkıyor başka bir ödül yok. Başarısız geçerse dışardaki üyelerden biri ya da ikisinin de yakalanma ihtimali var.

Belediye Binası Soygunu​

Güvenli bir sığınak kazanmak için yapılır. Güvenli ev sadece bir şehirde ve yalnızca bir tane olabilir. Bu yüzden seçeceğiniz şehire dikkat etmelisiniz. Her hangi bir mangır getirisi yoktur.

Sanat Eseri Hırsızlığı​

Haftada bir verilen özel soygundur. Eğer başarılı şekilde tamamlarsanız +10 mangır kazanırsınız. Ayrıca kariyerinizde yardımcı olacak eşyalar kazanma ihtimaliniz de epey yüksek. Kolay olan haftalık soygun türüdür, eğer hırsızlık yetenekleriniz yerindeyse ve ma baker eşyalarınıza güveniyorsanız kesinlikle soyarsınız.

Kullanışlı Kartlar: Kamera kartı, Bilmemkimin Elleri (tabloyu almanıza yarar.)

Araştırma Merkezi Soygunu​

Şu an için yapılan en zor soygun türüdür. Başarıyla tamamlarsanız +10 mangır ve blindman'den bedava eşya kazanma şansınız var. Bu soygun türünde en çok ihtiyaç duyulan rol ise hackerlara düşüyor.

Kullanışlı Kartlar: Hacker görevine uygun bütün kartlar.

Ve aynı zamanda Karşıdaki online oyuncular ilede Pvp yapıp birbirinizin eşyalarını çalıp kalabiliyorsunuz ?

Başarılara gelecek olursak bunu say say bitiremiyorum çünkü oyun geliştiricisi sürekli birşeyler ekliyor ve buda oyuncunun sıkılmamasını sağlıyor

3003255_orig.png


- Haydar Üniversitesi Mezunu: Hapishanede, Haydar'dan bir yetenek öğrendiğinizde kazanırsınız.
- Braille Makbuz: Blind Man'den eşya aldığınızda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Askerleriyiz: Ma Baker'dan herhangi bir alet veya spor çantası alırsanız kazanırsınız.
- Know when to hold 'em: Kara borsadaki kart satıcısından haftalık kartlarınızı aldığınızda kazanırsınız.
- Know when to fold 'em: Kart destenizden bir kart attığınızda kazanırsınız.
- 320GB: 5* seviyesinde hafıza implantı yaptırdığınızda kazanırsınız.
- Every hand's a winner: Kart destenizi doldurduğunuzda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Sağ Kolu: Haftalık soygunu başarıyla tamamladığınızda kazanırsınız.


Gibi ve daha soylemedim niceleri başarılar için güzel görsellerde mevcut bence bu Geniş dünyaya adım atıp sizin görmeniz ve merakınız gidermeniz daha iyi olacaktır

Oyundaki idim=2599788 her türlü sorularınızda oyun içinde yardımcı olurum ve emin olun hayatımda hiçbir oyunu böylesine övülesi sevmedim. Yıllardır çeşitli oyunlar oynayan biri olarak hepinizi beklerim dostlar sevgilerim ile ?
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Mekanikleri yazı tabanlı oyuna göre mükemmel gerçekten insanı kendine çekiyor
 

GR7

Öğrenci
Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
38
Reaksiyon puanı
4
Puanları
8
Yaş
27
Ekli dosyayı görüntüle 168407


Merhabalar arkadaşlar Modası Eskimeyen Oyunlarda Bugun Popmundonun The Great Heist bölümüne değineceğim Üstelik oynaması ücretsiz.

Öncelikle karakterini Tgh olarak açtıysan
  • Şu an 30 mangırın var demektir.
Bununla ne yapmalısın? Eğer tecrübeli insanlardan oluşan bir çevre oluşturabilirsen, 50 mangıra tamamlayıp 5* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı almalısın. Bu sana hem 32GB başarısı verecek, hem de soygunlar için gerekli olan en önemli yeteneği bir anda öğreneceksin. Bunu muhakkak yapmaya çalış, işini cidden kolaylaştıracak.

Velev ki olmadı, direk 3* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı alıp 4*a kadar kasmalısın. Akabinde rehberlerden gelecek olan yetenek yükselticiyi 1 kez kullanarak 5*a çıkarabilirsin. Ya da 3* dan sonra direk üniversitede de kasabilirsin. Tamamen senin seçimin.
  • Mangırları harcadın, hiç mangırın kalmadı. HER PERŞEMBE karaborsa'ya gidip kendine ücretsiz Ma Baker eşyası alabilirsin. Üzerinde HİÇ MANGIR YOKSA ücretsiz, üzerinde 10'dan az mangır varsa üzerindeki kadar ve üzerinde 10 mangır varsa 10 MANGIR TUTARINDA ödeme yaparsın. Bu yüzden eşya almadan önce mangırları harcadığından emin ol. Sonra yine aynı şekilde gidip silindir çanta alabilirsin. Ücretlendirme işlemi ise tamamen aynı.
  • Soygun yapmak için acele etmemelisin. Yeni başlayan herkes dükkan soyabilir. Dükkan soygununda başarısız olmak neredeyse imkansızdır. Bir miktar para kazanmak için bununla uğraşabilirsin ancak değmez. Suç keşfi, temel suç, soygun gibi yeteneklerini üniversitede 5*a çıkarmaya çalışmalısın. Onun dışında hiçbir yeteneği kasmak için acele etme ve sadece ma baker eşyaları topla. Ve sakın ha yetenek yükselticileri harcama.
  • Suç keşfi, Temel Suç ve Soygun yeteneklerini 5* yaptıktan sonra hapishaneye girip çilingirlik öğrenebilirsin. Bu yeteneği 4* a kadar geliştirip yetenek yükseltici kullanmanı öneririm. Daha sonra Temel elektronik bilimi yeteneğini 4* a geliştirip son yetenek yükselticini ya da sondan bir önceki yükselticiyi buna kullanmalısın. Ardından gerekli olan son yetenek olan güvenlik kamerası sistemlerini de yine 4*a kadar geliştirip yükselterek 5* yapmalısın.
  • Gördüğünüz gibi, eğer ilk aşamada 5* SUÇ KEŞFİ öğrenebilirseniz 3 yetenek yükselticiyle "TEK BAŞINIZA SOYGUN YAPABİLMENİZ İÇİN GEREKEN" bütün yetenekleri 5* yapmış olacaksınız. Ardından rahatlıkla otel soyabilirsiniz.
Suç dünyasının daha derinlerine inecek olursak
  • Bu dünyanın asıl amacı, bir çete kurup sıralamalarda olabildiğince yükselmek. Sıralamaların değerlendirilmesinde esas etkili olan şey çaldığınız eşyaları ve paraları güvenli evlere zulalamış olmanız.
  • Her çete 1-3 arası üyeye sahiptir. Bir çete kurabilir ya da var olan bir çeteye dahil olabilirsiniz. Çete içinde özel görevler mevcut bunlara başka bir sayfada değineceğiz.
  • Bu soygunlarda amaç bir şeyler yağmalayabilmek. Soygundan önce mekanı keşfe çıkmalısınız ve yeterince keşif yaptıktan sonra çete sayfasından soygunu başlatıyorsunuz.
  • Silindir çantalar yardımıyla çaldıklarınızı toplayacak ve bu çantalar aracılığıyla çaldıklarınızı güvenli evinize götürebileceksiniz. Bu silindir çantalar kişiseldir ve alınıp satılamaz. Ama diğer oyunculara karşı suçu aktif ederseniz çalınabilir.
  • Güvenli eve sahip olmak için şehirdeki belediye binasını soymanız gerekmekte. Başarılı geçen bir soygundan sonra terk edilmiş güvenli eviniz olacak. Buna Grand Larceny diyoruz.
  • Eğer parasız kalır da işe girmek istemezseniz, küçük işletmelere de soygunlar düzenleyebilir ve bir miktar para kazanabilirsiniz.
  • Eğer çete üyeniz hapishanedeyse, onu kurtarmak için hapishaneye baskın düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda çete üyesi kendi başına hapisten kaçmayı deneyebilir. İkisi farklı şeylerdir.
  • Hapishanede başka mahkumlardan başka suç yetenekleri öğrenebileceksiniz.
  • Tamamiyle başarılı bir soygun için düzgün bir çeteye sahip olmanız gerekir. Çete görevleri, eşyaları ve özel kartlarıyla birlikte.
  • Özel kartlar oyunu oynadıkça kazanılır ve soygun esnasında kullanılırsa yok olur. Her karakterin sahip olacağı kart limiti vardır ve kartların sahipleri hangi kartların gizli olup olmayacağına karar verir.
  • Oyun her hafta tek bir büyük soygun belirler. Bu soygun diğerlerine göre daha zordur ama ödülü daha tatlıdır. Her hafta pazartesi günü yeni bir soygun görevi verilir. Ve her çetenin görevi tamamlamak için 1 hafta süresi vardır.
  • The Blind Man özel eşyalar satar ve kafasına göre dünyayı dolaşır. Şu an nerede olduğunu bilmek sizin işiniz. Acaba ne satıyor? Kendisi sadece mangır kabul ediyor ve mangır soygunlardan elde ediliyor.
  • Haftada 1 kere herkes kara borsaya gidip yeni kartlar alabiliyor. Kartlar her perşembe yenileniyor ve almak için sadece 1 hafta süreniz oluyor. Eğer kartları almazsanız, kaybedersiniz.
  • Eğer silindir çantanızı kaybederseniz kara borsadan yenisini alabilirsiniz. Ancak oyundaki silindir çanta sayısı takip ediliyor. Çok fazla kaybetmeseniz iyi olur ;)
  • Suç oyununu oynamak için PVP(Diğer oyunculara karşı suç) özelliğini aktif etmek gerekmez. Aksine çoğu oyuncu için tavsiye edilmez. Bu özelliği aktif etme hakkı sadece viplerin olarak kalacak.
Gelelim mekaniğimizin hızlı rollerine Arkadaşlar ve saygıdeğer forum üyeleri Oyunun Mekaniği o kadar inaktif ki insanın canı Bi yazı tabanlı oyuna göre sıkılmıyor bildiğiniz online bir serüven içine atıyorsunuz kendinizi
Şuanlık sadece 7 farklı çete görevi mevcut. Bir çetenin maksimum 3 kişi olacağını düşünelim
1- Master Mind (Suç Dehası)
Kordinasyonu sağlar ve süreyi takip eder. Eğer bir suç dehanız yoksa polislerin ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Ayrıca çetede eksik rollerin görevlerini en hızlı yerine getirecek kişilerdir Suç Dehaları. Belirli bir eşyaları yok, ancak her nesneyi kullanabilirler.

2- Brute (Kabadayı)
Cüsseli bir abimiz, polis ve güvenlik görevlilerini indirecek ebatta. Bir baseball sopası bile kullanabilir. Birşeyleri parçalamakta en hızlısı onlardır. Eğer soygunda amacınız bir şeyleri parçalayarak en hızlı sürede mekanı terk etmekse sizin için ideal olan rol budur.

3- Safe Cracker (Kasa Hırsızı)
Kapıları ve kasaları açar. Steteskop kullanır. Banka soygunlarında hırsız ve kasa hırsızı olmazsa olmazdır. Kasa kapısını hızlı bir şekilde açmak için mutlaka bir kasa hırsızına ihtiyacınız var.

4- Driver (Şoför)
Polislerden kurtulmak için iyi bir şoför'e ihtiyacınız var. Polis Telsizi Tarayıcı onun için mükemmel bir alet. Soygunun sonunda alarm çaldıysa ve polisten kaçmaya çalışıyorsanız sizin adamınız Şofördür.

5- Cat Burgler (Hırsız)
Duvarlara tırmanır, içeri sızar, kapıları açar. Maymuncuk, ninja çizmesi, levye gibi bir çok değişik eşya kullanır. Otel soygunlarında ve müze soygunlarında oldukça işe yarar.

6- Smooth Operator (Fettan)
Yoluna çıkan sivil engelleri aşmakta ustadır. Özel bir eşyası henüz yok. Rivayetlere göre çekicilik ve dış görünüş fettan kişisi için en önemli nitelikler. Yetenek olarakta seksapel öneriliyor ancak henüz net bir bilgi yok.

7- Hacker (Bilgisayar Korsanı)
Elektronik cihazları aşmak için buna ihtiyacımız var. Kullandığı özel alet Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli ve diz üstü bilgisayar. Hackerlar her soygunda mutlaka işinize yarar ancak kendisine en çok haftalık soygunlardan biri olan Araştırma merkezi soygunlarında ihtiyaç var.

O kadar mekanik olurda ekipman olmaz mı ?

Ekipmanlar Nelerdir, Ne işe yararlar?​

  • Beyzbol Sopası: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" yere serveye ve cansız nesneleri "hızlıca" parçalayabilmek için gereklidir.
  • Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Araştırma merkezindeki bilgisayarları hacklemeye çalışan bilgisayar korsanları için gereken ekipmandır. Şifre kırmak, veri taşımak gibi engellerde işe yarar.
  • Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Güvenlik kamerası, kızılötesi sensörler gibi teknolojik aletleri çökertmek için gereklidir.
  • Halat: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" bağlamanız için gereklidir.
  • İpek Eldiven: İnsan odaklı engellerin ceplerinden "hızlıca" bir şeyler aşırmak için gereklidir.
  • Levye: Kanatlı pencereleri "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Maymuncuk: Kapıları "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Ninja Çizmesi: İnsan odaklı engellerin ve cansız nesnelerin etrafından "hızlıca" sıvışmak için şarttır.
  • Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında polislerin geliş süresini arttırdığı söyleniyor.
  • Steteskop: Her türlü kasa ve kasa kapısını "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Tırmanma Kancası: Bazı engelleri tırmanarak aşmamız gerekiyor, nadiren de olsa bu durumlar için gerekli.
  • Tel Makas: Tel örgüyü kesmek için gerekli.

    Ayrıca "Silindir Spor Çanta" da suç ekipmanlarından sayılabilir. Bu eşya topladığınız ganimeti taşıyabilmeniz için şarttır ve olmazsa olmazdır.

Nasıl Elde Edilirler?​

  1. Haftada 1 kez ma baker'dan ücretsiz ekipman alarak. (Üzerinizde mangır varsa 10 mangıra kadar olan mangırlarınızı da alır.)
  2. Bir başka oyuncudan çalarak. (Pvp aktif etmeniz gerekir ve sadece pvp oyunculardan çalabileceğinizi unutmayın. Aynı şekilde onlar da sizden çalabilir.)
  3. Haftalık soygunlar sonucunda Blindman ödüllendirir.(Ödüllendirme şansı var, ama ödüllendirmeye de bilir. Şans işi)

Hangi Ekipmanları Almalıyım?​

Bu liste tek başına soygun yapmayı planlayan kimsenin ihtiyacı olan en gerekli ekipmanlardan, en az ihtiyaç duyulan ekipmana şeklinde oluşturulmuştur.

0. Silindir Spor Çanta: Üzerinizde yoksa soygun başlamaz.
  1. Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Bu olmadan kamera çökertmek 18dk sürebiliyor.
  2. Steteskop: Bu olmadan emanet kasası açmak 15dk sürebiliyor.
  3. Levye: Her 3 otelin 2'sinde gerekli. Olmadan aşmak 10dk sürüyor.
  4. Ninja Çizmesi: Hemen hemen her iş için gerekli.
  5. Halat: Hemen hemen her iş için gerekli.
  6. Maymuncuk: Hemen hemen her iş için gerekli.
  7. Beyzbol Sopası: Alarm çaldıysa hızlı olmak için gerekli.
  8. Tel Makas: Sadece tel örgü için gerekli ama üzerinizde yoksa çok uzun sürer.
  9. Tırmanma Kancası: Tel Örgü ve Beton Duvar engelleri için gerekli. Üzerinizde yoksa uzun sürer.
  10. Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında alarm çalmadıkça gereksiz.
  11. Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Sadece araştırma merkezi soygunlarında işinize yarar. Ancak orayı soyabilmek için epey yetenek ya da karta ihtiyacınız var. Dolayısıyla düşük öncelikli.
  12. İpek Eldiven: İnsan odaklı bazı engellerin ceplerini karıştırmak için şart. Ancak insan odaklı engellerde alternatif seçenekler de olduğu için son sırada yer alıyor.
Birazda soygunlar hakkında bilgi vereyim eminim geliştiriciler bu konuda daha çok Altenatif oluşturacaklardır bu konu ile ilgili ?

Soygun Çeşitleri​

Soygunların zorluk seviyeleri: Dükkan < Belediye Binası < Otel < Müze < Banka < Araştırma Merkezi şeklinde gidiyor. Dükkan ve belediye binası soygunlarından mangır kazanamıyoruz. Ancak otel, müze, banka ve araştırma merkezi soygunları mangır veriyor. Araştırma merkezi hariç, geri kalan her soygun türünde güvenlik kamerası sık sık karşınıza çıkıyor ancak bunu kartlarla egale edebilirsiniz. Ancak araştırma merkezi soygunları genellikle uzman hackerları bünyenizde isteyeceğiniz soygun türleridir.

Otel Soygunları​

Yapılması en kolay soygun türüdür. Bir hırsız ve bir hacker çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Her hangi bir kart gereksinimi yoktur ve ufak miktarlarda mangır kazandırır.

Banka Soygunları​

Oyundaki araştırma merkezi soygunlarıyla birlikte en zor soygundur. Yeteneksizseniz sakın denemeyin.

Kullanışlı Kartlar: Kasa kapısını aç, Sis at, Kamera Kartı

Mağaza Soygunları​

Daha çok çaylak hırsızlar için ve parasız kalmış uzman hırsızlar içindir. Kolaydır ve ufak miktarda para kazandırır.

Kullanışlı Kartlar: Hiçbir şeye ihtiyacınız yok, her şeyi parçalasanız da yaparsınız.

Hapisten Kurtarma Ve Kaçma​

İsimlerinden anlaşılıyor zaten. Başarılı geçerse içerdeki suçlu çıkıyor başka bir ödül yok. Başarısız geçerse dışardaki üyelerden biri ya da ikisinin de yakalanma ihtimali var.

Belediye Binası Soygunu​

Güvenli bir sığınak kazanmak için yapılır. Güvenli ev sadece bir şehirde ve yalnızca bir tane olabilir. Bu yüzden seçeceğiniz şehire dikkat etmelisiniz. Her hangi bir mangır getirisi yoktur.

Sanat Eseri Hırsızlığı​

Haftada bir verilen özel soygundur. Eğer başarılı şekilde tamamlarsanız +10 mangır kazanırsınız. Ayrıca kariyerinizde yardımcı olacak eşyalar kazanma ihtimaliniz de epey yüksek. Kolay olan haftalık soygun türüdür, eğer hırsızlık yetenekleriniz yerindeyse ve ma baker eşyalarınıza güveniyorsanız kesinlikle soyarsınız.

Kullanışlı Kartlar: Kamera kartı, Bilmemkimin Elleri (tabloyu almanıza yarar.)

Araştırma Merkezi Soygunu​

Şu an için yapılan en zor soygun türüdür. Başarıyla tamamlarsanız +10 mangır ve blindman'den bedava eşya kazanma şansınız var. Bu soygun türünde en çok ihtiyaç duyulan rol ise hackerlara düşüyor.

Kullanışlı Kartlar: Hacker görevine uygun bütün kartlar.

Ve aynı zamanda Karşıdaki online oyuncular ilede Pvp yapıp birbirinizin eşyalarını çalıp kalabiliyorsunuz ?

Başarılara gelecek olursak bunu say say bitiremiyorum çünkü oyun geliştiricisi sürekli birşeyler ekliyor ve buda oyuncunun sıkılmamasını sağlıyor

Ekli dosyayı görüntüle 168408

- Haydar Üniversitesi Mezunu: Hapishanede, Haydar'dan bir yetenek öğrendiğinizde kazanırsınız.
- Braille Makbuz: Blind Man'den eşya aldığınızda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Askerleriyiz: Ma Baker'dan herhangi bir alet veya spor çantası alırsanız kazanırsınız.
- Know when to hold 'em: Kara borsadaki kart satıcısından haftalık kartlarınızı aldığınızda kazanırsınız.
- Know when to fold 'em: Kart destenizden bir kart attığınızda kazanırsınız.
- 320GB: 5* seviyesinde hafıza implantı yaptırdığınızda kazanırsınız.
- Every hand's a winner: Kart destenizi doldurduğunuzda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Sağ Kolu: Haftalık soygunu başarıyla tamamladığınızda kazanırsınız.


Gibi ve daha soylemedim niceleri başarılar için güzel görsellerde mevcut bence bu Geniş dünyaya adım atıp sizin görmeniz ve merakınız gidermeniz daha iyi olacaktır

Oyundaki idim=2599788 her türlü sorularınızda oyun içinde yardımcı olurum ve emin olun hayatımda hiçbir oyunu böylesine övülesi sevmedim. Yıllardır çeşitli oyunlar oynayan biri olarak hepinizi beklerim dostlar sevgilerim ile ?
Emeğine sağlık :)
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim aynı zamanda beklerim :)
 
Son düzenleme:

Hopeツ︎

Go for the EYES BOO. Go for the EYES! ?
Katılım
9 Mart 2016
Mesajlar
2,397
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
2,271
Puanları
113
Yaş
26
Text tabanlı RPG'lerin gözümde belki de en iyi olanı Popmundo. Bu aralar gördüğüm ve rastladığım konularda çok fazla anılarım tazeleniyor mutlu oluyorum. :)
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Old olmasına rağmen sürekli yenileme geliyor hocam sürekli iştahlandırıyor gerçekten yazılımcıları bu konu ile başarılı ilgileniyorlar ?
 

İkeaköftesi

Asistan
Katılım
25 Temmuz 2020
Mesajlar
385
Reaksiyon puanı
116
Puanları
43
Yaş
30
Ekli dosyayı görüntüle 168407


Merhabalar arkadaşlar Modası Eskimeyen Oyunlarda Bugun Popmundonun The Great Heist bölümüne değineceğim Üstelik oynaması ücretsiz.

Öncelikle karakterini Tgh olarak açtıysan
  • Şu an 30 mangırın var demektir.
Bununla ne yapmalısın? Eğer tecrübeli insanlardan oluşan bir çevre oluşturabilirsen, 50 mangıra tamamlayıp 5* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı almalısın. Bu sana hem 32GB başarısı verecek, hem de soygunlar için gerekli olan en önemli yeteneği bir anda öğreneceksin. Bunu muhakkak yapmaya çalış, işini cidden kolaylaştıracak.

Velev ki olmadı, direk 3* SUÇ KEŞFİ yeteneği implantı alıp 4*a kadar kasmalısın. Akabinde rehberlerden gelecek olan yetenek yükselticiyi 1 kez kullanarak 5*a çıkarabilirsin. Ya da 3* dan sonra direk üniversitede de kasabilirsin. Tamamen senin seçimin.
  • Mangırları harcadın, hiç mangırın kalmadı. HER PERŞEMBE karaborsa'ya gidip kendine ücretsiz Ma Baker eşyası alabilirsin. Üzerinde HİÇ MANGIR YOKSA ücretsiz, üzerinde 10'dan az mangır varsa üzerindeki kadar ve üzerinde 10 mangır varsa 10 MANGIR TUTARINDA ödeme yaparsın. Bu yüzden eşya almadan önce mangırları harcadığından emin ol. Sonra yine aynı şekilde gidip silindir çanta alabilirsin. Ücretlendirme işlemi ise tamamen aynı.
  • Soygun yapmak için acele etmemelisin. Yeni başlayan herkes dükkan soyabilir. Dükkan soygununda başarısız olmak neredeyse imkansızdır. Bir miktar para kazanmak için bununla uğraşabilirsin ancak değmez. Suç keşfi, temel suç, soygun gibi yeteneklerini üniversitede 5*a çıkarmaya çalışmalısın. Onun dışında hiçbir yeteneği kasmak için acele etme ve sadece ma baker eşyaları topla. Ve sakın ha yetenek yükselticileri harcama.
  • Suç keşfi, Temel Suç ve Soygun yeteneklerini 5* yaptıktan sonra hapishaneye girip çilingirlik öğrenebilirsin. Bu yeteneği 4* a kadar geliştirip yetenek yükseltici kullanmanı öneririm. Daha sonra Temel elektronik bilimi yeteneğini 4* a geliştirip son yetenek yükselticini ya da sondan bir önceki yükselticiyi buna kullanmalısın. Ardından gerekli olan son yetenek olan güvenlik kamerası sistemlerini de yine 4*a kadar geliştirip yükselterek 5* yapmalısın.
  • Gördüğünüz gibi, eğer ilk aşamada 5* SUÇ KEŞFİ öğrenebilirseniz 3 yetenek yükselticiyle "TEK BAŞINIZA SOYGUN YAPABİLMENİZ İÇİN GEREKEN" bütün yetenekleri 5* yapmış olacaksınız. Ardından rahatlıkla otel soyabilirsiniz.
Suç dünyasının daha derinlerine inecek olursak
  • Bu dünyanın asıl amacı, bir çete kurup sıralamalarda olabildiğince yükselmek. Sıralamaların değerlendirilmesinde esas etkili olan şey çaldığınız eşyaları ve paraları güvenli evlere zulalamış olmanız.
  • Her çete 1-3 arası üyeye sahiptir. Bir çete kurabilir ya da var olan bir çeteye dahil olabilirsiniz. Çete içinde özel görevler mevcut bunlara başka bir sayfada değineceğiz.
  • Bu soygunlarda amaç bir şeyler yağmalayabilmek. Soygundan önce mekanı keşfe çıkmalısınız ve yeterince keşif yaptıktan sonra çete sayfasından soygunu başlatıyorsunuz.
  • Silindir çantalar yardımıyla çaldıklarınızı toplayacak ve bu çantalar aracılığıyla çaldıklarınızı güvenli evinize götürebileceksiniz. Bu silindir çantalar kişiseldir ve alınıp satılamaz. Ama diğer oyunculara karşı suçu aktif ederseniz çalınabilir.
  • Güvenli eve sahip olmak için şehirdeki belediye binasını soymanız gerekmekte. Başarılı geçen bir soygundan sonra terk edilmiş güvenli eviniz olacak. Buna Grand Larceny diyoruz.
  • Eğer parasız kalır da işe girmek istemezseniz, küçük işletmelere de soygunlar düzenleyebilir ve bir miktar para kazanabilirsiniz.
  • Eğer çete üyeniz hapishanedeyse, onu kurtarmak için hapishaneye baskın düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda çete üyesi kendi başına hapisten kaçmayı deneyebilir. İkisi farklı şeylerdir.
  • Hapishanede başka mahkumlardan başka suç yetenekleri öğrenebileceksiniz.
  • Tamamiyle başarılı bir soygun için düzgün bir çeteye sahip olmanız gerekir. Çete görevleri, eşyaları ve özel kartlarıyla birlikte.
  • Özel kartlar oyunu oynadıkça kazanılır ve soygun esnasında kullanılırsa yok olur. Her karakterin sahip olacağı kart limiti vardır ve kartların sahipleri hangi kartların gizli olup olmayacağına karar verir.
  • Oyun her hafta tek bir büyük soygun belirler. Bu soygun diğerlerine göre daha zordur ama ödülü daha tatlıdır. Her hafta pazartesi günü yeni bir soygun görevi verilir. Ve her çetenin görevi tamamlamak için 1 hafta süresi vardır.
  • The Blind Man özel eşyalar satar ve kafasına göre dünyayı dolaşır. Şu an nerede olduğunu bilmek sizin işiniz. Acaba ne satıyor? Kendisi sadece mangır kabul ediyor ve mangır soygunlardan elde ediliyor.
  • Haftada 1 kere herkes kara borsaya gidip yeni kartlar alabiliyor. Kartlar her perşembe yenileniyor ve almak için sadece 1 hafta süreniz oluyor. Eğer kartları almazsanız, kaybedersiniz.
  • Eğer silindir çantanızı kaybederseniz kara borsadan yenisini alabilirsiniz. Ancak oyundaki silindir çanta sayısı takip ediliyor. Çok fazla kaybetmeseniz iyi olur ;)
  • Suç oyununu oynamak için PVP(Diğer oyunculara karşı suç) özelliğini aktif etmek gerekmez. Aksine çoğu oyuncu için tavsiye edilmez. Bu özelliği aktif etme hakkı sadece viplerin olarak kalacak.
Gelelim mekaniğimizin hızlı rollerine Arkadaşlar ve saygıdeğer forum üyeleri Oyunun Mekaniği o kadar inaktif ki insanın canı Bi yazı tabanlı oyuna göre sıkılmıyor bildiğiniz online bir serüven içine atıyorsunuz kendinizi
Şuanlık sadece 7 farklı çete görevi mevcut. Bir çetenin maksimum 3 kişi olacağını düşünelim
1- Master Mind (Suç Dehası)
Kordinasyonu sağlar ve süreyi takip eder. Eğer bir suç dehanız yoksa polislerin ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Ayrıca çetede eksik rollerin görevlerini en hızlı yerine getirecek kişilerdir Suç Dehaları. Belirli bir eşyaları yok, ancak her nesneyi kullanabilirler.

2- Brute (Kabadayı)
Cüsseli bir abimiz, polis ve güvenlik görevlilerini indirecek ebatta. Bir baseball sopası bile kullanabilir. Birşeyleri parçalamakta en hızlısı onlardır. Eğer soygunda amacınız bir şeyleri parçalayarak en hızlı sürede mekanı terk etmekse sizin için ideal olan rol budur.

3- Safe Cracker (Kasa Hırsızı)
Kapıları ve kasaları açar. Steteskop kullanır. Banka soygunlarında hırsız ve kasa hırsızı olmazsa olmazdır. Kasa kapısını hızlı bir şekilde açmak için mutlaka bir kasa hırsızına ihtiyacınız var.

4- Driver (Şoför)
Polislerden kurtulmak için iyi bir şoför'e ihtiyacınız var. Polis Telsizi Tarayıcı onun için mükemmel bir alet. Soygunun sonunda alarm çaldıysa ve polisten kaçmaya çalışıyorsanız sizin adamınız Şofördür.

5- Cat Burgler (Hırsız)
Duvarlara tırmanır, içeri sızar, kapıları açar. Maymuncuk, ninja çizmesi, levye gibi bir çok değişik eşya kullanır. Otel soygunlarında ve müze soygunlarında oldukça işe yarar.

6- Smooth Operator (Fettan)
Yoluna çıkan sivil engelleri aşmakta ustadır. Özel bir eşyası henüz yok. Rivayetlere göre çekicilik ve dış görünüş fettan kişisi için en önemli nitelikler. Yetenek olarakta seksapel öneriliyor ancak henüz net bir bilgi yok.

7- Hacker (Bilgisayar Korsanı)
Elektronik cihazları aşmak için buna ihtiyacımız var. Kullandığı özel alet Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli ve diz üstü bilgisayar. Hackerlar her soygunda mutlaka işinize yarar ancak kendisine en çok haftalık soygunlardan biri olan Araştırma merkezi soygunlarında ihtiyaç var.

O kadar mekanik olurda ekipman olmaz mı ?

Ekipmanlar Nelerdir, Ne işe yararlar?​

  • Beyzbol Sopası: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" yere serveye ve cansız nesneleri "hızlıca" parçalayabilmek için gereklidir.
  • Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Araştırma merkezindeki bilgisayarları hacklemeye çalışan bilgisayar korsanları için gereken ekipmandır. Şifre kırmak, veri taşımak gibi engellerde işe yarar.
  • Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Güvenlik kamerası, kızılötesi sensörler gibi teknolojik aletleri çökertmek için gereklidir.
  • Halat: İnsan odaklı engelleri "hızlıca" bağlamanız için gereklidir.
  • İpek Eldiven: İnsan odaklı engellerin ceplerinden "hızlıca" bir şeyler aşırmak için gereklidir.
  • Levye: Kanatlı pencereleri "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Maymuncuk: Kapıları "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Ninja Çizmesi: İnsan odaklı engellerin ve cansız nesnelerin etrafından "hızlıca" sıvışmak için şarttır.
  • Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında polislerin geliş süresini arttırdığı söyleniyor.
  • Steteskop: Her türlü kasa ve kasa kapısını "hızlıca" açmak için gereklidir.
  • Tırmanma Kancası: Bazı engelleri tırmanarak aşmamız gerekiyor, nadiren de olsa bu durumlar için gerekli.
  • Tel Makas: Tel örgüyü kesmek için gerekli.

    Ayrıca "Silindir Spor Çanta" da suç ekipmanlarından sayılabilir. Bu eşya topladığınız ganimeti taşıyabilmeniz için şarttır ve olmazsa olmazdır.

Nasıl Elde Edilirler?​

  1. Haftada 1 kez ma baker'dan ücretsiz ekipman alarak. (Üzerinizde mangır varsa 10 mangıra kadar olan mangırlarınızı da alır.)
  2. Bir başka oyuncudan çalarak. (Pvp aktif etmeniz gerekir ve sadece pvp oyunculardan çalabileceğinizi unutmayın. Aynı şekilde onlar da sizden çalabilir.)
  3. Haftalık soygunlar sonucunda Blindman ödüllendirir.(Ödüllendirme şansı var, ama ödüllendirmeye de bilir. Şans işi)

Hangi Ekipmanları Almalıyım?​

Bu liste tek başına soygun yapmayı planlayan kimsenin ihtiyacı olan en gerekli ekipmanlardan, en az ihtiyaç duyulan ekipmana şeklinde oluşturulmuştur.

0. Silindir Spor Çanta: Üzerinizde yoksa soygun başlamaz.
  1. Gözetleme Sistemi Kontrol Paneli: Bu olmadan kamera çökertmek 18dk sürebiliyor.
  2. Steteskop: Bu olmadan emanet kasası açmak 15dk sürebiliyor.
  3. Levye: Her 3 otelin 2'sinde gerekli. Olmadan aşmak 10dk sürüyor.
  4. Ninja Çizmesi: Hemen hemen her iş için gerekli.
  5. Halat: Hemen hemen her iş için gerekli.
  6. Maymuncuk: Hemen hemen her iş için gerekli.
  7. Beyzbol Sopası: Alarm çaldıysa hızlı olmak için gerekli.
  8. Tel Makas: Sadece tel örgü için gerekli ama üzerinizde yoksa çok uzun sürer.
  9. Tırmanma Kancası: Tel Örgü ve Beton Duvar engelleri için gerekli. Üzerinizde yoksa uzun sürer.
  10. Polis Telsiz Tarayıcı: Soygun esnasında alarm çalmadıkça gereksiz.
  11. Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar: Sadece araştırma merkezi soygunlarında işinize yarar. Ancak orayı soyabilmek için epey yetenek ya da karta ihtiyacınız var. Dolayısıyla düşük öncelikli.
  12. İpek Eldiven: İnsan odaklı bazı engellerin ceplerini karıştırmak için şart. Ancak insan odaklı engellerde alternatif seçenekler de olduğu için son sırada yer alıyor.
Birazda soygunlar hakkında bilgi vereyim eminim geliştiriciler bu konuda daha çok Altenatif oluşturacaklardır bu konu ile ilgili ?

Soygun Çeşitleri​

Soygunların zorluk seviyeleri: Dükkan < Belediye Binası < Otel < Müze < Banka < Araştırma Merkezi şeklinde gidiyor. Dükkan ve belediye binası soygunlarından mangır kazanamıyoruz. Ancak otel, müze, banka ve araştırma merkezi soygunları mangır veriyor. Araştırma merkezi hariç, geri kalan her soygun türünde güvenlik kamerası sık sık karşınıza çıkıyor ancak bunu kartlarla egale edebilirsiniz. Ancak araştırma merkezi soygunları genellikle uzman hackerları bünyenizde isteyeceğiniz soygun türleridir.

Otel Soygunları​

Yapılması en kolay soygun türüdür. Bir hırsız ve bir hacker çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Her hangi bir kart gereksinimi yoktur ve ufak miktarlarda mangır kazandırır.

Banka Soygunları​

Oyundaki araştırma merkezi soygunlarıyla birlikte en zor soygundur. Yeteneksizseniz sakın denemeyin.

Kullanışlı Kartlar: Kasa kapısını aç, Sis at, Kamera Kartı

Mağaza Soygunları​

Daha çok çaylak hırsızlar için ve parasız kalmış uzman hırsızlar içindir. Kolaydır ve ufak miktarda para kazandırır.

Kullanışlı Kartlar: Hiçbir şeye ihtiyacınız yok, her şeyi parçalasanız da yaparsınız.

Hapisten Kurtarma Ve Kaçma​

İsimlerinden anlaşılıyor zaten. Başarılı geçerse içerdeki suçlu çıkıyor başka bir ödül yok. Başarısız geçerse dışardaki üyelerden biri ya da ikisinin de yakalanma ihtimali var.

Belediye Binası Soygunu​

Güvenli bir sığınak kazanmak için yapılır. Güvenli ev sadece bir şehirde ve yalnızca bir tane olabilir. Bu yüzden seçeceğiniz şehire dikkat etmelisiniz. Her hangi bir mangır getirisi yoktur.

Sanat Eseri Hırsızlığı​

Haftada bir verilen özel soygundur. Eğer başarılı şekilde tamamlarsanız +10 mangır kazanırsınız. Ayrıca kariyerinizde yardımcı olacak eşyalar kazanma ihtimaliniz de epey yüksek. Kolay olan haftalık soygun türüdür, eğer hırsızlık yetenekleriniz yerindeyse ve ma baker eşyalarınıza güveniyorsanız kesinlikle soyarsınız.

Kullanışlı Kartlar: Kamera kartı, Bilmemkimin Elleri (tabloyu almanıza yarar.)

Araştırma Merkezi Soygunu​

Şu an için yapılan en zor soygun türüdür. Başarıyla tamamlarsanız +10 mangır ve blindman'den bedava eşya kazanma şansınız var. Bu soygun türünde en çok ihtiyaç duyulan rol ise hackerlara düşüyor.

Kullanışlı Kartlar: Hacker görevine uygun bütün kartlar.

Ve aynı zamanda Karşıdaki online oyuncular ilede Pvp yapıp birbirinizin eşyalarını çalıp kalabiliyorsunuz ?

Başarılara gelecek olursak bunu say say bitiremiyorum çünkü oyun geliştiricisi sürekli birşeyler ekliyor ve buda oyuncunun sıkılmamasını sağlıyor

Ekli dosyayı görüntüle 168408

- Haydar Üniversitesi Mezunu: Hapishanede, Haydar'dan bir yetenek öğrendiğinizde kazanırsınız.
- Braille Makbuz: Blind Man'den eşya aldığınızda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Askerleriyiz: Ma Baker'dan herhangi bir alet veya spor çantası alırsanız kazanırsınız.
- Know when to hold 'em: Kara borsadaki kart satıcısından haftalık kartlarınızı aldığınızda kazanırsınız.
- Know when to fold 'em: Kart destenizden bir kart attığınızda kazanırsınız.
- 320GB: 5* seviyesinde hafıza implantı yaptırdığınızda kazanırsınız.
- Every hand's a winner: Kart destenizi doldurduğunuzda kazanırsınız.
- Ma Baker'ın Sağ Kolu: Haftalık soygunu başarıyla tamamladığınızda kazanırsınız.


Gibi ve daha soylemedim niceleri başarılar için güzel görsellerde mevcut bence bu Geniş dünyaya adım atıp sizin görmeniz ve merakınız gidermeniz daha iyi olacaktır

Oyundaki idim=2599788 her türlü sorularınızda oyun içinde yardımcı olurum ve emin olun hayatımda hiçbir oyunu böylesine övülesi sevmedim. Yıllardır çeşitli oyunlar oynayan biri olarak hepinizi beklerim dostlar sevgilerim ile ?
gayet güzel bir oyun ellerinize sağlık
 
Son düzenleme:

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için umarım güzel bir şekilde anlatabilmişimdir :)
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Beklerim eğer geri diriltmeyi bekliyorsan yeni patika ve mekanikler geldi oyuna bayağı şenlendi ?
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Yeni bir acc aç yeniden başlayalım bende destekçin olayım güzel eventler geldi oyuna 2 haftada bir patika geliyor ?
 

Agilus

Öğrenci
Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
99
Reaksiyon puanı
30
Puanları
18
Popmundoyu çok oynardım ama şimdi sadece ara sıra belkide 2 haftada 1 kez girip baktığım oyun.
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Aslında mekaniğe odaklansa can sıkıcı olmuyor. Tgh başlığını açma sebebim de o biliyorsun tgh nin mekaniği çok farklı :)
 

Jude Constantine

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2022
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
12
Puanları
3
Yaş
30
Denemeniz için beklerim Txt tabanlı oyunlarda şuan benim için en iyisi
 
Üst