Öneri Monitor Tavsiyesi Msi

ALPER-KAPLAN

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Merhabalar öncelikle Ben yeni bir monitöre geçiş yapacağım herzaman fps oyunalrı oynuyorum ve fpsim 150 den assagi deil g24c4 e gecmeyi dusunuyorum iyimidir baska marka önermeyin lütfen

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,878
Neden başka marka önermeyelim? Belki istediğiniz fiyata daha mantıklı bir ürün buluruz.

ALPER-KAPLAN

Asistan
Reaksiyon puanı
27

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Sağolun peki bu g24c4 de bazıları sararma bulaniklik gibi sorunlar oluyor diyor ama genel kitle iyi diyor baya arastirdim hb de değerlendirmeside yuksek 4.7 yani cok kararsızım korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçemi üst düzey aşıyor malesef onu alamam
Arada çok bir fark yok ki ?
Aynı fiyat bandındalar..

ALPER-KAPLAN

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Anladım olabilir bu model de fakat siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dedigim gibi sorunlar oluyormus başkalarından fikir almak istiyorum bu monitor de gozume kestirdim

İnanın MSI en iyisi değil, monitör konusunda MSI'dan daha ucuza daha iyileri var.
Peki birşey sormak istiyorum msi da bazi modellerde sararma bulaniklik oluyormus bilginiz varmi

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Anladım olabilir bu model de fakat siz ne düşünüyorsunuz bu konuda dedigim gibi sorunlar oluyormus başkalarından fikir almak istiyorum bu monitor de gozume kestirdim

Peki birşey sormak istiyorum msi da bazi modellerde sararma bulaniklik oluyormus bilginiz varmi
Duymadım bilmiyorum maalesef :(