Normal PC ye Mac Kurma !

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar geçenlerde komşum Mac OS X Leopard yüklü Macbook almış.Onda gördüm çok hoşuma gitti apple ın işletim sistemi.Acaba kendi bilgisayarına kuran veya bilen birileri varmı ? Eğer varsa nasıl kurabileceğimi anlatırsa çok sevinirim.
Saygılar..

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sanmıyorum öle bişi olduğunu ama hiç bir bilgim yok

Reaksiyon puanı
189
ben bir ara toshiba notebook'umda windows vista ultimate, pardus ve mac os x şeklinde 3 sistem kullanıyordum gayet de güzel oluyor. Kalyway diye google da arat gerekli her türlü bilgiyi ve dosyaları bulacaksın...

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bilgisayara kurmuştum ama çok teferruatlı iş. Doğru sürümü indirmen ve kurulum ayarlarını doğru yapman lazım.

Yuzersif

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mac os görsel olarak bence hiç güzel değil. Yanılıyor muyum?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kurulabilirliği var
1 yıl önce Intel işlemciler için çıkarılan sürümünü denemiştim.
Tabi yeni sürümü çıktı yenilikler neler bakmadım henüz.

macos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçenlerde komşum Mac OS X Leopard yüklü Macbook almış.Onda gördüm çok hoşuma gitti apple ın işletim sistemi.Acaba kendi bilgisayarına kuran veya bilen birileri varmı ? Eğer varsa nasıl kurabileceğimi anlatırsa çok sevinirim.
Saygılar..

merhaba, normal bilgisayara mac sistemi yuklemeniz icin kucuk bir cip gibi parca cikti ondan satin almaniz lazim ve ondan sonra leopard yukleyebilirsiniz
. ayrica macintosh dunyanin en guzel bilgisayari ve en guzel en kullanisli en ise yarayan en yormayan sistemi siddetle tavsiye ederim ilk baslarda cok degisik gorunebilir ama alisin inan vaz gecemessiniz, artik windowsu gormek bile istemessiniz

her turli mac sorunuza yanit verebilirim

www.siem.com.ua

Reaksiyon puanı
189
merhaba, normal bilgisayara mac sistemi yuklemeniz icin kucuk bir cip gibi parca cikti ondan satin almaniz lazim ve ondan sonra leopard yukleyebilirsiniz
. ayrica macintosh dunyanin en guzel bilgisayari ve en guzel en kullanisli en ise yarayan en yormayan sistemi siddetle tavsiye ederim ilk baslarda cok degisik gorunebilir ama alisin inan vaz gecemessiniz, artik windowsu gormek bile istemessiniz

her turli mac sorunuza yanit verebilirim

www.siem.com.ua

çip mi ne gerek var para vermeya. azıcık warezler kurcala normal install edilebilen verdiyonu var next next ile kuruluyo walla. kalyway yada hackintosh diye aratın her türli bilgi ve dosya bulursunuz.

beatkey

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çok sağolun arkadaşlar bu gece google translate'inde yardımıyla yabancı forumlardan çıkamayacağım :D sabaha kadar hallederim artık :D

bolgwadze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asla başarılı olamazsın sürekli kasarsın. Ancak bir Mac'e windows kurabilirsin. En azından windowsa Os x kurmaktan daha basittir ama tam olarak performans vermez. Ayrıca Macbook'un air versiyonunda DVD sürücüsü yoktur. Pek performanslı bişey değil. Yakın mimar arkadaşımda var. Hiç memnun değil. Haa amaç hava atmaksa eğer, adından belli "air" hava işte... :)

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
link vermek isterdim fakat malesef veremeyecegim :) mac os x for pc diye ara bulursun. mac osx leopard versionunun pc versionları var piyasada. ücretsiz dagitilip dagitilmadigi konusunda tam emin degilim fakat bir çok yerde bulabilirisn googleyi kullan :))

gaydurugubbak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben şuanda, iDeneb 10.5.5 kullanıyorum, muhteşem ötesi. Bi kaçgundur kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadım. Gayet şık sağlam ve stabil. Herkese de tavsiye ederim. Olmaz, kasar, tam çalışmaz diyen arkadaşlara aldırmayın, pc'nizde Mac os X'i %100 performans olmasada çalıştırıp farklı deneyimler edinin.