Soru 0 diş sorunu

Zrantendo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam ben pc kullanıcısıyım ve birgün internte girmek istediğimde 0 diş çekiyordu ve giremiyordum açıkcası sadece 0 diş değil bazen 1 diş bile çekiyordu modeme hardreset atsam bile düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum bu arada şuan telefondan yazıyorum.

Reaksiyon puanı
76
Bu laptopun wi-fi modülü (kartıyla) ilgili iç bağlantı sorunu olabilir, wi-fi kalite seviyesinin sıfırlanması. Bu modülü yerinden sökülüp tekrar dikkatle yerine takın, iç temassızlık sorunuyla bu olabilir. Kolay gelsin.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
Selam ben pc kullanıcısıyım ve birgün internte girmek istediğimde 0 diş çekiyordu ve giremiyordum açıkcası sadece 0 diş değil bazen 1 diş bile çekiyordu modeme hardreset atsam bile düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum bu arada şuan telefondan yazıyorum.
Modeme yakınlığınız ve sinyalin gücü o dişleri etkiler. Daha yakınına gitmeyi deneyebilirsiniz modemin.

Reaksiyon puanı
76
Ek olarak ayırt edici en önemli nokta şudur; siz modemden çok kritik uzaklıkta iken wi-fi'ın aktif kapsama alanı (menzilinin) çok dışına çıkarsınız, bu durumda hem diş sayısı ve hem de wi-fi bağlantısı tümüyle kaybolur, bu kritik noktada nete kesinlikle bağlanamazsınız, bu durum mevcut donanım açısından bir anormallik değil gayet normaldir. Oysa ki bu modeme yeterli uzaklıkta veya çok yakınında iken bu sorun yine varsa yani modemin wi-fi ile yine bağlanamıyorsanız o zaman wi-fi modülüne kesinlikle göz atmanız lazım. Ben ilk mesajımda aslında tam olarak bunu demek istemiştim, yani bu iki farklı durumu birbirinden mutlaka ayırt edebilmeniz ve ona göre hareket edebilmeniz, wi-fi modemden ev içinde çok uzaksanız daha uygun bir konumu belirlemeniz, modemi merkezi bir noktaya konuşlandırmanız belirli (sınırlı) menzilin dışına çok fazla çıkmamanız lazımdır. Elzem olarak çıkabilme ve sürekli bu şekilde çalıştırma zorunluluğunda ise (uzak bahçede çalışma gibi) access point 'lerle modemin wi-fi sinyalinin kuvvetlendirilmeye veya mevcut menzilin artırılmasına gerek duyulabilir. Kolay gelsin.

Son düzenleme: