- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar merak ettim kafama takıldı sizce sonuçları ne olur?
Cumhurbaşkanına Hakaret Suçu
TCK Madde 299
(1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/35 md.) Suçun alenen işlenmesi hâlinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.
(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.
Düz er değil istersen en üst düzey rütbeli asker ol Cumhurbaşkanına alenen hakaret suçtur ve yasal işlem yapılır. Yaptığın suç aleniyse. ( Tweet atmak ses kaydı mesaj video kaydı foto gibi ise direk ceza alırsın. )
Bahsettiğiniz hukuki kısmını anladım Askeriyede rütbeliler tarafındanda ek ne yapılır örneğin dayak yeme gibi.Cumhurbaşkanına Hakaret Suçu
TCK Madde 299
(1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/35 md.) Suçun alenen işlenmesi hâlinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.
(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.
Düz er değil istersen en üst düzey rütbeli asker ol Cumhurbaşkanına alenen hakaret suçtur ve yasal işlem yapılır. Yaptığın suç aleniyse. ( Tweet atmak ses kaydı mesaj video kaydı foto gibi ise direk ceza alırsın. )
Ne coğrafya kaderi dünyanın hiçbir yerinde devlet başkanına hakaret edemezsiniz. Ederseniz sonuçlarına katlanırsınız. X bir ülkenin devlet başkanına hakaret edip başına bir şey gelmeyeceğini sanan varsa ağır gerizekalıdır...
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.youtube.com
Coğrafya kaderdir ?
Bahsettiğiniz hukuki kısmını anladım Askeriyede rütbeliler tarafındanda ek ne yapılır örneğin dayak yeme gibi.