Soru Gta trilogy definitive editionın çıkar çıkmaz kırılmış ?

Mehmet Aldemir

Profesör
Reaksiyon puanı
709
İnternette gta trilogy definitive editionı crackleyip oynayanların videosu var çıkar çıkmaz nasıl kırılmış şaşırdım bu kadar çabuk olmasına çok hızlı oldu cyberpunk 2077 de böyle olmuştu.

magnify

localhost
Cezalı
Reaksiyon puanı
112
Warez sektörü o kadar gelişti ki, belki oyun piyasaya sunulmadan bile bulup crackleyen olmuştur. ?

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Aferin onlara. Çok büyük başarı. (!) Korsan yani yasa dışı ve suç olan bir şeyi yapıyorlar, bazıları da yapmışlar diye sevinip şaşırıyor. Neymiş hızlı yapmışlar. Paralı olan oyunu ücretsiz yapmak ve oyun yapımcılarından habersiz yaymak sadece emek hırsızlığı. Bu resmen marketten bir şeyi para vermeden alıp çalmak gibi. Ya da mahalleden motosiklet veya araba çalmak gibi. Böyle bir kaç tane örnek var. Aslında aynılar. Sonuçta hepsi de çalışılıp uğraşılıp yapılan şeyler.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
bir kanalın videosunu izledim gta ile ilgili. REZALET. rremeastered olmasına rağmen aşırı iğrenç bir tasarım olmuş. Gölgelendirme ve ışık falan iyi olabilir ama grafik berbat. Neredeyse fiziği bile çok kötü. (san andreas) Buna 500 TL verenin aklından şüphe ederin açıkçası.

MG4446

Profesör
Reaksiyon puanı
1,257
bir kanalın videosunu izledim gta ile ilgili. REZALET. rremeastered olmasına rağmen aşırı iğrenç bir tasarım olmuş. Gölgelendirme ve ışık falan iyi olabilir ama grafik berbat. Neredeyse fiziği bile çok kötü. (san andreas) Buna 500 TL verenin aklından şüphe ederin açıkçası.
Konu bunun craklenmesiymiş ama :d
Bu arada fiziği değiştirmemişler ki