Bilgisayarım yavaşladı, bir de mavi ekran verip duruyor. Windows 8.1 yüklü, usb'den format atmaya çalışıyorum ama görüntüdeki kısmı geçemiyorumyaptığınız işlem yükseltme mi ?
Eski bir Bios'a sahibim. First disk kısmına usbb-hdd yapıyorum, second kısmına hdd yapıyorum(benimki ssd), Hard disk boot priority kısmında da en üste usb'yi getirmeme rağmen format işlemine başlamıyor. kurulu olan windows'a geçiyor. Ben mi bir şeyi atlıyorum ya da yanlış yapıyorum anlayamadım.bios'dan format atmayı denediniz mi ?
bios sürümünüzü söylerseniz detaylı yardımcı olabilirim. Eğer işletim sisteminizi ssd üstüne kurmak istiyorsanız 1. yere usb belleğinizi 2. yere ssd 3. yere hdd şeklinde yapmanız gerekiyorEski bir Bios'a sahibim. First disk kısmına usbb-hdd yapıyorum, second kısmına hdd yapıyorum(benimki ssd), Hard disk boot priority kısmında da en üste usb'yi getirmeme rağmen format işlemine başlamıyor. kurulu olan windows'a geçiyor. Ben mi bir şeyi atlıyorum ya da yanlış yapıyorum anlayamadım.
Bios eski olarak geçiyor. Mavi arayüze sahip, Cmos setup utility olarak geçiyorbios sürümünüzü söylerseniz detaylı yardımcı olabilirim. Eğer işletim sisteminizi ssd üstüne kurmak istiyorsanız 1. yere usb belleğinizi 2. yere ssd 3. yere hdd şeklinde yapmanız gerekiyor
G31 anakarta sahibim. Gigabayt'ınHocam Anakart modeliniz Foxconn mu ?
Açılışta BIOS Menüsü yerine direkt Boot Menu'yu açmayı denediniz mi? Eğer açtıktan sonra Boot Menu'de "Hard Disk"in yanında [+] işareti varsa onu seçin. Orada USB belleği görebiliyor musunuz ?Eski bir Bios'a sahibim. First disk kısmına usbb-hdd yapıyorum, second kısmına hdd yapıyorum(benimki ssd), Hard disk boot priority kısmında da en üste usb'yi getirmeme rağmen format işlemine başlamıyor. kurulu olan windows'a geçiyor. Ben mi bir şeyi atlıyorum ya da yanlış yapıyorum anlayamadım.
onu denedim fakat kuruluma geçmiyor, yüklü olan windows açılıyor.Açılışta BIOS Menüsü yerine direkt Boot Menu'yu açmayı denediniz mi? Eğer açtıktan sonra Boot Menu'de "Hard Disk"in yanında [+] işareti varsa onu seçin. Orada USB belleği görebiliyor musunuz ?